Opstellingen Ajax – Benfica

 

Vanavond wordt speelronde 3 in de groepsfase van de UEFA Champions League afgewerkt en Ajax neemt het daarin op tegen Benfica. Ajax leidt nog in de poule terwijl Benfica derde staat. De andere wedstrijd tussen AEK Athene en Bayern München begint om 18:55 uur en wij starten om 21:00 uur. Nicolás Tagliafico en Noussair Mazraoui lijken weer fit dus Erik ten Hag kan weer de beste opstelling neerzetten.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech

Opstelling Benfica: Vlachodimos; Grimaldo, Jardel, Conti, Almeida; Fernandes, Fejsa, Pizzi; Silva, Seferovic, Salvio

 

Related posts

76 Comments

      1. Yindi02

        Snap daar niks van. Waar is Neres?? Terwijl wel vd Beek!! Is er iets gebeurt wat we niet weten.? Dit is toch raar?

  1. Yor2002

    Wöber is toch wel wat fysieker in de verdediging en je mist nu snelheid voorin zonder neres. Ziyech en tadic kunnen geweldige passes op hem geven als hij een sprintje trekt. Jammer dat dat deze wedstrijd niet gaat.

  2. Daisy

    Prima opstelling om mee te beginnen. Wij zitten en wensen iedereen een fijne wedstrijd. 2-0 is genoeg.

  3. Ajaxslied

    Ben benieuwd zit vol spanning te wachten. Benfica is een goede ploeg waar we niet zomaar van winnen. Iedereen veel plezier vanavond.

  4. Forever nr14

    Begint ie weer totaal niet tactisch he! Ik blijf het zeggen, deze trainer is ongeschikt! Geloof me nu maar.
    Fysiek sterkste tegenstander, begin je zonder Wöber?? Werkelijk

  5. Daisy

    Spanning is om te snijden hier. Ik zou straks zeker wisselen. Ik vind Donny en Maz niet echt in de wedstrijd zitten. En Maz speelt op het randje met al heel op zak

          1. Daisy

            Vind Blind aardig meekomen en doet zijn werk. Maar Schone laat veel steken vallen en komt veel snelheid te kort. Hij staat soms ook te kijken van wtf wat gaat dat snel. Waardoor het middenveld en de verdediging gaten moeten laten vallen. We zullen het zien 2e helft.

  6. Forever nr14

    Door die schijt scheids komen we niet in ons spel, en worden er nu steeds meer fouten gemaakt.
    Schöne is niet best zeg.
    Maar die scheids heeft de overhand en dat zou niet moeten!

  7. Iamsterdam2015

    Nee en ziyech moet ff want langere noppen onder ze kicksen gooien. Hij blijft glijen. Verder leuke pot maar ajax moet scherp zijn, gasten zijn bloedsnel voorin.

  8. nash1900

    Neres voor Dolberg / Tadic spits
    Wobder voor Schone Blind Middenveld

    Ziyech helaas nog niet in Topvorm

  9. Ajax 1

    Over en weer; echt spannend. Tweede helft iets scherper en doordrukken richting de f side…groet vanuit 403

  10. Iamsterdam2015

    Het os danwel slordig hier en daar maar van Bronckhorst en zijn bende schijten nu peulen…??.

  11. M800M

    Ten hag grijp in! We komen er niet door en de kansen van benfica worden steeds gevaarlijker. Wissel iets, breng verandering. Op deze manier gaat het niet goedkomen

  12. Forever nr14

    Ziyech zijn schoten komen ook 9 van de 10 recht op de keeper, traint hij de hoeken niet?

  13. M800M

    Ten hag, Het is allang 80e minuut geweest… waar ben je nou met je “we hebben 16 basis spelers”. GEBRUIK ZE DAN LUL!? Wissel iemand! Dwing de overwinning af ga niet laf voor gelijkspel

  14. Forever nr14

    Van de beek is leeg, Ziyech kan niet meer. Klote Ten Hag, WISSELEN MAN!!!! PRUTSERT

  15. M800M

    Zoooo 2 minuten voor het einde ingrijpen.. dat zal helpen zeg.. verdomme wat is onze trainer toch een pannekoek.. in dit soort wedstrijden maakt een GOEDE coach met juiste beslissingen het verschil. Ten hag kan dat overduideijk niet of durft het niet ofzo

      1. M800M

        Ik ben M800M, had je kunnen weten, staat boven mn berichtje vak411. Groeten terug vanaf mn bank thuis, dit weekend ben ik er weer bij in de arena op mn vaste plek. Wou je insinueren dat aanwezigheid vandaag iets zegt over voetbalinzicht ofzo? Zou k wel een beetje dom vinden..

