Blessure Hakim Ziyech lijkt mee te vallen.

Gisteren was er nog onzekerheid maar Hakim Ziyech heeft op het eerste gezicht weinig last van zijn hamstringblessure, althans zo lijkt het want De Telegraaf meldt dat hij alweer soepeltjes loopt. Hakim heeft zich vandaag gemeld voor een MRI-scan en dit onderzoek moet een definitief beeld geven van de blessure. Mocht het zo zijn dat er niet veel aan de hand is dan kan hij zijn koffers pakken om voor Marokko uit te komen tegen de Comoren. Erik ten Hag kijkt vooruit en zegt: ‘Hopelijk werken de bondscoaches mee, zien ze onze belangen bij Ajax en nemen ze ook de belangen van het Nederlandse voetbal mee’.

Related posts

42 Comments

 1. Litmanen

  Deze bondscoach zal het een worst zijn. Hij moet 6 punten halen. Hopelijk neemt Ziyech zichzelf op tijd in bescherming.

   1. Moosie

    Het is een voorzetje voor zichzelf als Hakim volgende week toch ergens last van.krijgt gaat hij weer zeilen dat Zyech niet goed voor zichzelf zorgt en nog meer bla bla bla

  1. JohnDoe77

   Litmanen, volgens mij is nu al meerdere malen gebleken dat jij met je mening over Ziyech en alles wat met hem te maken heeft, er flink naast zit. Geef het op; dit is een professional en een begaafd voetballer die met inzet en passie bepalend is voor Ajax. Het is een topper!

    1. Litmanen

     Dus, precies wat ik voorstelde doet Ziyech, namelijk zichzelf in bescherming nemen! Dus Emous, Moosie en de weledele heer Prinsengoot, grote bek even dicht en gewoon accepteren dat ik het goed zag.
     Met alle respect voor Ziyech en de medische staf van Ajax.

     1. AB

      He Neplul, je veroordeelde Zitech eerst dat hij naar het nationale elftal zou gaan. Last van geheugenverlies lullo. Dus de grote bekken zijn terecht. Zoals gewoonlijk.

     2. Emous1978

      Joh lul, jij zegt zelf hij is al onderweg naar marokko! Lezen eikel dat je er bent

     3. Indojood

      Rustig aan Emous, er is er al eentje hier kassiewijle gegaan door hartproblemen. En die zeikkut is het niet waard.

  2. Emous1978

   Hij is inmiddels wel op weg naar Marokko schreef je met je grote bek! Vieze gore leugenaar dat je er bent

 2. fjonkman

  Zeker weten, Hakim is erg belangrijk voor ons. We hebben hem hard nodig de komende tijd. Ik hoop sowieso dat iedereen fit terugkomt. Effe vingers gekruisd houden de komende week

 3. Ajax 1

  Dan moet hakim zelf maar rustig aan doen tegen de comoren…..gelukkig valt het mee….

 4. Carel Reeser

  Hakim moet zich geblesseerd afmelden voor deze interlands. Ook al zal het meevallen hij zit op zijn best tegen een hamstringblessure aan. Twee weken rust is nodig.

  1. Litmanen

   Twee weken is zelfs erg kort. Eerst de scan maar afwachten. Als daar iets zichtbaar is, dan is het sowieso mis.

   1. Carel Reeser

    Ik loop inderdaad beetje op een goede scan uit Litmanen. Even afwachten. Als daar wat op te zien is word het zeker langer dan twee weken

    1. Ajax 1

     Carel/eug (?): jij bent medisch best onderlegd volgens mij door je eigen aandoeningen. Dus misschien weet je hoe de voorzieningen in marrokko zijn?

     1. Carel Reeser

      Nog zo eentje? Wat een fucking clan hier! Ik heb even opgezocht vandaag. Eug is inmiddels achterhaald als Daisy, ajaxforever61 en nu als mij. Wat een idioten hier joh. En dat bij iemand die overleden is ! Succes mannen met jullie verdere vampieren jacht eikels

     2. Ajax 1

      Carel, misschien zit ik verkeerd dus bij deze. Maar er zit een bizarre voorgeschiedenis hier. Als je die zou kennen, zou je het begrijpen. Dus als je niet eug bent, dan excuus.

     3. AB

      Hij is het wel, Eug hield ook alles nauwkeurig bij wat er op het forum werd gezegd. Als je hier pas bent weet je niet in korte tijd zoveel. Of …. je hebt verder echt geen leven ??

 5. a.p.

  war mij betreft voor Ajax kiezen en voetbalrust nemen. de wedstrijd tegen 010 komt er aan.

 6. Yindi02

  Wat ik echt verontrustend vind is dat het met de resultaten van de Europese topclubs bergafwaards gaat de laatste weken. Dat betekent dat Overmars straks een paar honderd miljoen naar binnen harkt en wij weer opnieuw kunnen beginnen!! Betreffende clubs reageren normaliter door weer wild om zich heen te shoppen. Is te hopen dat ons Ajax in de CL overwintert zodat de mannen gewoon lekker blijven. Zie de bui echter al weer hangen.

 7. Nultwintig

  Thuis blijven of op de bank is het beste. De kans dat hij straks wel een hamstringblessure krijgt is nu groter. Luister naar je lichaam Hakim.

 8. Iamsterdam2015

  Pffft nou gelukkig. Wat betreft die bondscoaches?? Het interreseert ze geen f@*# als ze maar zelf over hem kunnen beschikken. Ik begrijp Ziyech voor de volle 100% dat hij graag voor het nationale team wil spele maar ik hoop dat hij ook verstandig is en bij het kleinste pijntje al zegt stoppen! Komt vast goed, ben allang blij dat het mee lijkt te vallen

 9. JohnDoe77

  In overleg met Ajax heeft de bond met Hakim besloten dat hij lekker in Amsterdam blijft. Wederom bevestiging dat Ziyech een echte prof is en weet wat hij moet doen om te schitteren voor Ajax!

 10. a.p.

  Hakim heeft bedankt voor Marokko. kan hij goed herstellen en dan kan hij weer van waarde zijn bij ons aller Ajax

 11. Melvis

  Was dit misschien een slimmigheidje van Ziyech? Vlak voor het einde van de wedstrijd naar je hamstring grijpen en zo niet mee hoeven naar een oefen interland om je in alle rust te kunnen voorbereiden op een drukke periode met ajax in de CL ….of denk ik dan slecht? Ik juich het overigens toe hoor, programma is veel te druk

Comments are closed.