There are no ads, please add some


Ten Hag: ‘Bayern had enorm veel moeite met ons’

Erik ten Hag genoot met volle teugen van zijn ploeg tegen Bayern München. Ten Hag zag een heerlijke wedstrijd, maar baalt wel van het feit dat er uiteindelijk ‘slechts’ gelijk is gespeeld in de Allianz Arena. “Natuurlijk ben ik aan de ene kant erg tevreden, maar aan de andere kant.. We hadden hier ook kunnen winnnen’, is de coach duidelijk in gesprek met Veronica. ‘We hadden hier kunnen en moeten winnen. Wij weten dat we een talentvolle ploeg hebben. Wij hebben een goede prestatie neergezet op het begin na. Wij hebben lef getoond en daar had Bayern enorm veel moeite mee. Waar het kon hebben wij gevoetbald, Bayern had denk ik enorm veel moeite met ons strijdplan”.

‘Ik denk dat het team super heeft gefunctioneerd. Het team was goed met een aantal uitblinkers erin. Het is gewoon jammer dat je de 2-1 niet maakt. Zo’n tegengoal in het begin is te voorkomen, maar verder was de uitvoering van het plan gewoon heel erg goed. Wij hebben gewoon kwaliteitsspelers en Bayern is natuurlijk een fantastische ploeg. Het is uitdagend om in zo’n ambiance te spelen. De uitsupporters hebben we de hele avond gehoord, het was een prachtige sfeer. Dat je dit kan brengen is heel erg goed. We hebben ook qua resultaat echt een stap gezet, hier hebben we echt iets aan.’

Gerelateerde posts

16 reacties

  1. Marc Overdwars

   Geweldig inderdaad. Klasse systeem, klasse uitgevoerd, klasse reactie van Ten Hag!

   Ik ben weer enorm trots op Ajax

 1. Vak 120

  Rijden net weg bij allianz,terug naar hotel.wat een geweldige avond!! Jammer dat we niet wonnen,maar zeer trots

 2. fpvk

  Compliment voor iedereen bij Ajax. Geweldige prestatie van de spelers. Goede tacktiek van ten Hag met zijn staf. Bravo!

  1. Bakkie

   Ik ook, fpvk.
   Maar zoals zo vaak hoor je de haters niet als we zo’n knappe prestatie neerzetten

   1. Kovacs

    Dat is niet waar. Ik heb na AEK ook al gezegd dat Ten Hag verkeerde spelers kiest en op de verkeerde plek zet. Tegen Bayern zei ik vooraf dat eindelijk eens een goede opstelling was. Mijn vertrouwen in Ten Hag is laag. Ik vind hem zeker geen toptrainer, dus ook niet geschikt voor Ajax. De punten die we tegen Heracles en PSV verloren zijn m.i. volledig op het conto van Ten Hag te schrijven. Misschien dat Schreuder nu eens de opstelling maakte. Het ontbreekt Ten Hag aan zelfreflectie en zelfkritiek. Wie dat niet kan, is geen grote, niet als speler, niet al trainer.

 3. Joep

  Genoten van de wedstrijd. Had misschien wel een overwinning ingezeten. Trots op het team en ook het support van uit het uitvak. Nu terugvliegden naar huis.

 4. AjaxBelg

  wat hebben we genoten van het spel en de inzet van Ajax. compliment aan iedereen. we waren grote delen van de wedstrijd echt baas en dat in München…doe het maar. Alleen moeten we onze kansen toch echt gaan afwerken,hier had je moeten winnen met 1-3, 1-4 . dan stonden we nu op kop met Max. van de punten + mooi doelpunten saldo. winnen thuis van Benfica en we waren al door. en nu bij de les blijven in de compititie

  1. De Nees

   Dat afwerken op doel is wel een groot minpunt. Willen vaak de bal perfect hebben liggen voor een schot maar soms moet je gewoon opportunistisch zijn en afdrukken.

 5. Yor2002

  Top gedaan. Denk dat alleen als hij net wat beter had gewisseld dan hadden we hier gewonnen

 6. Charka53

  Goed gedaan Haggie , als dit weekelijks op gebracht wordt mag je na de kerst ook nog blijven 😊

 7. Zlatan4ever

  Top prestatie van Ajax, Ten Hag heeft weer iets krediet opgebouwd, ondanks de wissel om de Witt te laten invallen terwijl het duidelijk was dat wij het laatste halfuur Dolberg of the Hunter nodig hadden. Dan hadden wij de overwinning er uit gesleept

 8. a.p.

  ook ik heb wel eens op Ten Hag gemopperd maar gisteren stond er een top elftal met een goed resultaat!

Reageren is niet mogelijk.