Nicolás Tagliafico niet inzetbaar tegen Heerenveen

Nicolás Tagliafico doet zaterdagavond definitief niet mee tegen SC Heerenveen zo zei Erik ten Hag tijdens de persconferentie voor de wedstrijd en hij hoopt dat de verdediger voor dinsdag tegen Benfica wel hersteld zal zijn. Nico speelde voor Argentinië mee tegen Brazilië en is toen geblesseerd geraakt aan zijn heup. ‘Hij is niet goed teruggekomen en zal er niet bij zijn’, zegt Ten Hag over de wedstrijd van zaterdag en vervolgt met: ‘Ik hoop dat hij dinsdag inzetbaar is, maar zekerheid heb ik niet’. Ten Hag zou weer kunnen schuiven met Daley Blind richting de linksbackpositie zodat er op het middenveld weer een gaatje vrijkomt. Over Hakim Ziyech is de oefenmeester hoopvol want die trainde na zijn spierverrekking weer volop mee. ‘We moeten wel verantwoord kijken, want we spelen drie wedstrijden in acht dagen. Hij komt uit een spierblessure, dus wat is verantwoord? Daar moeten we een keuze in maken’, besluit hij.

Related posts

21 Comments

    1. KBouter

      Onzin… Wober jan gewoon centraal en Blind linksback. Bakker komt niet aan het spelen toe in de CL , die andere wel dus die moeten ritme houden

  1. Onze Johan forever

    Geen spelers meer uitlenen voor nationale team ; deed Cruijff & Co in jaren 70 ook niet meer

    1. Yindi02

      Ja, dat klopt. Volgens mij had dat te maken met het feit dat een opgelopen gele kaart in een interland doorwerkte in de competitie. Ajax heeft toen het standpunt ingenomen van: “als dit niet verandert spelen wij geen interlands meer. Zoiets was het maar ben niet zeker.

  2. Koning Haarms Wolfs

    Mooi toch, die interlands die nergens over gaan. Krijgen ze ervaring door…….oh ja, en blessures ?.

    1. Bert Betondorp

      Ajaxspelers moeten de kans hebben om ook in interlands voor hun land te spelen.
      Het zijn geen lijfeigenen vn Ajax

  3. Jur

    Mss ook verstandig om Ziyech zaterdagavond aan de kant te houden
    Dinsdag en volgende week Zondag zéér belangrijk voor de basis selectie

    1. Jimmy1971

      Juist Jur, met Ziyech ook geen risico nemen, de wedstrijd tegen Benfica is cruciaal in deze poul!

Comments are closed.