There are no ads, please add some


Ten Hag goed te spreken over Labyad: ‘Ik gun hem het ongelofelijk’

Ajax won woensdagavond vrij simpel van Go Ahead Eagles en deed dat met meerdere spelers die normaliter weinig minuten maken. Onder hen ook Zakaria Labyad en die kon voor de camera van Fox Sports rekenen op een pluim van trainer Erik ten Hag.

‘Ik gun hem het ongelofelijk. Hij heeft de afgelopen fase heel moeilijk gehad met zijn rol maar als je bij Ajax speelt weet je dat de concurrentie groot is. Nu vroeg ik hem om te antwoorden en dat heeft hij gedaan. Hopelijk zet hij dit nu door, laat hij zich op de training nog meer gelden, en maakt hij het mij nog moeilijker’. Ook had Ten Hag lovende woorden voor Vaclav Cerny. ‘Hij is van ver gekomen na een zware blessure waarin hij hard heeft moeten knokken, vaak alleen. Als je dan weer je opwachting mag maken in de Johan Cruijff Arena dan is dat alleen maar geweldig voor die jongen’.

Bron: Fox Sports

Gerelateerde posts

38 reacties

 1. rickert

  Vind die Kristensen de laatste tijd toch ook wel leukere dingen beginnen te doen. Sws weer eens een back die echt de achterlijn op zoekt en een decent voorzet aflevert op spitsen die daar hongerig op zijn. Toch wel mooie luxeproblemen

 2. Zlatan4ever

  Ten Hag had toch geen zonnebril op ? Cerny heeft werkelijk geen 1 goede voorzet gegeven…

  1. Litmanen

   Jawel, bij het intrappen…
   Die Bakker op links is een vreemde snuiter. Zoals Perez al zei, met elke bal aaname vindt hij dat hij een trucje moet uithalen. Irritant en heel slecht voor de snelheid van de aanval.
   Maar goed, hij is heel jong en een beer van een vent.

    1. Iamsterdam2015

     En schoenmaat 42 waarschijnlijk en een blue-ray speler van Sony thuis………Emous1978 werkelijk?!??!?!!

  2. JohnDoe77

   Denk dat TH Cerny even moreel wilde steunen voor de afgelopen tijd. Op basis van deze wedstrijd zal hij zich niet zomaar bij de selectie spelen. En Labyad deed het goed, maar zit op het verkeerde moment bij Ajax als hij wekelijks wil spelen.

  3. nash1900

   Ten Hag heeft niks over het spel van Cerny gezegd,maar hij was vooral blij dat hij weer terug is , dat hij weer kan spelen.

 3. Ajax 84

  Prima potje alleen als ik echt reeel ben hebben we met 10 man gespeeld want ik vond cerny echt nog niet best ( logisch misschien na alles wat die heeft gehad ) en heb de tweede helft na de woorden van perez mezelf kapot geirriteerd aan bakker . Ben bang dat dat een gevalletje dijks word als die zo doorgaat . Die mag wel erg goed gaan op nico gaan letten !!!

 4. Ajax 1

  Labyad speelde inderdaad wel lekker. Tegen grotere ploegen moet je afwachten en zal geen niveau ziyech, tadic zijn. Maar ook kristenssen viel inderdaad gisteren ook mee. Ik vond hem fel, dreiging naar voren. Prima.

 5. AJAXForever61

  Kristensen heeft zijn kans gepakt, maar is echt te zwak en statisch voor het eerste. Bakker is te onbeholpen. Schuurs ??? Ik weet het niet met deze jongen. Schöne wederom goed. Donny net voldoende. Hunter zeer matig. Maar we zijn door, en de lampies liggen eruit

 6. Ajax 84

  Niet zo negatief ajax FOREVER61…. bakker en kristensen nog mee eens maar schuurs heeft zeker potentie die jongen komt er wel . En wat betreft huntelaar , kijk eens naar hoe die bediend werd , van cerny werkelijk geen goede voorzet gehad . Hij werkte hard en had constant 2 man. Hij is ook 35 jaar . Vind dat je hem te kort doet , vind hem nog steeds erg belangrijk voor dit ajax !

