Misser Tadic vanaf 11 meter kost Servië overwinning op Roemenië

Roemenië en Servië hebben de punten zondagmiddag gedeeld in Divisie C van de Nations League. In de Arena Nationala in Boekarest speelde Roemenië de gehele tweede helft met tien man, nadat scheidsrechter Kevin Blom een rode kaart gaf aan Gabriel Tamas in de slotfase van de eerste helft. Die overtreding; een hoge trap in het gezicht, leverde een strafschop op, maar die werd door Dusan Tadic hoog over geschoten. 

Er bleven ook in de 2e helft kansen komen voor Servië, maar uiteindelijk moesten ze genoegen nemen met een punt. Het land gaat aan kop in de poule, met acht punten uit vier duels. Roemenië volgt met zes punten. Montenegro heeft er vier, maar heeft nog een duel tegoed met het nog puntloze Litouwen. Eerder in de poulefase faalde Tadic ook al vanaf elf meter tegen Litouwen (0-1 zege).

Related posts

18 Comments

 1. Ajax 1

  Als hij ze bij Ajax maar maakt. Tegen heerenveen, benfica en feijenooit bijvoorbeeld de komende weken

 2. Charka53

  Het is me al eerder opgevallen , Tadic is niet zo goed als er word beweert maar voor onze competitie is hij goed en in Europa zal hij toch meer zijn best moeten doen om echt goed te zijn.

   1. Charka53

    Ik heb al eerder gezegd dat hij minder moet lullen en zich bezig moet houden met het voetbal dat is beter voor hem en voor Ajax.

     1. Charka53

      Dat mag jij vinden hoor iedereen heeft hier een mening dus niet iedereen is met iedereen eens ?

  1. KBouter

   Hoeveel strafschoppen hebben onze “Oranje Helden “ in het verleden wel niet gemist?

  2. De Nees

   Degenen die dat beweerden waren dan ook onnozel Charka. Tadic is niet van top niveau en dat is ook niet erg en past volkomen bij Ajax, anders speelde hij wel bij Real. Dit is het prijsniveau waarin Ajax shopt, we moeten gewoon blij zijn met iemand als Tadic. En laat hem maar veel lullen, hoe meer hoe beter.

 3. a.p.

  ik ben blij met Tadic hij is een echte teamspeler en helpt anderen als die even een dip hebben.!

Comments are closed.