There are no ads, please add some


Raadslid Zeller wil Ajax-supporters voor eeuwig verbannen uit Den Haag

De afgelopen twaalf jaar worden wedstrijden tussen Ajax en ADO Den Haag afgewerkt zonder uitsupporters. Echter zijn de clubs en de gemeenten alweer een tijdje in gesprek of hier toch verandering in kan komen, mede op aandringen van burgemeester Krikke van Den Haag en door meerdere vragen vanuit Ajax. Raadslid Zeller ziet het echter allemaal niet zo zitten en pleit voor een levenslange boycot.

Zeller, lid van de partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos, laat weten dat ADO inmiddels een echte familieclub is geworden en dat het noemenswaardig is dat men bij thuiswedstrijden geen beroep meer op de ME hoeft te doen en dat er vorig jaar maar negen aanhoudingen hebben plaatsgevonden. ‘Na uitgebreide gesprekken met de achterban willen wij geen Ajax-supporters meer in onze stad. Ze zijn al 12 jaar niet welkom en laten we daar maar 112 jaar van maken’, aldus Zeller. ADO heeft inmiddels laten weten dat er gesprekken gaande zijn maar wil daar nog niks over kwijt.

Bron: Twitter

 


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. a.p.

  o dat is jammer….ja voor de Den Haag supporters mogen ze alleen maar zoete lieve Gerritje liedjes zingen

 2. Daisy

  O,o Zeller zeilig raadslid achter de duinen.

  Ze moeten jou verbannen Zeller. Discriminatie noemen ze dit😀 Maar ik vind het niet erg hoor. Bijna alles wat in de politiek in Den Haag zit deugt niet.

  En ja laat Den Haag maar lekker een familieclubje blijven. Gewoon een hek er omheen en niet méér open doen.

 3. Zlatan4ever

  Dhr.Zeller kan zich beter bezig houden met de anti-zwarte piet discussie………..

 4. Sam34

  Vinden jullie ook niet mooi dat hij het noemingswaardig vind dat de ME al een tijd niet meer in actie heeft moeten komen. Dat is niet noemingswaardig dat is normaal. Idioot…

 5. Vak 120

  Ach laat ze lekker op een tafeltje in hun supporters home over ons zingen…blij clubje!!

 6. De Ajacied

  Ja idd groep de Mos zal wel van Aad afkomem dan he, erg jammer maar
  Als supporters zich niet kunnen gedragen ben
  Ik zelf een voorstander van het weren van supporters, hoe spijtig ook voor de goedwillende supporters
  ❌❌❌

 7. hannibal

  We kunnen ook gewoon thuis de overwinning van Ajax zien en vieren. Volgens mij zit er een ajaxfan op de bank bij ADO. Imand moet ze leren hoe het moet.

 8. Iedereen heeft een mening

  In de 1ste plaats moet iedereen zich afvragen waarom er geen uit-supporters meer aanwezig zijn. Zolang er, om wat voor reden dan ook, rellen uitbreken en onschuldige supporters (en kinderen) daarbij betrokken raken kan ik mij wel vinden in de opmerkingen van Zeller. Het scheelt ook een hoop gemeenschapsgeld. Natuurlijk is het jammer maar de supporters bepalen uiteindelijk dit “beleid”.

 9. Prinsengracht

  Gewoon weer een heel irritante opmerking van haar/hem/het. Zoals meestal. En als ik wil, zeg ik daar wat van.

 10. Indojood

  Weet ik maar ik vind het wel geinig om te zien dat mensen serieus blijven reageren terwijl dit een bug of lek is in de site of app waar iemand gebruik van maakt.

 11. Prinsengracht

  Hij is niet dat ze niet in actie zijn gekomen. Ze zijn niet eens aanwezig. Er gebeurt echt nauwelijks iets bij ADO. Ze hebben alleen een ongezonde hekel aan Amsterdam/Ajax. Daarom gaat dat niet samen.

 12. De Nees

  En de irritantjes als JaneDoe die je dan afzeiken. Wil best geloven dat je er niks mee te maken hebt Zlatan, maar moet ook wel lachen om de reacties. 😆

 13. dickst14

  Ze moeten gewoon stoppen met profvoetbal daar als de beste club van Nederland daar niet welkom is. De club die Nederland op de kaart gezet heeft.
  Misschien beter om als 3e stad van NL in de 2e divisie te gaan spelen. Kunnen ze ook een keer kampioen worden en hoeven ze nog steeds niet tegen ons te spelen.

 14. Zlatan4ever

  De Nees, als je telkens er op word aangesproken na dat ik “tig” heb gemeld er niks mee te maken te hebben word het knap vervelend…..zeker als een Jan Debiel77 je steeds afzeikt…
  Maar komt goed 😁😁😁😁

Reageren is niet mogelijk.