 7. Bert Betondorp

  Een verkeerde beoordeling van tenHag over Labyad dat is duidelijk
  Geen Ajax speler, goed genoeg voor Utrerech
  Het was tenHag die iets ziet in deze speler anderen zien er niks in. Raar he?

 8. M800M

  Cerny, ik gun hem echt het beste maar pfff was niet goed. Labyad was niet slecht gisteren, er Lopen op dit moment betere spelers maar na de exodus komende zomer en wat meer speetijd komt hij denk ik nog goed van pas. Vond kristensen eerst maar niets maar hij heeft me echt positief verrast gisteren. Heeft blijkbaar toch potentie voor de toekomst. Schuurs is wel echt een talent maar we moeten stoppen hem als de nieuwe matthijs de ligt te zien want dat zijn hele grote schoenen om te vullen en daar is hij nog lang niet klaar voor

 9. Indojood

  Die Ten Hag lult weer eens uit zijn nek. Het was helemaal niet bijzonder wat Labyad liet zien en door Ten Hag zitten we met deze middelmatige speler opgescheept.

   1. Indojood

    Op voorspraak van Ten Hag. Geloof niet dat ze hem zouden hebben gekocht als we een andere trainer hadden.

    1. dickst14

     Nee zeker niet, maar je koopt zo een speler toch niet omdat Ten Hag dat wil. Dan had ik toch gezegd: sorry trainer, maar we hebben betere spelers, daar gaan we geen 6 miljoen aan uitgeven.

     1. De Nees

      Kostte dat mannetje 6 mln?? Je houdt je hart vast waar ze mee aankomen komende zomer, ik bedoel met een dikke buidel is het makkelijk shoppen en daardoor minder kritisch kijken naar de kwaliteiten.

 10. Ajaxfoort

  Er waren goede momenten van hem. Maar hij blijft problemen houden met de grootte van het veld. Hij liep weer de bal over de achterlijn. Ik was niet dolenthousiast over hem.

 11. Kapstein

  Het mag duidelijk zijn dat er veel “fans” zijn die Labyad niet mogen. Ik vond hem best goed en ik gun hem meer kansen. Jammer voor hem dat dit jaar zo loopt. We hebben best veel hele goede spelers dit jaar.

   1. la Ling

    Je hebt gevoel voor humor maar dat niveau haalt hij voor geen meter en Tadic is matig

 12. Zlatan4ever

  Kapstein, het is geen kwestie van mogen of niet mogen. Het is een kwestie van kwaliteiten, en die van Labyad zijn niet goed genoeg voor Ajax. Had lekker bij Utreg moeten blijven. Ten Hag heeft een “vriendendienst” uitgevoerd met Labyad, anders nooit een contract gehad….

 13. Kapstein

  Ik weet niet of hij het niveau wel of niet heeft of kan halen. Ik zie dat hij al wordt uitgefloten als hij zich warm begint te lopen. Dat is niet eerlijk. Het wordt hem simpelweg niet gegund.
  Vergelijk het met het gefluit vorig jaar bij Ziyech of de houding van velen hier naar een speler als Veltman. Dom en niet fair naar de speler toe.

  1. Zlatan4ever

   Labyad mag nog niet eens de veters strikken van Ziyech zijn voetbalschoenen. Dit is appels met peren vergelijken…🍎🙈🍐

 14. Cruijff De Best

  Ik vond Labyad goed spelen ik snap niet waarom hij nooit bij de selectie zit. Dat hij geen basisspeler is begrijp ik wel maar ik vind wem dat hij bij de selectie moet horen en dat hij in de 75e minuut moet invallen ongeveer

 15. Kapstein

  Ik vergelijk Labyad niet met Ziyech. Ik vergelijk het gedrag van de supporters. Labyad verdient niet dat hij zo behandeld wordt. Laat hem nou gewoon wat wedstrijdjes spelen of invallen en oordeel daarna of het wel of niet wat gaat worden met hem.

Reageren is niet mogelijk.