There are no ads, please add some


Dusan Tadic: ‘Ik hoop dat het niet ernstig is’

Dusan Tadic is er nog niet zeker van of hij de KNVB bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles kan meedoen omdat hij tijdens De Klassieker pijn in zijn lies kreeg. Hij speelde de wedstrijd wel uit maar deed dat met veel pijn. Dusan wordt vandaag door de medische staf  onderzocht: ‘Ik hoop dat het niet ernstig is. Het doet best zeer, dus ik hoop dat het meevalt’, weet hij AT5 te melden. De bezoekers uit 010 speelden erg agressief en stonden terecht na 5 minuten al met 10 man op het veld. ‘Ik denk dat de scheidsrechter goed heeft gefloten, elke overtreding was geel of rood. Ja, het was overduidelijk rood. Ook de gele kaarten waren terecht. Ze waren steeds te laat bij de bal. Ik vond ze te agressief.’


Gerelateerde posts

71 reacties

 1. nash1900

  Ga dan naar de kant, waarom speel je dan door. En tegen Go Ahead Eagles hebben we hem helemaal niet nodig.

 2. Daisy

  Lekker dan ! Waarom de wedstrijd uitspelen met pijn.We hadden niets te vrezen van dat zooitje ongeregeld uit rotterpolder. Je had geen risico hoeven nemen. Er zaten er genoeg op de bank die met alle plezier je plaats over wilde nemen. Ik hoop ook dat het meevalt.

 3. Zlatan4ever

  Geen slimme actie van Tadic om door te spelen met een liesblessure. En dat voor iemand met zo veel ervaring….

 4. Indojood

  Vind hem sowieso tegenvallen. Veel te laag tempo, jaagt nooit af, elke keer een kapbeweging teveel.

 5. KBouter

  Zoals Tadic de laatste wedstrijden speelt.. dat kappen en draaien.. missen we niets als hij ff niet mee doet

 6. Iedereen heeft een mening

  Niet slim van zo’n ervaren speler. Zeker met het oog op de CL wedstrijden. Ten Hag mag hem daar wel even op aanspreken.

 7. Charka53

  Als je pijn heb geeft het dan aan dan kan een ander ook nog eens spelen want we hadden niets te vrezen van die kakkies .

 8. Slingertje.

  Laat hem zijn rust pakken tegen G.A.Eagles en Willem 2 zodat hij hersteld is voor Benfica uit.

 9. a.p.

  helemaal mee eens Slingetje , ik ben wel blij dat hij de wedstrijd wel uitspeelde hij maakte toch de 3-0

 10. BeukerAjax

  Schrijf Go Ahead niet af. Doen het erg goed momenteel! Staan dan ook niet voor niets 1ste in de 1ste divisie!

 11. Emous1978

  Ik vind hem aardig tegenvallen de laatste wedstrijden, alles paar tempos te laag en vanuit stilstand beginnen, gister dan wel gescoord maar van mij mag neres wel een paar wedstrijden de kans krijgen.

 12. Litmanen

  Zeg Prinsengracht, ben jij de volgende hier die een persoonkijke vete gaat uitvechten hier? Doe ff normaal!

 13. Litmanen

  Tadic is van mening dat Ajax niet zonder hem kan. En hij is niet de enige. Hij was voor de rust al rijp voor een wissel. En ook daar was hij niet de enige in.

 14. De Nees

  PG zit je niet goed in je vel laatste tijd? Je komt wat agressief over of lijkt dat maar zo? Mss was je dat al vaker maar zie ik dat nu pas. 😉

 15. Charka53

  Hij vindt zichzelf wel er belangrijk maar voor dat geld mag hij zeker meer laten zien .
  en inderdaad Haggie had wat vlugger mogen wisselen , maar we kennen zijn taktiek een beetje.

 16. De Nees

  Tadic wat minder laatste tijd, maar ook Ziyech vind ik, ook bij hem mislukt het nodige. Iets directer spelen en de passing net beter en het scheelt al zo veel. Neemt niet weg dat beiden wel altijd creërend bezig zijn en dat valt extra te waarderen. Wordt zelf echt moe van v Beek, kalkoenvulling niks meer, voegt niks toe. Creëert nooit wat, controleert een beetje wat niet meer is dan balletje breed en tegenstander voor de voeten lopen. We wachten maar weer totdat ie een bal in de 16 krijgt en in de hoek jast, dan is hij weer geweldig voor iedereen. Neres voor van Beek en zeker niet voor Tadic.

