‘Paris Saint-Germain gaat zich met megabod melden in Amsterdam’

Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong staan momenteel volop in de schijnwerpers van FC Barcelona en Manchester City en volgens El Mundo Deportivo heeft ook Paris Saint-Germain zich gemeld voor beide Ajacieden. 

De club uit Parijs zou beide spelers inmiddels bovenaan het lijstje hebben gezet en een megabod voorbereiden om de deal te laten slagen. Ajax zou inmiddels op de hoogte zijn van de belangstelling van de Fransen. Volgens het medium maakt Barcelona echter nog altijd de meeste kans aangezien beide spelers een voorkeur hebben uitgesproken voor een vertrek naar Camp Nou. Men verwacht dat Barcelona in de winterstop toe gaat slaan en dat beide spelers het seizoen afmaken bij Ajax. Marc Overmars wil namelijk onder geen beding meewerken aan een winters vertrek van dragende spelers, aldus Mundo Deportivo.

Bron: Mundo Deportivo

Related posts

41 Comments

  1. Koning Haarms Wolfs

    Krijgen we nu weer iedere dag een update van dit gezeik om die jonge gasten?

    1. Bakkie

      Ik vind het wel interessant. Dat is ook de reden dat ik deze site bezoek. Om up-to-date te blijven van alles wat met Ajax te maken heeft.

      1. De Ajacied

        Zo is het zeker Bakkie
        Dat we deze 2 talenten kwijt raken staat wel vast,
        Maar probeer hier wel een slaatje uit te slaan,
        Dus minimaal 200 miljoen moet wel lukken.
        Hoop wel pas na dit seizoen en zeker niet in de winter
        ❌❌❌

      2. Koning Haarms Wolfs

        Dit heeft geen nieuwswaarde en is stemmingmakerij en onruststokerij. Dat we ze kwijtraken is zeker, aan wie, maakt eigenlijk geen ruk uit. Laat er maar eens een club concreet worden, zoals Barca al was, ipv al die bedragjes en naampjes.

        1. JohnDoe77

          Nouja, het heeft wel nieuwswaarde wat het komt uit het buitenlands nieuws. Dat jij dat niet interessant vindt… volgens mij wel een reden dat sites/fora als deze bestaan om al het nieuws over een bepaald onderwerp te verzamelen. Of wil je zeggen dat dit “fake news” is? 🙂

          1. Koning Haarms Wolfs

            Nee, JD, dit is de reden dat Story en Privé bestaan. Alle roddeltjes brengen als een nieuwe waarheid.

  2. Wenen 1995

    Dit wordt wel een verhaal, zeg… Ben benieuwd waar dit eindigt en wat Ajax met het geld gaat doen: Stadion kopen? Aandeelhouders uitkopen?

  3. nash1900

    We zijn ze na dit seizoen gewoon kwijt. Deze twee kiezen echt niet voor het geld maar voor de(top) club. jammer voor ons dat barca niet heel “”veel” zal betalen, city en parijs zullen meer willen neer leggen

      1. nash1900

        Ja klopt, ik bedoel ook qua naam, en qua competitie… ik zie niet zo snel dat deze twee in de Franse competitie willen spelen. Barca zal hun droom club zijn. Real kan ook zomaar nog in stappen.

    1. De Nees

      Als Overmars vele mlnen laat liggen omdat Barca zo’n toffe club is dan is dat volledig gestoord. Die spaanse pantoffels moeten gewoon meebieden en anders maar niet. En ook goed duidelijk maken aan Ligt en de Jong.

  4. Kevke87

    ik ben wel trots op dit. de gekte is losgebarsten. vertrouw er inderdaad wel op dat Overmars niemand in de winter laat gaan. laat ze in de zomer elkaar maar opbieden. maar ik zou zeggen, combipack 200 miljoen

    1. Bakkie

      dat lijkt me wat overdreven, Kevke.. Als je bedenkt dat Sanchez zo’n 40 miljoen heeft opgebracht, zou ik bij De Ligt denken aan 50-60 miljoen. Frenkie is minder waard, misschien 40. Dus meer dan 100 in totaal zou mooi zijn!

  5. Charka53

    Dit is voor Marc goed nieuws de prijs gaat alleen nog maar omhoog nu maar hopen dat deze twee het seizoen uitspoelen.

  6. afcadeluxe

    pfff laat die eerst maar eens voldoen aan de ffp,ze mogen niks meer kopen en dan nog wat willen ze winnen?kampioenschap in frankrijk?c.l.winnen ze nooit p.s.g.

  7. Zlatan4ever

    Het is beide spelers gegund om een topcontract te tekenen in het buitenland,maar het word wel steeds gekker hoe jong de spelers vertrekken……
    Nog ff en ze gaan met nog een luier dragend de deur uit

    1. JohnDoe77

      Zlatan, losse duimpjes? Je loopt wat achter trouwens. Bij het onderwerp over “Barcelona gaat voor de dubbel” haalde je meer dan 300 duimpjes! Lekker bezig, van mij ook eentje!

  8. Charlie2011

    Ik denk de ligt 60 en de jong 50 dus 110 miljoen. Eind dit seizoen is er een historische leegloop van spelers maar een bankrekening waar je u tegen zegt.

  9. Indojood

    We zullen eraan moeten wennen dat berichtgeving over transfers continu is en alleen de uitvoer tijdens windows wordt gedaan.

      1. Prinsengracht

        Dan hoeft het dus niet. Want dit is geen nieuws. Bovendien: sinds wanneer ben jij redactie?

  10. AFCA my World

    Ik verwacht een complete leegloop, wetende dat er ook belangstelling is voor Onana,Mazraoui,Tagliafico,Ziyech,van de Beek en Neres, misschien een idee om al op zoek te gaan naar vervangers ! Er moet nu al veel gebeuren ! Kom op NU ! ⚽️

  11. a.p.

    we moeten eerst kampioen worden, de beker winnen en verder komen in de C.L. en dan mogen ze wat mij betreft komen praten.

  12. Mr Ajax

    Zou voor hen uitrondelijk wel leuk zijn als ze samen ergens terecht kunnen, maar eerst dit jaar prijzen pakken met ons aller Ajax!!

  13. Iamsterdam2015

    Ja hoor kom er maar bij. Dat het een enorm bedrag gaat worden voor deze jongens is meer dan duidelijk. Regeren is vooruit zien dus ik zou zeggen, bekijk de markt alvast Ajax en sla toe zodra de miljoenen binnen zijn. Goeie en ervaren vervangers is denk ik wel een pré.

  14. ajacied078

    leuk hoor psg. man city. barca. wie volgt… zie de ligt ergens naar bayern of real gaan ipv andere 3. frenkie gaat wel naar barca mits die daar door de medische keuring komt met al die blesures.

  15. Dagrump

    Pfff wordt er helemaal gek van!! Ga toch allemaal lekker ergens anders shoppen!! En blijf van onze boys af!!

    1. JohnDoe77

      DagTrump; Ajax doet toch zelf ook niet anders? Alleen zijn we niet meer top off the foodchain.

Comments are closed.