There are no ads, please add some


Spierverrekking voor Ziyech; Interlands Marokko afgezegd

Hakim Ziyech heeft in de wedstrijd tegen AZ een spierverrekking opgelopen. Dat is gebleken na onderzoek in het ziekenhuis.  De middenvelder reist daarom niet af naar Marokko voor de interlands tegen de Comoren, maar blijft in Amsterdam om te werken aan zijn herstel, zo meldt Ajax.nl vanavond. In eerste instantie was er onduidelijkheid hoe ernstig de blessure was. Later leek het mee te vallen maar een MRI moest uiteindelijk uitsluitsel geven. Hoelang Ziyech er uit ligt is onduidelijk maar gelukkig is er niets gescheurd en zal een a twee weken rust voldoende moeten zijn.


Gerelateerde posts

62 reacties

 1. Dagrump

  Verstandig kerel!! Hopelijk ben je op tijd fit/ hersteld!! Balen voor je en ook balen voor ons!!

 2. BeukerAjax

  Idd ajax84, maar liever een week extra wachten dan direct erger geblesseerd uitvallen. Jammer voor Ziyech en Marokko, maar verstandige keuze! Was al bang dat de coach van Marokko koste wat het kost in het veld zou willen hebben

 3. Emilio4Ajax

  Van de Comoren, in de buurt van Madagascar, winnen ze ook zonder Ziyech …😉

 4. Wenen 1995

  Wat een opluchting! Hopelijk is Ziyech over 2 weken weer volledig inzetbaar en heeft de technische staf hiervan geleerd: Wissel hem tijdig (als de stand het toelaat natuurlijk)….

 5. Kevke87

  wat ik nergens lees is dat waarom dwaze th hem niet gewoon na zn doelpunt van het veld haalde? met een 4-0 uur gespeeld was de wedstrijd afgelopen? waarom kreeg hij niet gewoon lekker rust?

 6. Charka53

  Zeer verstandig dat hij hier blijft en zich niet meld voor zijn interland hij zou zomaar kunnen proberen of het wel zou gaan en dan nog slechter terug komen

 7. JohnDoe77

  Goede beslissing en mooi dat er goed contact is tussen Ajax en de Marokkaanse bond! Laten we duimen dat hij er tegen Benfica weer bij is.

 8. JohnDoe77

  Kevke, je moet minder naar die kakkerlak van een Van Hooidonk luisteren. Hij speelde lekker, was nog aan het jagen op een goal en wilde gewoon de wedstrijd in zijn geheel spelen. Iedereen kan iets verrekken en dat kun je vooraf niet aan zien komen. Had ook in de eerste minuut kunnen gebeuren. Dit is echt een te domme opmerking. Als je iemand “dwaas” wilt noemen, probeer eens een spiegel!

 9. Iedereen heeft een mening

  Lekker rustig herstellen en uitrusten. Dan knallen tegen Benfica 🤛🤛💪💪

 10. Jimmy1971

  Als Tadic zich had verstapt had Tadic gewisseld moeten worden, dit is achteraf allemaal te makkelijk! Dan had TH er 6 spelers af moeten halen maar dat mag nog steeds niet..
  Bovendien wil Ziyech zelf nooit gewisseld worden.

 11. Gido

  Dit heeft ook een heel prettig neveneffect en dat is dat Hakim nu 2 weken rust krijgt. Complimenten aan de bondscoach van Marokko trouwens om flexibel mee te werken.

 12. Bert62

  En dan had hij die blessure misschien bij Marokko opgelopen. En zie dan maar weer wanneer hij weer fit is.

 13. Bakkie

  Laten we het hopen! Heb zelf ook wel eens zo’n hamstringblessure gehad, dan denk je na twee weken dat je weer fit bent en Pats! is ie er weer.

 14. Zlatan4ever

  Laten wij niet vergeten om Hakim een spoedig herstel en dus BETERSCHAP te wensen !!

 15. Litmanen

  Gelukkig, maar idd voorzichtig.
  Wordt toch een zoekplaatje voor Ten Hag, met een fitte Donny, Neres, Dolberg, Frenkie, Schone, Tadic, Blind en uitgaande van een centrum met De Ligt en Wober.
  Ben benieuwd hoe Ten Hag dit gaat managen.
  Tegen Bayern was Neres echt misschien wel de beste Ajacied, maar wel op de bank tegen AZ……..

 16. AB

  Het is of een bug of een hack(je) of gewoon de site zelf die zit te kloten. Aangezien de redactie nog totaal geen reactie heeft gegeven denk ik dat de site er zelf achter zit. Zal wel met reclameinkomsten te maken hebben. Elk bezoek aan een topic telt ook dubbel en dat hebben ze toch echt zelf ingeregeld (ook weer met de gedachte van meer reclame inkomsten). Beetje doorzichtig allemaal. Als de adverteerders dat zien kan dat nog wel een dingetje worden voor ze.

 17. jood84

  het ziet eruit alsof zlatan zichzelf meer dan 200 duimpjes heeft gegeven 😂 hij heeft ze vast verdiend

 18. Litmanen

  Had ik om stront geroepen? Als je niks zinnigs te zeggen hebt zeg dan niks. Vindt niemand erg.

