Opstellingen Ajax – AZ

Dennis Higler zal om 16:45 uur het startsein geven voor de derby uit Noord-Holland. De nummer 5 uit de competitie zal het niet makkelijk krijgen in de Johan Cruijff  Arena want Ajax draait op volle kracht. Van der Brom is er nogal fier op dat Vejinovic mee gaat doen maar Ajax is er zeker niet van onder de indruk. Daley Blind krijgt op het middenveld weer een plekje krijgen en zelf zegt hij over de wedstrijd:’ De fans van Ajax zondag iets van Ajax verwachten’. Reken maar Daley!

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nico Tagliafico, Maximiliaan Wöber, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Donny van de Beek, Lasse Schöne, Hakim Ziyech, Kasper Dolberg, Dusan Tadic

Opstelling AZ:nnb

Related posts

55 Comments

 1. M800M

  Ziet er goed uit, hoop dat dolberg al een beetje in vorm begint te komen. Komop boys!! ??❌❌❌ 3-0

  1. Jimmy1971

   Haha, de meesten mistte Neres niet eens, ben benieuwd waarom hij op de bank zit!

 2. KBouter

  Weer die kutBlind erbij ipv Wober?

  Die Achterhoekse kontebonker moeten ze er vandaag nog uittrappen

  1. JohnDoe77

   KBouter; stont uit je ogen halen! Wöber speelt gewoon.

   En met achterhoeker bedoel je onze succes coach die ons de CL overwintering in helpt? Beetje meer respect mag wel als je alleen op je reet wat zit te roepen!

  2. FrankiC

   Belachelijke opmerking. Blind was de terechte man of the match en speelt al weken errug goed

 3. Yor2002

  Jongens jongens jongens nu kunnen we nooit op de counter spelen als neres er niet in staat

 4. Iamsterdam2015

  Dolberg is verre van zijn “ oude” vorm. Dan liever KJH of zoals afgelopen dinsdag Tadic. Maar ja met deze trainer weet je het nooit, 2 e helft staat Menzo op doel….. succes mannen en WINNEN!!!!!!

 5. Ajaxbest

  Yes lekker snel op 1-0 Maak er maar meer doelpunt van vandaag 7 -0 winnen vandaag zo mooie zijn

 6. Finidi

  Word tijd voor de 2-0 heren met zon overwicht voordat AZ zich wat gaat bedenken in 2e helft wat ik niet echt verwacht trouwens maar goed je weet maar nooit,ze spelen tenminste wel goed

  1. AB

   Ee was niet heel slecht maar gewoon niet doorgezet. Zaten hele leuke dingen tussen maar ook vaak ff te slap. Tweede helft stuk beter.

 7. KBouter

  Haha… wat is die v Rhijn goed!! We mogen wel uitkijken anders koopt AZ Veltman ook nog!!

  1. Ajax 1

   Zag er uit als hamstring blessure. Hopelijk valt het mee. Lekker potje maar flink te laat in het stadion vandaag, files. In 25 jr nog nooit te laat geweest

   1. Indojood

    Ik ben er altijd vroeg maar ik zag inderdaad nog veel mensen binnenkomen na de aftrap.

  2. Geroldkohlen

   Denk ik ook indo! gelukkig de mannen met een gezond voetbal verstand hebben weer een fantastische ziyech gezien. Gelukkig zit er een interland periode tussen , dan kan hij mooi uitrusten!

   1. AB

    Ziyech begon ongemakkelijk. Ook zeuren tegen scheids en grens maar gedurende de wedstrijd werd hij weer fenomenaal.

 8. Prinsengracht

  Ik vond die actie van Dolberg waar de penalty uit kwam geweldig. Helaas stond hij buitenspel. Maar de beweging was schitterend.

 9. a.p.

  kabouter ik kom nog even terug op jouw opmerking over blind hij was gisteren een van de beste. hij was zelfs man van de wedstrijd.

  1. AB

   Man van de wedstrijd was ronduit belachelijk. Blind kwam beter tot zijn recht op het middenveld dan achterin maar was echt niet de beste. Sowieso waren de Ligt, Tagliafico en Ziyech de drie beste spelers. Blind was “gewoon” maar had blijkbaar een veer van ten Hag nodig omdat hij geen cv mocht spelen.

Comments are closed.