 17. De Nees

  Tadic verschuilt zich nooit, wil altijd aanspeelbaar zijn en probeert iets te creëren, ook al mislukt wel ‘s wat maar dit is 100x meer te waarderen dan schijterige voetballers die maar wat meehobbelen. Tadic is ook verbaal aanwezig, dat heb ik jaaaaren niet gezien bij Ajax, niemand die een ander corrigeerde daar kon je wel ’s schijtziek om worden, eindelijk hebben we er 1 ook al is hij niet altijd de beste op het veld maar wel altijd met inzet.

 18. De Nees

  Of mss moeten jullie gewoon altijd wat te zeiken hebben? Je moet je hollandse aard natuurlijk ook niet verloochenen he. Zeikstralen.

 19. Litmanen

  Fijn Nees, dat jij wel hebt genoten. Als je van het niveau derde divisie uitgaat…..
  Dat zag er toch niet uit vergeleken met dinsdag,

 20. Indojood

  Inzet? Gelul. Hij doet alles in een laag tempo en jaagt nooit af. Ajax leunt op Onana, De Ligt, De Jong en Ziyech, niet op deze namaakleider.

 21. Moosie

  sorry maar jij hebt echt geen recht van spreken rari jij hoort hier volgens je eigen uitspraak niet eens meer te komen maar hypocriet doen is jouw ding

 22. Litmanen

  Moosie, gappie! Ouwe reus! Moet jij niet ff een blowtje of een snuiffie nemen?
  De pot verwijt de ketel badmutsje.

 23. Moosie

  goh weer suggereren dat ik drugs gebruik omdat ik je op de feiten druk wat een verrassing.
  Jij bent zo goed in jezelf belachelijk maken sneu ventje.
  Hij die liegt bedriegt geen verstand van voetbal heeft en zijn gram haalt op internet omdat je thuis en op je werk helemaal niets voorsteld.
  maar gelukkig is dit gegeven bekend bij velen hier .
  Dat jij een bord voor je kop hebt was ook al duidelijk dus doe nog maar een pavlofje dom ratje

 24. Daisy

  Laat lekker gaan mannen. Die PG en de helft van sammie staan nog strak van de pillen en medicijnen. Het zijn vrouwen haters omdat ze thuis niets te vertellen hebben.

 25. Moosie

  Ja hoor ik ben een vrouwenhater omdat ik Litmanen uitleg dat het hypocriet is om PG de les te lezen over privé oorlogjes op deze site.
  Daarvoor was het erg als iemand je lieverd noemt maar wel even melden dat je cup c borsten hebt en zelf nooit kookt want dat is blijkbaar minderwaardig als vrouw zijnde.
  van mij mag jij hier posten wat je wilt popi jopi lopen doen wat je wilt maar dan moet je niet gaan lopen janken als er mensen zijn die er niet op zitten te wachten zoals PG
  verder kom je niet verder dan open deuren intrappen en met nogal domme inuendo’s net doen of je een vrouw bent ik houd het erop dat je weer een alter ego van die Eug bent maar wat me nog het meest opvalt is dat je van dag 1 op nogal doorzichtige manier probeert om er bij te horen.
  Vraag me af wat je bezielt om dat te willen misschien is her een hang naar anonieme mannen die je aandacht geven en is dat jou kick.
  Ik Ven heel blij dat ik met een vrouw getrouwd ben die niet jaloers wordt als ik een andere vrouw lieve schat noem en die totaal niet de behoefte voelt om hier net te doen of ze ook verstand van voetbal heeft of een zooitje F-Siders de les te lezen over hou ze zich dienen te gedragen volgens haar.
  Als je nou gewoon lekker bij de Linda op de site gaat discussiëren over je schimmelinfectie of je inwendige genitale wratten is het ook goed hoor.
  Daar zitten vast nog meer gefrustreerde kippen die met je dom willen kakelen en anders steek je ergens wat in drukt op een knopje misschien ben je wel een plofkip krijgt je weegschaal ook eindelijk rust.

