There are no ads, please add some


Kale en Kokkie vinden de Klassieker geen Klassieker meer (Incl video)

Als Ajax de Klassieker met 3-0 wint. Dan zou je zeggen dat Ajaxfans Kale en Kokkie de polonaise lopen, maar dat is niet het geval. Ze houden geen voldaan gevoel over aan de wedstrijd tegen Feyenoord, maar dat ligt -uiteraard- grotendeels aan de club uit Rotterdam.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Gerelateerde posts

4 reacties

    1. Finidi

      Jaaaah,maar ze hebben nu wel gelijk, wedstrijd was de naam klassieker onwaardig, eigenlijk een K pot! 3pnt that’s it.

  1. Overdwars

    Prachtige samenvatting weer, precies mijn gevoel van de afgelopen week. Wat een ontploffing in het station tegen Benfica, sta nog steeds te springen. Wat die kakkies betreft: hebben die rode kaart gewoon met opzet gepakt zodat ze een prima excuus hadden om kansloos te verliezen.

Reageren is niet mogelijk.