There are no ads, please add some


Gametalk SC Heerenveen – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Na een periode van interlands hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. SC Heerenveen – Ajax begint zaterdag om 20:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official


Gerelateerde posts

21 reacties

 1. Prinsengracht

  Gewoon winnen is nu genoeg. Niets laten liggen. Niet nog meer achterstand op pisvee. Desnoods met slecht voetbal.

 2. Bakkie

  De grote wedstrijd is natuurlijk dinsdag, tering wat heb ik daar zin in! Als we die kunnen winnen, zetten we een heel grote stap richting overwinteren in CL. Tegen Heerenveen moeten we proberen zakelijk te zijn. De wedstrijd serieus nemen, geen risico’s en vertrouwen op onze individuele kwaliteiten. Maar ik heb vertrouwen in Ten Hag, hij weet dit volgens mij goed over te brengen. Ik zeg 0-2, 2X Dolberg

 3. JohnDoe77

  Met niet teveel gedoe 3 punten mee zou mooi zijn. Kan Blind eens LB spelen. Vind ik hem toch altijd wel nuttiger als in het centrum.

 4. Bert Betondorp

  Moosie toe nou, gewoon op de aanval en snel scoren, dan kun je daarna alsnog
  Counteren, na voorsprong va 3-0 voorbeeld

 5. Moosie

  was ook sarcastisch bedoeld Bert ik vind dat we altijd uit en thuis pressing naar voren moeten spelen ik wordt kotsmisselijk van dat gezeik van Gullit bv die altijd loopt te janken over realistisch voetbal als die moffen tegen Nederland met 0-3 gaan rusten heb je niks te klagen nu zijn we weer ineens wereldtop en hebben we realistisch gespeeld Ajax hoort altijd het goede voorbeeld te geven en het niveau van 96 is de maatstaf real uit in die mooie groene shirts of Milan uit in Triëst daar moeten we weer naar toe dit was hoereveen en dan moeten we al bang zijn voor puntverlies?
  maar ja oude stempel ik ben zo iemand die heel vaak veel verbetering zie de intentie was goed uitvoering na de o-4 slecht 3 wissels geen doelpunten meer al was Klaas dichtbij van boklul was weer onnavolgbaar en de VAR kunnen we ook opdoeken penalty was terecht maar die eerste hadden ze moeten afkeuren overtreding Blind was overduidelijk maar punten in de zak op naar dinsdag gaan we Eusebio zieken .

Reageren is niet mogelijk.