Ajax Vrouwen ruim langs Excelsior Barendrecht : 5-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben zich prima hersteld van de nederlaag tegen Olympique Lyon en wonnen zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Excelsior Barendrecht met 5-0. Salmi en Van den Bighelaar scoorden voor rust en na de thee kwamen daar nog drie doelpunten bij. Van den Bighelaar, Lewerissa en Jansen zorgden uiteindelijk voor een klinkende 5-0 overwinning. Volgende week zijn de vrouwen vrij waarna op 31 oktober de return in de Champions League volgt tegen Olympique Lyon. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor de mooie foto’s.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most (67. L. Bakker), Dijkstra, Doorn, Van Es, Munsterman, Salmi (67. Verhoeve), Jansen, Van den Bighelaar, E. Bakker, Lewerissa (75. Van de Velde)

Related posts

15 Comments

 1. Indojood

  Ik heb geen idee wat Ajax wenst te breken met vrouwenvoetbal anders dan een beegtje goodwill. Ik heb de goals van Lyon gezien en het leek helemaal nergens op, het niveau van Ajax. Dus niks lekker bezig of goed gedaan, het heeft geen enkele toegevoegde waarde voor Ajax.

  1. Litmanen

   Waarom geef jij steeds commentaar bij berichten over Ajaxvrouwen? Je hebt blijkbaar een vreselijke hekel aan damesvoetbal, blijf hier dan lekker weg en kijk er ook niet meer naar. Wordt je leven een stuk aangenamer.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Van het merendeel hier niet. Echt waardeloos dat dit telkens in deze app wordt vermeld. Maak een eigen app voor hen en klaar. Ze doen hun best, maar het ziet er gewoon niet uit…..damesvoetbal überhaupt niet. Dan liever iedere dag Peppie en Kokkie…

    1. Litmanen

     Nogmaals, sla de berichten dan over. Neerbuigend en vernederende opmerkingen kun je ook ergens anders kwijt.
     Die meiden zijn allemaal semiprof, trainen zich het lazerus en hebben heel wat zwaarder leven dan de verwende ventjes van de Aselectie.
     Elke top honderd speler wint van Kiki Bertens, maar bij de dames is ze wereldtop. Daar kijken we toch ook heel anders naar?

     1. Koning Haarms Wolfs

      Klopt, tennis leent zich prima voor dames, als vele andere sporten ook…..maar niet voetbal. Mannen en kunstzwemmen gaat ook niet samen. En ga nou net de moraalridder uithangen, Litmanen. Die rol past jou niet optimaal.

 2. JohnDoe77

  Off topic: contract van Dolberg met een jaar verlengd. Slimme beslissing om dat nu te doen. Als hij weer 100% terug is wordt dat lastiger.

 3. a.p.

  ik hoop dat hij weer snel op zijn goede, oude niveau terugkeert, dan krijgen we een nog klasserijker Ajax!

Comments are closed.