Opstellingen Heerenveen – Ajax

Om 20:45 uur  zal de uitwedstrijd tegen Heerenveen starten en zal staan onder de bezielende leiding van de heer Van Boekel. Op 1 oktober van vorig jaar werd het 0-4 dus misschien dat het doelsaldo vandaag ook weer opgekrikt kan worden. David Neres maakte er 2, Maximiliaan Wöber en Lasse Schöne deden ook een duit in het zakje. Nicolás Tagliafico doet vandaag helaas niet mee omdat hij geblesseerd is geraakt tijdens de oefenwedstrijd van Argentinië tegen Brazilië en ook Noussair Mazraoui is niet helemaal fit.

Opstelling sc Heerenveen:Hahn; Floranus, Hoegh, Bulthuis, Pierie; Thorsby, Vlap, Rienstra; Kobayashi, Lammers, Zeneli

Opstelling Ajax; Andre Onana, Daley Blind, Maximiliaan, Wöber, Matthijs de Ligt, Rasmus Kristensen, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech

Related posts

21 Comments

   1. dickst14

    Ik zag daar echt eerst Huntelaar staan en heb niets gedronken want ik heb nachtdienst?

 1. Jimmy1971

  Dolberg wel maar inderdaad weer geen Neres, jammer vind ik een leuke voetballer. Bij een goede voorsprong zou ik wel Ziyech sparen en alsnog Neres brengen!

 2. Iedereen heeft een mening

  Gaat vooralsnog makkelijk. Toch wel dank aan Hahn, wat een matige keeper.

 3. Yindi02

  Heb beetje op Donny gelet maar snap wel nu dat hij niet altijd speelt. Hij loopt veel tussen 2 of 3 tegenstanders waardoor hij moeilijk bereikbaar is en daardoor het spel ook erg vertraagd. Geen beste wedstrijd van hem dus.

 4. Ajaxfoort

  Die Kristensen blijft een tegenvaller hoor. Die man presteert weinig. Ik zou zeggen na dit seizoen afscheid nemen!!

Comments are closed.