Ajax Vrouwen fors onderuit in return tegen Olympique Lyon

De Ajax Vrouwen zijn uitgeschakeld in de Champions League want na de 0-4 thuisnederlaag tegen Olympique Lyon ging het woensdag in de return helemaal mis. Het werd maar liefst 9-0 in het Groupama Academy Stadium in Frankrijk. Na 22 minuten stond er al 4-0 op het scorebord en de Ajax Vrouwen hadden weinig tot niks in te brengen. Na de rust scoorde Lyon nog vijf maal en kwam er een eind aan het avontuur in de UEFA Women’s Champions League. De nederlaag kwam hard aan bij de Ajax Vrouwen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Akkerman, Røddik Hansen (62. L. Bakker), Van Es; Schenkel (77. Bakker), Van der Linden, Van den Bighelaar; Verhoeve (77. Munsterman), Jensen, Lewerissa.

Bron: Ajax.nl

Related posts

31 Comments

 1. Iamsterdam2015

  Ga je schamen!!!!! Verliezen prima, pakslaag prima ….. maar 9-0!!!!! Om je kapot te schamen. Hoezo 9-0?!?!?!?

   1. Iamsterdam2015

    Ja je kan beter zijn daar heb ik ook vrede mee. OL is een goeie ploeg…….maar 9-0!?!?

 2. Koning Haarms Wolfs

  Opdoeken dit “vrouwen”team/vrouwenvoetbal. Levert niets op, kost geld en daarbij ziet het er niet uit. Niets meer vermelden op dit forum, maar maak ajb een eigen app voor hen, Fred. Vermeld dan liever meer over Ajax-jeugd of over G-teams.

 3. a.p.

  khw ja het is een afgang, maar heel Nederland stond te juichen dat de dames Europees Kampioen werden en dan Ajax dames opdoeken dan zeg ik als man , niet opdoeken, !

 4. Koning Haarms Wolfs

  a.p., vrouwenvoetbal is überhaupt niets. Waarom denk je dat de stadions altijd met krijsende kinderen en dames gevuld zijn bij hun wedstrijden? Men betaalt geen geld om naar een stel mannelijke vrouwen te kijken. Nu niet, dan niet, nooit niet. Jeugd is veel belangrijker, daarom ook graag wel in deze app. En nee, ik ben geen vrouwenhater, ik hou gewoon van vrouwen-vrouwen.

  1. Bert Betondorp

   Nogmaals niet “ opdoeken” . Dat zou dom en kortzichtig zijn. Er komt publiek op af dat er anders uitziet dan hetgeen koning haarms wolfs ons wil doen geloven.

 5. AJAXForever61

  Ben het niet met jullie eens, vrouwenvoetbal zal over 10 jaar een hele grote spirt zijn. Dat Ajax zich blameert is een feit. Ik hoop dat zij dit bekeravontuur als groot lesmateriaal voor de toekomst gaan gebruiken en ook investeren om onze naam ook bij de dames in Europa met trots te dragen!

  1. Koning Haarms Wolfs

   Volgens mij wordt vrouwenvoetbal nooit een grote sport. Als er één land is waar ze sport optimaal kunnen commercialiseren is het de USA. Daar is vrouwenvoetbal al jaren groot, en toch is het daar ook alleen nog iets voor de kinderen en vrouwen om naar te kijken. Vrouwenvoetbal is niet attractief, in tegenstelling tot vrouwenvolleybal, -tennis, -athletiek, of zelfs -kickboxen of -UFCfights. Als ik het erg direct onder worden moet brengen: bonkige potten met mannenmotoriek (uitzonderingen daargelaten). Daar kijkt volgens mij niemand graag naar.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Ook niet, De Nees. Zet ze maar eens in rokjes naast elkaar, dan zie je goed het verschil tussen een juiste hoeveelheid oestrogeen en een verkeerde hoeveelheid, i.c.m. een chronisch overschot aan testosteron bij 90%+.

   1. Bert Betondorp

    Sjaak Swart had zulke mooie benen dat als hij speelde er 20% meer vrouwen in de Meer op de tribune zaten.

 6. fjonkman

  Ik vind het inderdaad ook erg vreemd dat er zoveel verschil zit tussen de kampioen van Nederland en die van Frankrijk. 9-0?? Wat voor taktiek hadden de dames uitgedokterd? Vol op de aanval ofzo? Als je thuis al met 0-4 de bietenbrug opgaat.. dan parkeer je uit toch minstens 2 bussen voor de goal?? Nu lijkt het wel alsof ze als een stelletje gillende keukenmeiden over het veld gierden, en vervolgens met 9-0 er af gaan… schande!!

 7. De Nees

  Dit kan echt niet de Ajax naam zo te grabbel gooien. Als ze niet een aanvaardbaar ondergrens kunnen halen dan opdoeken die handel.

 8. Bert Betondorp

  Nogmaals niet “ opdoeken” . Dat zou dom en kortzichtig zijn. Er komt publiek op af dat er anders uitziet dan hetgeen koning haarms wolfs ons wil doen geloven.

 9. Cruijff De Best

  Helaas! Maar 9-0 is iets te veel thuis hebben we ook met 0-4 verloren dus dat is bij elkaar opgeteld 13-0 dat kan echt niet, hellaas nu focussen op eredivisie (vrouwen)

Comments are closed.