There are no ads, please add some


Vier Ajacieden in voorselectie Oranje; Ajax hofleverancier voorlopige selectie Jong Oranje

Bondscoach Ronald Koeman heeft vier spelers van Ajax opgenomen in zijn voorlopige selectie voor het Nederlands elftal:. Daley Blind, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Frenkie de Jong. Het viertal maakte eerder deze maand ook al deel uit van de selectie toen Oranje speelde tegen Duitsland en België. Oranje speelt komende maand voor de Nations League tegen Frankrijk en Duitsland.

Ajax is de hofleverancier in de voorlopige selectie van Jong Oranje. Bondscoach Erwin van de Looi heeft in zijn 19-koppige selectie plek voor liefst vier Ajacieden. Carel Eiting en Perr Schuurs maakten al deel uit van de selectie van Jong Oranje. Voor Kaj Sierhuis en Dani de Wit is het de eerste keer dat ze worden opgeroepen. Jong Oranje speelt komende maand een oefeninterland tegen Jong Duitsland.

Gerelateerde posts

8 reacties

 1. Wenen 1995

  Weer goed voor Ajax dat deze jongens zich mogen bewijzen in het grote Oranje tegen Frankrijk en Duitsland.

 2. Ruud2000

  Kleine opmerking:
  Als ik mij niet vergis wordt NL-FR in het kakkerlakkenstadion gespeeld, en in dit berricht staat dat het bij ons is.
  Misschien rectificatie mogelijk?

 3. Ajaxslied

  Hopen dat Koeman nu wat slimmer is en blind niet weer tegenover mbappe te zetten. Zie ook dat Vurmer weer opgeroepen is snap ik echt helemaal niks van. Zeker niet nu Klaassen weer in een goede vorm verkeert.

 4. Mr Ajax

  Altijd mooi als ajax weer hofleverancier is, straks ook weer voor het ‘grote’ oranje

Reageren is niet mogelijk.