  16. Daisy

    Wat een mazzel goal maar wel lekker.?? Ik geef bij deze Ten Hag een enkele reis weg uit Amsterdam. De jongens hebben er hard voor gewerkt echt petje af en wat een spanning. Maar de slechtste man was echt de trainer. Wat een ei dat hij pas in de 88min gaat wisselen. Hij vond 0-0 ook prima. Nou Ten Hag ik heb een nieuwtje voor je als je bij Ajax trainer bent moet je wel voor de 3 punten gaan. Ik kreeg weer een beetje vertrouwen in je maar ik heb me vergist.11 spelers helemaal leeg maken met zondag een klassieker op het programma. Erg slim.

    1. M800M

      100% eens Daisy. Heerlijk maar echt dikke mazzel dat het niet gelijkspel wordt. Ben heel benieuwd wat ten hag zometeen gaat zeggen. Als hij ook nog claimt dat hij het zo gepland had neem ik hem nooit meer serieus (zie het m nog wel doen ook)

    2. vak411

      wat een geluk Daisy.. competitie is nog 24 wedstrijden, dit nog 2. ten Hag haalt wekelijks zijn gelijk. wanneer gaan jullie dat eens zien?

    3. Iamsterdam2015

      Aan de eene kant met je eens Daisy maar ze hebben 5 dagen om te herstellen, eventuele kleine pijntjes etc efc etc te behandelen en conditioneel te herstellen. Sorry maar als je dan niet bent hersteld moet je lekker naar een 4e klasser gaan of zo.

  17. Hanski

    Wat n gezeik…we spelen zondag pas tegen die kakkerlakken dat is 5 nachtjes slapen….goede wissel, beslissend….wie had dit verwacht aan het begin vh seizoen? Zeiken om t zeiken….kansloze “supporters”….zondag 5-0….is er ongetwijfeld weer iets te zeiken….zielig!
    Nu biertjes

  18. Forever nr14

    Daisy, ik roep het al vanaf het begin, dit is een pannekoek eerste klas, en begrijpt er niets van.
    Wat zou het zijn en worden om een echte trainer te zien met deze groep, helaas blijft dat dromen ben ik bang.

  19. Forever nr14

    Jij begrijpt het helemaal Hanski?
    Ja ik blijf zeiken op deze prutsert, hoeveel punten staan we ook alweer achter op die lampen en waar we met 3-0 aan de broek kregen…. Juist.
    Maar dat is logisch……

  20. Hanski

    We staan 2 puntjes achter lampekapies…nu zeuren over weken geleden….zielig…wat wil je bewijzen? Zondag lekker in t uitvak zitten of samen met je vriendjes in Volendam met n scholletje teletekst kijken….zorgen wij wel voor positieve sfeer in Arena?

  21. Forever nr14

    Haha wie ben jij om te beoordelen dat ik teletekst kijk, man ik kom al bij Ajax toen jij nog in de luiers liep waarschijnlijk. 2 puntjes? Of je hebt geen school gehad maar tellen kun je niet echt he.
    Wisselbeleid, basis opstellingen,lachwekkende uitspraken, tactisch onbenul. Dat is de trainer die heel maar ook heel erg gelukkig mag zijn, om met deze groep te mogen werken. Keizer had het met deze groep nog beter en vanaf het begin voor elkaar gehad.

    1. Wenen 1995

      Over het algemeen zitten wij best op 1 lijn, alleen heb ik meer vertrouwen in Ten Hag dan jij. Dat mag, toch?

  22. De Nees

    Lekker hoor zo op de valreep! Wel erg lang gewacht met wissels, wedstrijd vroeg om Neres met zijn diepgang om het MV wat lucht te geven. Maar goed 3 punten binnen!

  23. Hanski

    Kleuters…we krijgen die gasten uit Eindhoven nog in Arena, die winnen we….vandaar twee punten ECHTE ajacieden ?
    Dat verhaal over heel veel jaren klinkt mooi maar je snapt er nog steeds niets van?
    En dat forever nr14 staat stoer masr je lult als n kakkerlak….altijd negatief over AJAX en te onbenullig om te snappen dat na 34 wedstrijden Ajax kampioen is MET Ten Hag, MET Blind en met dit bestuur… wen er maar aan!
    Op naar Portugal, en niet achter beeldbuisje in Volendam ??

    1. Ajax1958

      Het feit dat je niet kan tellen, daar een onmogelijke draai aan probeert te geven maakt je tot een paardlul 1e klas. Gefeliciteerd mafketel.

  24. Mr Ajax

    Ons thuisshirt lijkt op alledrie de shirts van benfica, dus vindt de uefa maar dat wij in dat lelijke uitshirt moeten spelen

Comments are closed.