‘Barcelona wil De Ligt vanwege blessure Umtiti komende winter al halen’

Barcelona wil Matthijs de Ligt deze winter al binnen halen. Dat weet het Spaanse El Mundo Deportivo te melden. De kampioen van Spanje zou tijdens Bayern München – Ajax zo onder de indruk zijn geraakt van de aanvoerder van de Amsterdammers dat ze in de winter al toe willen slaan. De twijfels die er nog waren over De Ligt zouden tijdens die wedstrijd volledig zijn weggenomen.

Daar komt bij kijken dat Barcelona het mogelijk lange tijd zal moeten doen zonder Samuel Umtiti, die last heeft van een knieblessure. Barcelona zou de komst van De Ligt snel willen afronden, omdat de prijs van de verdediger alleen maar verder oploopt. Het Spaanse medium verwacht dat de vraagprijs zal liggen tussen de 35 en 40 miljoen euro. Gisteren wisten Spaanse media nog te melden dat Barcelona komende zomer voor een duo-deal De Ligt – De Jong gaat.

Related posts

56 Comments

   1. BobbyHaarms

    30/40 miljoen? Daarvoor krijgen ze een sterke bak koffie en mogen ze alleen zijn hand schudden. Het dubbele komt eerder in de buurt en dan bedoel ik dus geen 60 maar 80 miljoen Euro.

    1. AB

     Als het een Trumhand is dan laten ze nooit meer lis en trekken ze hem in een keer naar Barcelona. Geen fysiek contact dus ajb.

  1. Wenen 1995

   Bij een uniek talent hoort een unieke prijs….. Laat de Europese topclubs maar aan het eind van dit seizoen tegen elkaar opbieden….

  1. Mr Ajax

   Gaat niet gebeuren, als hij gaat in de winter, komen wij ook niet meer na de winter, zijn ze gek geworden daar in barca!

 1. AB

  Beste Overmars : Ik zou de Ligt maar eens vragen of hij zijn contract wil verlengen tot 2023 met een jaarsalaris van 3 miljoen. We houden hem hiermee niet vast maar het schrikt wel beetje af zodat de geruchten met 75% worden teruggebracht. Uiteraard kan je overwegen om hem een mooie bonus in het vooruitzicht te stellen wanneer hij niet voor juni 2020 vertrekt.

 2. Dagrump

  Die gaan we echt maar dan ook echt missen als De Ligt vertrekt. Hoop echt dat we nog 2 jaar van De Ligt kunnen genieten. Maar zie het somber in. Mocht het zo zijn dan wel echt voor de hoofdprijs!! De Ligt is ook echt echt goed!!

  1. Bakkie

   Wat is die opeens belangrijk geworden he, in twee jaar tijd. Hij lijkt onvervangbaar, maar dat dachten we ook van Vertonghen en Sanchez

 3. John wijnen

  ze moeten Dit seizoen met hun poten van Ajax afblijven dat ze een andere club lastig vallen

 4. Dagrump

  Hoe fijn zou het zijn als Marc er echt alles aan gaat doen om dit elftal bij elkaar te houden. Ik zeg geef die 2 echt een dikke salaris verhoging!!

 5. Charka53

  Laten we nu maar hopen dat Mathijs zelf nog geen zin heeft anders gaat het voor Marc een moeilijke zaak worden het enige wat nog tegen kan werken is een veel te laag bod.

 6. AB

  Off: van Basten kapt bij de Fifa en wil meer bij zijn familie in Amsterdam zijn. Ik vrees nu al voor zijn volgende stap.

 7. Melles19

  Even eerlijk:
  De Ligt zal na de aankomende zomer bijna zeker weg zijn. Is natuurlijk geen ramp (is in de laatste 15 jaar nooit anders geweest) en is ook Mathijs zijn goed recht. Echter dient hier wel een mooi bedrag voor te worden ontvangen. En dan denk ik aan 60-80 mln euro. Hij heeft een topverdediger uit Italie (de Vrij) al uit de basis van Oranje gespeeld en haalt dit seizoen alle twijfels die er nog over hem waren weg. Op zo’n jonge leeftijd al een absolute topverdediger. Klasse!

 8. Ajax 1

  Winter verkoop onbespreekbaar, voor geen enkel bedrag. Komende zomer prima, v harte gegund.

 9. Prinsengracht

  En weer gaan we los op een Spaanse krant die ook vol moet. Al is het met onzin. Het verkoopbeleid is in zeer goede handen bij Overmars. Relax.

  1. AB

   Daar heb ik heel grote twijfels over PG. Hij is alles behalve creatief. Aankoop van Blind geeft aan dat hij niet op zijn plek zit. Net als wisselbeleid en tactiek van ten Hag, ook waardeloos. Beide profiteren van huidige situatie.

   1. Ajax 1

    Profiteren van de huidige situatie of gewoon door ziyech, neres, dolberg, wober, nico te kopen en goede lichting jeugd gewoon goed bijgedragen aan het huidige succes?

