There are no ads, please add some


De Ligt over geruchten: ‘Het zal me worst wezen’

Matthijs de Ligt trad zaterdagavond met het Nederlands Elftal aan tegen Duitsland en won de wedstrijd uiteindelijk met 3-0. De Ligt, waarvoor meerdere scouts op de tribune zaten, speelde niet zijn beste wedstrijd maar ondanks alle geruchten had de verdediger daar maling aan, zo liet hij na afloop weten voor de camera van Veronica.

Op de vraag van een verslaggever na afloop van het duel of hij liever Barcelona óf Manchester City ziet zitten, antwoordt De Ligt: ‘Ajax’. ‘De kranten moeten wat schrijven maar ik kan er echt niks mee. Dat ze in die landen meer betalen zou me echt een worst wezen. Momenteel ben ik bij het Nederlands Elftal en daarna weer bij Ajax en het heeft geen zin om het over geruchten te hebben, denk ik. Afgelopen zomer waren er ook veel geruchten maar als het echt serieus was geweest had ik het wel gehoord’. Marc Overmars heeft onlangs nog laten weten dat de kans nul procent is dat De Ligt in aanmerking komt voor een winterse transfer.

Bron: Veronica


Gerelateerde posts

28 reacties

 1. Dagrump

  Dat hoor ik graag geen winter transfer!! En ik hoop ook echt geen zomer transfer!! Niet dat ik het De Ligt niet gun maar zou nog graag nog heel lang van hem genieten. En wat zou het toch mooi zijn als we volgend jaar ook wel champions legeau spelen daar doen de spelers het toch voor!!

 2. Ajax 84

  Deze jongen is op en top prof! Elke dag mee bezig en zeer snel volwassen geworden . Gaat een hele grote worden een van de beste verdedigers van de wereld! Maar helaas voor ajax na dit jaar natuurlijk onhoudbaar … niet speculeren nu maar met ajax overwinteren in CL en kampioen worden . Dan is die weg voor een record bedrag dat wel !

 3. a.p.

  Heel goed De Ligt je bent nu nog bij Ajax zorg met deanderen dat Ajax weer eens successen haalt! en als het kan ook nog met attractief voetbal.

 4. Mr Ajax

  Mooi eerlijk recht toe recht aan antwoord. Ik hoop dat je nooit meer weggaat bij ons matthijs!

 5. JohnDoe77

  Past goed bij Matthijs deze reactie. En Marc; natuurlijk zegt hij 0%. Tot dat ze die 60mln gaan uittellen voor zijn neus. Alles heeft een prijs, vooral in voetbal!

 6. Zlatan4ever

  De Ligt komt er wel met zijn kwaliteiten op het veld en met zijn gezond verstand daar buiten

 7. Prinsengracht

  Ja. En volgende week komt onze redactie toch weer met minstens 1 bericht dat matthijs naar Madrid, Barcelona, London of Manchester vertrekt……..

 8. Litmanen

  Nou Hurbie ik weet niet waar jij naar keek zaterdag, maar het eerste half uur dacht ik dat Mathijs zijn motorisch gestoorde neefje had gestuurd.
  Heb hem nog nooit zo zwak gezien. Werd later iets beter, maar hij was dit keer niet bij de beste van het team.
  Dinsdag zonder vDijk hopelijk wat sterker.

 9. Ajax1958

  Idd Neppie, je hebt voor 1x gelijk. Hij gaf een perfecte immitatie van Veltman weer. Wordt weer tijd om te banken voor Mathijs denk ik.

 10. Bert Betondorp

  Een verstandige en volwassen reactie. Hij had ook kunnen zeggen donder op
  met die nonsens als directe reactie naar de sportpers, maar wat de Ligt nu zei is wat netter.

 11. Emilio4Ajax

  Kijk eens aan…Nietmanen door de bocht… vraag is alleen Nietmanen, waardoor was de Ligt niet in zn normale doen…? En als we naar dezelfde wedstrijd gekeken hebben dan heb ook jij kunnen konstateren dat Dumfries en de Roon wel erg vaak uit positie waren waardoor deLigt niet 1, maar 2-3 spelers tegenover zich kreeg…ff andere koek. Toen Frenkie na een minuut of 20 begon te dirigeren en de poppetjes op de juiste plek neer zette ging het ook met de Ligt beter…heb me ookeerst ff verbaasd, maar het verklaart een heel deel…

 12. Indojood

  Motorisch gestoorde neefje? Wat is de toegevoegde waarde van deze kwalificatie? Niemand daagt je hier uit dus we kunnen constateren dat jij niet het vermogen hebt om normaal en inhoudelijk te reageren.

 13. De Nees

  De Roon was ongelooflijk zwak bij het meeverdedigen. Huppelde beetje mee met zijn man en stak plichtmatig ’s z’n been uit, waardeloze vulling op het veld.

 14. Sulejmanii

  Vreemde reactie, hij was een van de beste op het veld. Maar dat willen velen niet zien!

 15. Forever nr14

  Stoere en volwassen reactie, maar waarom heeft deze jonge/wijze vent, die riool rat als zaak waarnemer?

 16. Litmanen

  Sulejmanii, ach, de miskoop van 17 miljoen…
  De Ligt verklaarde na de wedstrijd dat hij zelf vond dat hij slecht speelde.

  Leuk dat wijsneuzen hier het beter weten dan Mathijs zelf.
  Gekkies.

 17. Litmanen

  Precies, maar net zoals al die anderen weet Indojood het beter dan De Ligt zelf. Heel apart dit.

  Soort van blindheid voor de realiteit.

Reageren is niet mogelijk.