Viertal Ajacieden in selectie Oranje; Eiting en Schuurs in selectie Jong Oranje

Net als tijdens de vorige interlandperiode heeft bondscoach Ronald Koeman vier spelers van Ajax opgeroepen voor het Nederlands elfta. Daley Blind, Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Frenkie de Jong zullen zich maandag in Zeist mogen melden voor de interlands tegen Duitsland en België. Bekijk hier de volledige selectie.

Bondscoach Erwin van de Looi heeft in de definitieve selectie van Jong Oranje plek voor twee spelers van Ajax. Carel Eiting en Perr Schuurs mogen zich melden voor de interlands tegen Jong Letland en Jong Oekraïne. De kans dat Jong Oranje zich nog weet te kwalificeren voor het EK van komende zomer is echter bijna onmogelijk.

 

Related posts

20 Comments

 1. Carel Reeser

  Erik ten Hag kijk goed naar de selectie samengesteld door Koeman cs. Donny vd Beek in Oranje en Eiting in Jong. Wat zegt je dat ? Juist Donny in de basis en Eiting banken. Betere optie en geen kapitaal vernietiging !

  1. Daisy

   Ten Hag maak de spelers elke dag mee Carel Koeman niet. Maar het zou ook in mijn ogen en optie zijn.

    1. Ajax 1

     Eiting en vd beek zijn verschillende spelers. Maar inderdaad is eiting er nog niet helemaal klaar voor. Maar dat heeft ten hag ook wel gezien hoor lijkt me.

    2. Vak 120

     Waarom is koeman een betere trainer??? Allemaal dat gemauw tegen ten Hag,word lekker oranje supporter Carel! Trek je gekste kleren uit de kast en ga blij doen!

     1. Carel Reeser

      Vak120, Koeman twee kampioen met Ajax, kwartfinale CL toen je nog twee poules moest overleven en in blessuretijd eruit helaas. Verder trainer bij grote clubs en toch veel succes. Ten Hag zijn eerste grote klus is Ajax. Eerste 6 maanden was bagger, dit seizoen is hoopvol en hoop ik erg dat hij zich zo blijft ontwikkelen met ons aller Ajax. Met NL elftal heb ik niet zoveel. Natuurlijk hoop ik dat ze winnen maar verder interesseert me dat niet zoveel. Dus nee geen gekke kleren uit kast. Pak ik liever Ajax thuisshirt van vroeger zonder shirtreclames

  1. De Nees

   Dat is begin dit seizoen vooraf gezegd: Schuurs niet gehaald voor meteen in het eerste, eerst in JA vlieguren maken.

   1. AB

    Vlieguren heeft bij bij Fortuna gemaakt. Daarom bleef hij daar op huurbasis. Inzet moet vaker gebeuren.

 2. Zlatan4ever

  CL – Eredivisie – beker –
  en NL-tal kan iets te veel van het goede zijn

Comments are closed.