 19. AB

  Neem een voorbeeld aan je eigen zienswijze. Maak je zoveel mensen blij mee. Nog bloemetje gebracht naar Eug?

 20. Zlatan4ever

  Indojood, ik hoop dat dit jou vorm van humor is want ik kan er niks aan doen dat gedoe met die 👍🏻

 21. Zlatan4ever

  Jood84 , ga lekker met je lego spelen, ik op dit forum al drie keer uitgelegd dat ik ook niet begrijp hoe dit komt

 22. AB

  Dolletje, gebbetje, geintje. Waar is een forum anders voor. Hoop nog altijd op 40.000 duimpjes in een keer van de site 😂😂

 23. Zlatan4ever

  Is goed AB , van jou kan ik dat wel hebben. Als vooraanstaand lid van dit forum met vaak verstandige teksten…

 24. Litmanen

  AB, is het nou zo moeilijk om zelf een verkeerde grap te bedenken? Wat ben je toch een raar aspergertje.
  Als je nou eens samen met Emous de tweede ring opzoekt, kom ik jullie helpen.
  Ik beloof alleen geen bloemen bij de uitvaart.

 25. Litmanen

  Gek genoeg kom jij nooit verder dan drie duimpjes van je aso vriendjes hier AB.
  De schuld geven aan de redactie van de app is nog veel zieliger.
  Blijf maar gewoon hopen dat er nog een idioot te vinden is die het met jouw morbide ideeen eens is.

 26. AB

  Jij kan niet op de 2e ring komen met je rolstoel bluffer. Ik heb je zo vaak een uitnodiging gedaan en daar ben je nooit op ingegaan. Maar ……. zie hier ….. een doodswens van jou aan twee personen en jij hebt commentaar op anderen? Ik zou zeggen, kom langs in Scheveningen en probeer mij in de haven te flikkeren of zo. Je mag je uitleven, ik hou zelfs mijn handen op mijn rug. Denk wel aan je neus want ik heb een keiharde kop en denk aan je kloten (mocht je die uberhaupt hebben) want ik heb nog steeds een perfecte traptechniek maar ik gebruik mijn handen niet.

 27. AB

  Het is de site die het geven van absurd veel duimpjes toestaat en het in leven houdt. Beetje moeilijk te begrijpen voor jou zo te lezen. Verder verwacht ik van niemand bijval in tegenstelling tot wat jij hier zoekt. Ik heb een eigen mening en de mening van, anonieme, anderen maakt mij geen ruk uit. Met een enkele is een normaal gesprek mogelijk maar dat zijn wel de uitzonderingen. Figuren zoals jij verdienen geen normaal gesprek omdat ze het zelf niet machtig zijn.

 28. Litmanen

  Jij hebt mij veel meer toegewenst dan alleen de dood AB. De meest gruwelijke scheldwoorden en ziektes heb je naar mijn hoofd geslingerd, heilig boontje.
  Ga samen op het randje staan met je vriendjes en val harstikke dood. Letterlijk. Je bent een smerige klootzak die elke dag weer op zoek is naar nieuwe slachtoffers.
  En maar doorgaan en maar zuigen.
  Ga eens een leven lijden klootzak. Ja je leest het goed, lijden.
  Een leven leiden is aan jou niet besteed.
  Fijne avond huftertje.

 29. AB

  Wat u niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Goh Nepmanen toch, wat een taaltje en wat een haat. Maar ……. wat betreft de uitnodiging. Jij wil graag een handje helpen. Scheveningen is heel rolstoel vriendelijk. Oh ja ….. ik heb trouwens een superleven. Ik zou overigens nooit zeggen dat mensen uit vijfdewereldlanden komen. Over heilig boontje gesproken. Iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen. Ik ben open en eerlijk in mijn reacties, dat kan jij niet zeggen.

 30. Moosie

  hahaha morbide ideeën zegt hij nadat hij samen met zijn vriend een overlijden in scène zet om zo bijval te krijgen in zijn kruistocht tegen de mensen die hem hebben ontmaskerd als leugenaar hypocriete nooit zal dat je bent god god schrijf nog een leuk stukje over Hakim dom kind dat je bent

 31. Litmanen

  En weer een gejatte tekst.
  Zo orgineel.
  Jij hebt geen superleven, jij hebt geen leven. Een teek heeft nog een boeiender leven dan jij.
  Je bent minder dan de alg in je aquarumpje.

 32. AB

  Kom eens kennismaken zou ik zeggen en geef daarna je oordeel. Valt me op dat jij geen normale discussie meer kan houden. Volgens mij heb je van mij al tijden geen onvertogen woord gelezen. Gezegdes zijn er overigens om te gebruiken. Daarvoor zijn ze. Liedteksten mogen ook vrijelijk gebruikt worden, ook heel normaal. Nergens staat dat ik deze teksten mij toeeigen.

 33. AB

  😂😂net ff gekeken, ik heb er al 143 (plek 521, wist niet eens dat er zoveel leden waren) en Nepmanen staat op plek 3 😂😂😂😂 Dus de site maakt zich belachelijk met duimpjes en aantal leden. Je moet maar je tijd willen steken in uit voeren van kronkels om adverteerders binnen te halen.

Reageren is niet mogelijk.