There are no ads, please add some


Schöne: ‘Mijn contract loopt komende zomer af, maar sluit langer verblijf bij Ajax niet uit’

Lasse Schöne speelt al sinds 2012 voor Ajax maar het is de vraag of dat volgend seizoen ook nog zo is. Het contract van de Deen loopt komende zomer af, al heeft Schöne daar wel een optie in staan dat de clubleiding het contract kan verlengen.

‘Het klopt dat Ajax die optie heeft maar tot nu toe zijn er nog geen gesprekken geweest. Als het van beide kanten nog bevalt, dan sluit ik zeker niet uit dat er een achtste of misschien wel negende seizoen bij komt. Ik voel me nog steeds topfit en heb nog altijd heel erg het gevoel dat ik mezelf kan ontwikkelen als speler. Dat komt ook dat ik een beetje ben omgetoverd tot controlerende middenvelder. Op die positie ben ik me steeds beter thuis gaan voelen’, aldus Schöne in geprek met Voetbal International.

Bron: VI

Gerelateerde posts

51 reacties

 1. Mr Ajax

  Heel goed lasse, blijf jij maar lekker, we hebben jouw kwaliteiten nog steeds hard nodig!

  1. BobbyHaarms

   Lasse is dan misschien niet meer de snelste, maar zijn geweldige vrije trappen blijven een gigantisch wapen. Als die vrije trap er tegen Bayern in was gevlogen was ie nu zowat onsterfelijk geweest bij de supporters. Van mij mag ie blijven, al zal de nuttige Lasse er rekening mee moeten houden dat hij lang niet alles meer zal spelen.

   1. Bakkie

    Sluit ik me bij aan. Het is nu dringen op het middenveld, maar Schone heeft een topmentaliteit en vindt het geen enkel probleem om plaats te maken voor andere spelers.
    Van mij mag hij bijtekenen, want de kans is groot dat volgende zomer Frenkie en Hakim vertrekken en dan is het wel lekker om Schone er nog bij te hebben.

  2. JohnDoe77

   We hebben hem ieder jaar tot mijn verrassing hard nodig! Wat mij betreft tekent hij bij; voorbeeld-prof!

   1. Litmanen

    Superprof die elk jaar hier door menigeen wordt afgeschreven. Als ze allemaal zijn mentaliteit hadden, dan zouden we ons niet druk hoeven maken om potjes tegen Heracles.

    1. AB

     Op het moment dat Litmanen fan van je is moet je uitkijken Lasse. Meestal behoor je dan toch niet tot de beste voetballers.

  3. De Nees

   Voorbeeld prof, onze beste controleur en zijn ervaring is hard nodig. Laat wel ’s een mannetje lopen bij verdedigen maar ja hij is ook geen pure verdediger. Zijn minpunten compenseert hij met veel meer pluspunten. Verlengen Lasse.

 2. Melvis

  Nog een jaartje erbij voor balans in de groep en dan steeds meer als backup van Carel lijkt me prima

 3. Cruijff De Best

  Verleng ik vind de presentaties heel goed ik voetballende vooruitgang ten opzichte van het begin van het seizoen dus van mij nag hij bijteken

 4. Iamsterdam2015

  Ok zou heel blij zijn als hij blijft. Hij zal er wel rekening mee moeten houden dat hij niet alles meer zal spelen. Zijn waarfe voor het team is zeer belangrijk. Hij mag dan wel niet de slimste zijn maar slim en tactisch is hij zeker wel en zijn vrije trappen zijn ook over het algemeen goed.

    1. Charka53

     Jammer dat je je likes niet kan inwisselen voor contant geld dan kon je daar eens wat nuttig mee doen 😉

 5. Kevke87

  optie lichten en carrière beëindigen bij Ajax en vervolgens als jeugdtrainer of in de staf aan de slag. laat hem lekker voor altijd verbonden blijven aan de club.

 6. Zlatan4ever

  Lasse is een echte Ajacied geworden door de jaren heen en belangrijker nog een hele goede speler geworden.

  1. Yindi02

   Eens Zlatan. Ik heb veel respect voor deze jongen. Nooit gezeik, altijd 100% beleving en inzet. Ook 100% Ajaxcied. Voorbeeld voor velen. En natuurlijk zit de slijt er langzaam op maar mag het vwb zijn leeftijd? Ook als mens een prima kerel. Hoop dat hij nog blijft en wellicht een mooie functie krijgt bij onze club na zijn actieve voetbalcarriëre. Hij verdient dit zeker. Zal altijd een fijne Ajaxcied blijven wmb.

 7. Carel Reeser

  Koning Lasse teken maar vast bij. Zo vaak afgeschreven en dan altijd tegendeel bewijzen. Topper dus

 8. Forever nr14

  Top gast, Top ajacied,Top mentaliteit, Top contract tekenen Lasse, we hebben je nog hard nodig na de leegloop zomer 2019❌❌❌🍀

 9. Prinsengracht

  Jullie ook gezien dat hier reclame wordt gemaakt voor de gratis Feyenoord app? Humor…..

  1. AB

   Je krijgt alleen reclame van zaken waar je zelf eerder naar hebt gezocht/gekeken op het net. Gepersionaliseerde informatie. Ik zie veel blote tieten en jij Feijenoord 😂😂😂. Dus wat trekt je zo aan in Feijenoord?

 10. Slingertje.

  Mooi dat hij wil verlengen.
  Piept niet als hij moet banken maar vecht zich dan weer terug in het team en daar kan die v d Beek een voorbeeld aan nemen.

 11. Kovacs

  Blijven Lasse! Je bent nog steeds hard nodig in het veld. Je spelinzicht, je ervaring, je vrije trappen. Je bent een Ajacied geworden zoals bijv. Jari Litmanen. Jij hoort bij ons, je bent een echte professional.

 12. Ajaxfoort

  Voor een man als Schone moet altijd plaats zijn bij Ajax. Is het straks niet meer als speler dan wel in de technische staf. Een man met een Ajax hart en geen kapsones. Daar houd ik van.

Reageren is niet mogelijk.