 26. Moosie

  Ach ouwe ze doen net of het Messi is maar hij heeft nog niet 5 wedstrijden achterelkaar een 8 last staan een 9 gehaald als ze alleen d3 CL belangrijk vinden moeten ze hem wel winnen maar een aantal speelt in de competitie bij 2-0 Of ze met een rollator naar hun werk komen

 27. Moosie

  Nou nees iets meer beleving had geen kwaad gekunt volgens mij speel je voor de supporters dus de uitwedstrijd tegen pisvee werd te licht opgenomen en nu feyenooit ook en als er nou 4 wedstrijden belangrijk zijn voor ons als supporter zijn het de uit en thuiswedstrijden tegen deze 2 clubs

 28. Moosie

  swz klopt die opstelling niet Blind en Zyech middenveld en wober cv dat functioneerde het beste als die kakkies iets slimmer speelde dan hadden we het tegen 10 man of moeilijk kunnen krijgen je mentaliteit veranderen van makkelijk naar serieus is moeilijk tijdens de wedstrijd pisvee had gisteren ook weer van ons gewonnen die hebben op een of andere manier toch meer drive in de competitie en daar mot haggie nou eens mee aan de slag plus ons scorend vermogen is op vakantie dat begint me nu na 10 wedstrijden echt te irriteren

 29. Prinsengracht

  Klitmanen, velen hier hebben een hekel aan jou en alles wat je schrijft. Ik heb dat aan het/hij/zij dat zich Daisy noemt. Letterlijk iedere post irriteert me mateloos. Voor velen herkenbaar als ze aan jou denken. Klitmanen.

 30. Prinsengracht

  Hulde Moos!! Beter had ik het niet kunnen zeggen. Je slaat de spijker op de kop.

 31. Prinsengracht

  Ik ben dol op ECHTE vrouwen, op eentje in het bijzonder. Wat jij bent, weet ik niet. Maar van mij mag je hier opdonderen.

 32. Litmanen

  Prinsengracht en Moosie, jullie zijn een gezellig setje. Maar allebei debieltjes. Veel plezier samen in het tehuis verder.

 33. Litmanen

  Prinsengracht en Moosie, allebei seksistische zielige figuurtjes. En denken hier te kunnen uitmaken wie hier mag deelnemen en wie zijn/haar mond moet houden.
  Nog nooit een inhoudelijke reactie gegeven. Dus geen verstand van voetballen. Maar gelukkig wel van alle verboden middelen die er op de wereld zijn. Dat houdt ze op de been.
  Jullie zijn ook zo verschrikjelijk creatief met het verminken van de orachtige naam Litmanen. Geeft al aan dat jullie nepsupporters zijn. Alleen uit op rotzooi. Jammergenoeg hebben wij ook hooligans.
  Ik vermoed ook dat of Prinsengracht of Moosie diegene is met die megafoon op de Fside. Volkomen debiel dus.

 34. Litmanen

  Ziyech? Deed hij mee zondag? Was hij die speler die wel vier keer in 90 minuten de goede kleur kon vinden?
  Schei eens uit. Als de tegenstander wat minder is dan krijgen we de one man show van Hakim weer.
  Als zondag iedereen zo gespeeld had, dan hadden we van 010 verloren.
  Geef Frenkie de rol van Ziyech en niemand gaat hem missen.

 35. Moosie

  Hahaha laat me niet lachen wat een Mongool ben jij zeg.
  verzin nou eens wat nieuws joh stumper

 36. Moosie

  kijk nou heb je op elke post van mij gereageerd over privé oorlogjes op deze site gesproken.
  Je komt dus alleen weer provoceren en natuurlijk anoniem lafbekje
  Jouw woorden zijn niets waard anders was je hier niet misschien moet je ook Fred weer gaan mailen om weer om een van te gaan janken sukkeltje

 37. De Nees

  Zeker eens met je Moos, zondag had echt beter gekund. Het was alleen geen wedstrijd meer en dan krijg je zo’n slap potje. Zelf vind ik die wedstrijden tegen 010 niks meer voorstellen, zelfde spanning als bijv tegen Groningen, dat was vroeger natuurlijk anders het is nu alleen nog een klassieker in naam. Die 2 wedstrijden tegen die vlekken ja dat is andere koek, dan had ik me wel druk gemaakt als Ajax tegen hun zo liet lopen als afgelopen zondag, als we die toch ooit ‘s zo ongelooflijk konden vernederen. Wat een vieze club, apen alles na, mazzelen iedere keer in de laatste minuten, spelen catenaccio in de zielige ED en loeren altijd op ex-ajax spelers, nu is zelfs beleid geworden om onze jeugd via een omweg binnen te halen. 🤮

 38. De Nees

  Geef je deels wel gelijk Indo, mss zie ik bepaalde dingen van Tadic wat door de vingers. Komt omdat we jarenlang zoveel slappe karakters in de ploeg hadden waar ik me mateloos aan ergerde, met Tadic zie ik een stuk echte wil om te winnen terug, dat is me al veel waard.