    1. Yindi02

     Je hebt een punt al moeten de successen nog komen. Verder is 40 milj. voor de Ligt absoluut een belediging!!

    2. AB

     Kijk eens naar het totale beeld van aankopen Ajax 1 ipv je alleen te richten op de positieve gevallen. Percentagegewijs valt het dan heel erg tegen hoor. Welke jeugd komt er aan? Wat hebben we achter de hand?

   2. Prinsengracht

    Ik schreef verkoopbeleid. En jij begint over aankoopbeleid. Ik had mijn woorden juist goed gekozen.

    1. AB

     Oke, ik vind het beleid an sich gewoon kut. Verkoop is in deze gestoorde tijd minst lastige. Elk bedrag met 6 of meer nullen is sowieso belachelijk. Maar ja, we vinden dat we moeten meedoen he. Voetbal is een kudde schapen geworden.

     1. Bakkie

      We kunnen er ook niet aan mee doen, maar dat betekent dus ook nooit meer Champions League voetbal bijvoorbeeld.

  2. dickst14

   Eens met de onzin in de Spaanse krant. Verkoopbeleid Overmars is normaal. Aankoopbeleid is dramatisch. Ziyech Neres Tadic Tagliafico heel goed. De andere 40 beginnende met de laatste tot een vd eerste slecht. Kristensen/ vd Hoorn.
   Nogmaals::::: wat we zelf niet hebben of niet kunnen opleiden moeten we kopen.
   95% begrijpt dit behalve Overmars en RVC.
   Laat niet iedereen blind zijn nu het redelijk gaat.

   1. AB

    We willen niet meer opleiden, me5 de juiste mensen is het heel goed mogelijk. Maar ja, als je dan een Heitinga verantwoording geeft over het belangrijkste jeugdelftal …. Aankoop Tadic was makkie, die kwam op presenteerblaadje en ook voor Ziyech was geen gevecht nodig. Ziyech werd gekocht omdat de buitenwacht aandrong. Twee topspelers waarvoor Overmars geen credits kan krijgen. Neree en Tagliafico gelukkige treffers. Van dezelfde scouts is ook bagger binnen gebracht.

    1. dickst14

     verder alleen maar bagger.
     alleen de rechtsbacks Kristensen en Orejuela. transfer 10 miljoen salaris 6 miljoen is dus 16 miljoen in de zee gegooid. 2 voorbeelden.
     De slager op de hoek kan dalijk ook de Ligt verkopen voor 80 miljoen.
     Voor mij is alle euforie rond Overmars en Sar misplaatst.
     Na 6 jaar wanbeleid doen ze eindelijk wat ze moeten doen.

     1. Ajax 1

      Of ze bij topclubs altijd raak schieten. Daar worden voor 50 mln miskleunen gekocht. Ik weet niet of het percentage bij ajax zo slecht is. Helemaal eens dat er veel middelmaat gekocht is. Maar ja, hoe weet je of een talent als neres echt doorbreekt. Is echt niet makkelijk.

     2. Ajax 1

      Ja, en daarom gaan we zo lekker. Stonden we twee jaar geleden in el finale en nu furore in de cl…..je kunt ook alles negatief zien.

     3. Bakkie

      Ze durven nu in ieder geval geld uit te geven. Dat is al een stuk beter dan de afgelopen jaren, waarin het geld alleen maar binnenstroomde

 10. AJAXForever61

  Jammer mafkezen, afblijven van onze captain. Op zijn vtoegst na dit seizoen en minmaal 60 miljoen!

 11. kanu

  Niks Barça in de winter.
  Van de zomer hou je hem niet meer tegen wel flink kaartje eraan hangen 100 mil. dan kom je op 80 uit. HELAAS

 12. Vierde ster

  Barcelona kan wel zoveel willen, wij willen niet en dat is wat telt! Kom van de zomer nog maar eens terug met een mega mega grote zak( wat baal) geld!!!

 13. kanu

  Kijk maar eens op socc ernews.man city bod neergelegd van 80 mil bij Overmars.dan nog half jaar bij ajax

 14. a.p.

  mensen iedereen wil toch wel bij Barcelona voetballen
  maaaarrrr eerst succes en of successen bij ons aller Ajax

 15. Iamsterdam2015

  Moet eens weten wat ik wil….
  in de winter de deal
  Maken is prima maar aangezien wij nog vollop in de race zijn voor het kampioensschap beker en overwintering in de CL kunnen ze lekker vliegen gaan vangen. 1juni zijn ze de eerste, grapjassen

 16. wieiswie

  Jezus gaan we heel het seizoen weekelijks geruchten hier horen de Ligt en de Jong? Pfffffffffff

 17. Bert Betondorp

  Hou nou toch op met die onware berichten. Mag hopen dat de Ligt zegt
  Donder op geen zin om op de bank te zitten

Comments are closed.