There are no ads, please add some


Kale en Kokkie genieten na met Ziyech (Incl video)

Het geluk kan niet op bij Kale en Kokkie deze week. Dinsdag zagen ze hun club fantastisch spelen tegen Bayern München en over de met 5-0 gewonnen wedstrijd van gister tegen AZ spreken de twee zelfs van ‘galleryplay’. Tijdens het ophemelen van hun Godenzonen komt opeens een van de hoofdrolspelers aanlopen, Hakim Ziyech. Ze bespreken met hem de wedstrijd van gisteren en vragen naar zijn blessure.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

12 reacties

 1. AJAXForever61

  Topprestatie mannen afgelopen week en oké complimenten ook voor Ten Hag! Heb vaak gemopperd ,maar het stond echt goed deze week!

 2. AJAXForever61

  Goed nieuws Hakim gaat geen interlands spelen en blijft in A dam🎂 uitrusten en herstellen!!💪💪🙏

 3. Overdwars

  Gave gasten!! Heerlijk om te zien hoeveel wederzijds respect er is tussen Ziyech en Kale & Kokkie. Jullie zeggen de juiste dingen tegen hem op de juiste manier. Je ziet dat hij jullie oprecht leuke gasten vindt. We genieten allemaal van hem, top dat jullie dat overbrengen!

 4. Yindi02

  Wordt zo saai om Hakim elke week als MOTM. te bestempelen. Ze zijn bang dat Litmanen hier dan gaat afhaken!

Reageren is niet mogelijk.