 39. Moosie

  Tja ik heb ook een veel grotere hekel aan pisvee dan aan feyenooit maar dat komt door het Rijkaard incident vanaf dat moment was het klaar en het zijn al jaren echte calimero’s altijd janken over ons altijd zielig doen tenzij ze winnen dan zijn ze 2 x zo arrogant als wij nee van mij kunnen ze ook de kolere krijgen

 40. Litmanen

  Over mongool gesproken. Laat AB het maar niet lezen. Kijk eens je eigen bijdragen na de laatste maanden, dan zie je wie hier in herhalingen valt.
  Steeds hetzelfde liedje.
  Ga eens wat minder gebruiken, dan herken je je kinderen weer eens.
  En laat de mensen hier met rust die gewoon over hun cluppie willen discusseren.

 41. Litmanen

  Ge lukkig ben jij niet anoniem Moosie.
  Misschien even je naam, adres en telefoonnummer? Dan ben je niet anoniem.
  Niet de pot verwijten dat hij zwart ziet.
  Gewoon met de billetjes bloot.
  En er is hier maar 1 gluiperd die stiekem bij Fred klaagt en dat ben jij. Ik doe het hier op de app, in alle openheid.
  Sukkeltje.

 42. Moosie

  geweldig joh me kinderen er weer bijhalen poeh hey zo stoer van je.
  Jij komt hier alleen maar jezelf belachelijk maken met je kutkop.
  vanaf het moment dat jij hier bent gekomen vergal je de sfeer hier of kom je met dom gelul over spelers
  En het leuke is dat als jij hier niet komt er gewoon en gezellig gediscussieerd wordt
  Jij bent de dissonant in het verhaal jij bent de reden waarom veel mensen het hier niet leuk meer vinden en echt bijna niemand gast hier nog het gesprek met je aan anders dan je de hoek invullen omdat je voor de zoveelste keer je,jezelf weer onsterfelijk belachelijk loopt te maken met je spelinzicht wat je niet hebt ,je leugens over een beroep wat je niet hebt ,je racisme tegenover onze Marokkaanse spelers ,zelfs Appie was niet veilig.
  En je zielige gelul over drugs.
  Het steeds om 01.00 uur terugkomen om zielig nog even het laatste woord proberen te hebben is ook zo’n dingetje.
  Kijk nou eens hoe en wat voor antwoorden je krijgt halvezool je bent gewoon door de spreekwoordelijke mand gevallen.
  Je vriendje Eug komt tenminste alleen nog als een ander terug maar jij ,jij zegt steeds dat hier alleen maar idioten zijn en toch kom je weer terug om nog meer ruzie te zoeken maar de algehele opinie hier op de site is dat bijna niemand je nog pruimt sterker we vinden je bijna allemaal een sukkels.
  De paar vrinden die je nog had laten je ook in de steek net als je vrouw en kinderen een repeterend verhaal in je leven maar het ligt altijd aan de ander nooit aan jou.
  Ik zou bijna denken dat je autistisch bent maar dat zou een belediging zijn voor de mensen die echt autistisch zijn.
  Wat dat betreft waren sseiss en Eug ook meer man dan jij die blijven tenminste weg.
  Dus nogmaals flikker gewoon lekker op misschien kun je samen met die transgender samen naar de Linda?

 43. Litmanen

  Moosie, je hebt steeds meer woorden nodig voor hetzelfde. Maar het blijft onzin. Jij en je paar fascistische vriendjes denken hier de baas te kunnen spelen en te kunnen bepalen wie hier zin of onzin schrijven.

  Maar vriend, dat is niet aan jou. Ook niet is het aan jou om seksistische opmerkingen te plaatsen om te laten zien hoe stoer je bent met je holmaatje Prinsengracht.
  Jij hebt het over rascisme, terwijl jezelf helemaal vol zit met vooroordelen.

  Verder vind ik het fijn dat je mij graag kwijt wilt hier. Met anderen is je dat gelukt, met mij gaat dat alleen lukken als IK bepaal dat ik tijdelijk of helemaal weg ben hier.
  Door iemand die in zijn leven zijn eigen hersencellen heeft vernietigd door het gebruik van alle troep die legaal dan wel illegaal verkrijgbaar is en er bovendien -zoals zelf toegegeven- zelf in handelt, laat ik me niet wegpesten.
  Daar ben je inmiddels te min voor geworden. De gemiddelde bacterie heeft meer denkvermogen.

