Jong Ajax verliest met 3-1 bij FC Volendam

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 3-1 verloren op bezoek bij FC Volendam. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan het duel zonder grote kansen te creëren. Het was uiteindelijk de thuisploeg die op voorsprong kwam door een strafschop. Nadat de ploeg van Michael Reiziger in de tweede helft op een 2-0 achterstand kwam begonnen de Ajacieden te voetballen en kreeg het enkele grote kansen. Vaclav Cerny scoorde de 2-1 waarna Sierhuis, Johnsen en Gravenberch hadden de kans hadden om de gelijkmaker te scoren. Echter scoorde Volendam uit een counter de 3-1 en staat Jong Ajax met zestien punten op een negende plaats op de ranglijst.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Ter Heide (58. Dest), Schuurs, Botman (58. Sierhuis), Bakker; Gravenberch, Bijleveld, de Wit (75. Jensen); Cerny, Pereira, Johnsen.

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

  1. AjaxKat

   Off topic: ik lees dat we waarschijnlijk Onana moeten missen morgen. Was al bang dat dit vroeg of laat zou gebeuren, als dit klopt. Wordt tijd voor een betere reservekeep, zelfs Vermeer vind ik nog beter dan Lamprou. Hopelijk dat Lamprou morgen iedereen kan verrassen.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Hoezo “zelfs Vermeer”? Die Lamprou is een ramp, alsof het G-team speelt. Met hem in het doel, kunnen we zelfs van 010 verliezen in deze vorm.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Tuurlijk is Vermeer een goede keeper. Heeft zijn momentjes, maar die had Menzo ook. Zou hem graag weer bij ons zien.

 1. Mr Ajax

  Beetje geluk heb jw nodig, valt die 2-2 wel dan had het nog kunnen stormen bij die palingboeren

 2. Vak 120

  Cerny maakte goede goal,maar er staan er weinig in die iets voor ons 1ste kunnen betekenen! Verdedigend zo zwak

 3. AJAXForever61

  Moed houden, valt voor Reiziger ook niet mee om elke week te puzzelen met zijn elftal, belangrijk dat de jongens wedstrijdminute maken en niet stil staan in hun ontwikkeling!

Comments are closed.