Jong Ajax in slotfase langs RKC 2-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk met 2-1 gewonnen. Danilo Pereira wist op sportpark de Toekomst twee keer te scoren en dat was een mooie opsteker voor de Ajacieden waarbij dit seizoen mooie overwinningen ook worden afgewisseld met nederlagen.

Perr Schuurs had in het begin van de wedstrijd de score kunnen openen maar zijn vrije trap raakte de paal. Even later opende Danilo wel de score maar dat werd niet de ruststand. Tahiri legde de Amsterdamse defensie in de luren en maakte de 1-1. In de tweede helft leek Jong Ajax het moeilijk te krijgen nadat Bakboord een directe rode kaart kreeg. Met tien man bleef Jong Ajax de aanval zoeken en het was uiteindelijk opnieuw Danilo die, uit een voorzet van Johnsen, zijn tweede en de winnende voor Jong Ajax tegen de touwen schoot. Volgende week speelt Jong Ajax een uitwedstrijd tegen Volendam.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Bakboord, Schuurs (46. Botman), Kemper, Bakker; Gravenberch, Bijleveld, Ekkelenkamp; Cerny (82. Kühn), Pereira, Lang (46. Johnsen)

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

9 Comments

  1. FrankiC

    Het mag ze qua uitslag ook wel eens meezitten. Tegen PSV waren ze ondanks de 14 verhinderen veel beter. (Daarbij was het maandag erg leuk om ‘nieuwe’ jongens aan het werk te zien.)

  2. FrankiC

    Heerlijke speler! Technisch begaafd, lichtvoetig, gevoel voor positie. Houdt hij Sierhuis nu op de bank of zit Kay daar vanwege het eerste?

Comments are closed.