  In tegenstelling tot jij ben ik hier niet om steun te krijgen voor mijn mening, zoals jij, maar om hem te geven en eventueel op basis van wederzijds respect te discusseren.

  De opmerking over Appie laat ik maar even liggen. Die is te debiel voor woorden. Ik zie Ziyech als Ajacied niet zitten, jij en je vriendjes zien echte godenzonen zoals Veltman, Blind en Schone niet zitten.
  Dat heeft niets met rascisme te maken, maar met de wijze waarop voetballers die voor Ajax uitkomen zich naar buiten uit gedragen.
  Ziyech heeft zich buitengewoon asociaal gedragen naar de club en de supporters, dat ben ik niet vergeten. Schone, Blind en ook Veltman hebben ondanks hun gebrek aan aangeboren talent zich nog nooit negatief uitgelaten over de club, terwijl juist zij daar wel aanleiding toe hadden. Alleen maar vechten voor hun plek en hun club, zoals het hoort. Als een echte Ajacied, waarvan er jammergenoeg steeds minder zijn.

  Zo, tegen de tijd dat je dit gelezen hebt is het voor jou al weer bedtijd. Begrijpen hoeft niet, dat verwacht niemand van je.

 44. Moosie

  kortom je lukt weer onzin blijft je eigen leugens en smaad en laster herhalen en laat weer zien dat je er totaal geen kijk op hebt verder ben jij degene die hier de hypocriete moraalridder loopt uit te hangen maar zelf blijkbaar allerlei drek over een ieder die het niet met je eens is mag uitstorten
  verder ik heet Modeste ook wel Moos genoemd ik heb je al 100 keer uitgenodigd om mij op te zoeken op fb zodat we in persoon kunnen afspreken maar dat durf je niet met je mag de kutkop dus bakkie dicht lekker nog wat jajem naar binnen gooien en denken dat je wat bent
  ps Appie zou het vanwege zijn Marokkaanse nationaliteit niet redden aan de top jouw woorden Fucking sukkeltje

 45. Litmanen

  Het enige wat ik over de kwaliteiten van Appie heb gezegd is, dat ik altijd getwijfeld heb of hij op basis van zijn fysiek de wereldtop zou halen.

  Ik begrijp dat jij zo’n zin niet begrijpt beste Moosie, maar het heeft weinig met Marokko te maken. Dus niets met rascisme.
  Appie was/is een voorbeeld voor elke Marrokaanse voetballer in Nederland, zeker voor zijn zogenaamde vriend Hakim. Die heeft een heel ander karakter en sowie een andere opvoeding gehad.
  Appie is altijd een sierraad voor de club geweest.

  Zo duidelijk, achterlijke badmuts?

 46. Moosie

  Nee je liegt nu weer ook Appie zou het niet halen volgens jou omdat hij ook te flegmatiek was volgens jou en dat gold voor alle Marokkanen die voetballen want er spelen bij de topclubs geen Marokkanen maar lieg en bedrieg maar lekker verder dat doe je hier al jaren en het ontkennen van al je slappe gelul als het niet meer uitkomt ook en dan om 1 uur s’nachts nog ff snel sneaky het laatste woord proberen te hebben je bent echt een randdebiel

 47. Indojood

  Toen de ouders van Appie vragen stelden over de gang van zaken had meneer ook meteen zijn meninkje klaar, het zou hen puur om geld gaan. Inmiddels hebben die mensen gewoon gelijk gehad.

 48. Litmanen

  Nee joh, zolang jij blijft zuigen en beledigen blijf ik jou van repliek dienen. Vervelend he? Maar ja, jij kunt ook verdwijnen.
  Ik vermaak me prima.

 49. Moosie

  Ja totdat je weer gaat janken dat je weggaat ik vind het prima steeds je eigen gedrag projecteren op anderen
  ik snap nu wel waarom jouw zoon een naald verkoos boven jouw liefde.

 50. la Ling

  Onmogelijk dat het zijn eigen kind was 😂. Als ik Litmanen zo lees hier, is het onmogelijk dat hij in staat is om zelf kinderen te verwekken. Goh, best wel leuk om ook eens zo’n bijdrage te doen 😂. Voor Litmanen: mijn naam is Paul den Beste, ik woon in Amsterdam en ik ben 71 jaar oud. Ik ben getrouwd met een lieve vrouw en ik heb 3 kinderen, 5 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Ik zit dus niet anoniem op het forum maar gebruik de nick van een heerlijke voetballer.

Reageren is niet mogelijk.