Dolberg verlengt contract tot medio 2022

Kasper Dolberg heeft zich een jaar langer verbonden aan Ajax. De speler en de club hebben namelijk overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract wat nu tot medio 2022 loopt. Dolberg kampte de afgelopen tijd met veel blessures maar lijkt nu op de weg terug. Afgelopen zaterdag scoorde Dolberg de 0-4 tegen SC Heerenveen. ‘We spraken al een tijdje over een nieuw contract en ik ben blij dat het rond is. Ik ben heel erg gelukkig bij Ajax’, aldus Dolberg.

Bron: Ajax.nl

Related posts

26 Comments

  1. BobbyHaarms

    Goede zaak dit! Al hoeven we natuurlijk niet te verwachten dat hij daadwerkelijk veel langer blijft zodra hij zijn oude niveau behaalt. Desondanks blij met dit nieuws

    1. De Ajacied

      Idd goeie zaak, zeker van Overmars en de zijne,
      Als Kesper dan gaat komen er ook weer meer €€ binnen, dus grote ??
      ❌❌❌

    2. JohnDoe77

      Slim om hem nu te verlengen nu hij nog op de weg terug is. Als hij helemaal herstelt, is hij twee keer zo “duur” als je dat zo kunt zeggen. Zou mooi zijn als hij het morgen met een doelpunt kan vieren.

  2. Charka53

    Dat is goed voor Kasper en voor Ajax , hier kan hij voetballen en naar zijn oude niveau komen zodat we nog veel plezier aan hem beleven en daarna kan hij naar een andere grote club en vangt Marc ook nog wat.

    1. Bakkie

      Ja slim dat Ajax het contract nu heeft verlengd, juist na dat blessureleed. Als de grote clubs voor ‘m in de rij stonden (zoals vorig jaar zomer) dan wordt zoiets een stuk lastiger. Bovendien laten ze hiermee zien dat ze alle vertrouwen hebben dat hij zijn niveau weer gaat halen en waarschijnlijk nog beter dan dat gaat worden

        1. BobbyHaarms

          Haha, ja er loopt hier iemand te fucken Zlatan das duidelijk. Misschien moet je eens alleen het woordje Feye….neerzetten. Krijg je dan weer zoveel likes dan hebben we een mol ?

  3. Iedereen heeft een mening

    Lekker, hoeven we Overmars de komende tijd hierover niet af te zeiken. ????

  4. Iamsterdam2015

    Moet eerlijk zeggen en toegeven dat hij op een paar wedstrijden na mij nooit heeft kunnen bekoren. Nu moet ik mijn mening bijstellen en zeggen dat ik toch wel kan genieten van deze knakker. Mooi dat hij heeft bijgetekend en ziender oog in een goeie vorm begint te komen. Ik kan niet wachten tot morgen EN zondag om hem te zien vlammen!!!

  5. Finidi

    Vind het een geweldig ijskonijn en zoals die goal tegen Heerenveen man das toch klasse!? Als verdediger word je toch helemaal gek haha?!

Comments are closed.