Ten Hag: ‘We moeten dat veel beter uitspelen’

Erik ten Hag was na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard kritisch op de manier waarop zijn elftal de vele ruimtes op het veld niet optimaal wist te benutten. Volgens de trainer maakte Ajax het zich onnodig moeilijk in Sittard.

‘Wij kregen onvoorstelbare ruimtes waar we veel te weinig mee doen en gingen in de eindfase te snel op zoek naar de eindpass. Het laatste halfuur ging Fortuna wat opportunistischer spelen en meer risico nemen. Dan moeten wij dat veel beter uitspelen’. Toch heeft Ten Hag ook nog genoten en dat was na de invalbeurt en het doelpunt van Kasper Dolberg. ‘Hij is er zolang uit geweest en dit moet een geweldige motivatie voor hem zijn om de volgende stap te zetten. Hij heeft nog wedstrijdritme nodig om in de topvorm te geraken, maar dit zal hem zeker helpen. We gunnen het Kasper allemaal zó’.

Bron: Fox Sports

Related posts

126 Comments

  1. Moosie

   Ik denk dat we vanaf nu alles op alles moeten zetten om te winnen in München.
   En ik wil ook een boot en een Ferrari…Ik wil een Ferrariboot.

 1. De Nees

  Al jaren denken Ajax spelers dit soort potjes af ter werken op halve kracht. Denken alleen in grote wedstrijden 100% te moeten gaan, echter met deze mentaliteit gaat je ook dat niet zo maar lukken.

  1. De Nees

   Ze hadden het weer moeilijk omdat het weer op 80% ging. Daarom heb je 1-2 rotzakken in het elftal nodig die de rest 90 min scherp houdt, type Wouters en Nigel de Jong. Bij Ajax hebben ze geen aandacht voor dit, het moet allemaal voetballend opgelost worden, dat is mooi streven en heel idealistisch alleen de selectie die ze elk jaar creëren kan dit niet meer, dat was vroeger. Als het voetballend niet lukt dan kan Ajax niet veel meer, vechtlust moet bij hun uit de tenen komen en dat kunnen de meesten niet. Nu ging het net goed, maar volgende keer laat je wel onnodig punten liggen. We hebben het vaak genoeg gezien, daarom staat Ajax al 800 dagen niet bovenaan.

 2. Zlatan4ever

  Het zou leuk/fijn zijn als Dolberg zelf ook een beetje vreugde kan uitstralen met zijn progressie……
  Wat een “ijskonijn” zeg

  1. Ajax 1

   Hij mag zich als een ijskonijn gedragen, geen enkel probleem. Als hij maar weer op topniveau komt.

     1. Ajax 1

      Voor mij maakt dat zeker geen verschil. Maar kijk maar of ik ooit iets over ziyech gezegd heb in dat kader. Nooit. Ik beoordeel ze naar voetbalkwaliteiten. De rest maakt me niet uit, tenzij ze echt ondankbaar zijn of de club benadelen.

 3. afcwil

  wat je wat wij meer moeten doe. op goal schieten en niet proberen de bal er in teleggen.dat schieten doen ee echt teweinig

 4. ajaxpers

  Weer apart dat die blinde boer niet ziet dat Onana hem gered heeft met 4 fantastische reddingen. Deze selectie heeft een trainer nodig met rust, charisma en ervaring en dat is Frank de Boer. De lampies en kakkerlakken hebben een betere trainer dan wij. In ieder geval 1 waar je tegen op kijkt.

  1. JohnDoe77

   Hmmm…. volgens mij moeten de leiders van dit forum eens wat aan de systemen gaan doen. Kreeg ik er vorige keer opeens 90, nu heeft Ajaxpers er meer dan 100. Weinig aan zo!

   1. Moosie

    je komt hier toch niet voor de duimpjes mensen die daar mee bezig zijn om zichzelf belangrijk te vinden zouden eens een goeie blik op hun offline leven te werpen.
    Ook denken dat je gelijk hebt omdat je meer duimpjes hebt dan een ander is zoiets.
    Er wordt nu al dagen over geluld grappen gemaakt en gescholden en nu had jij ook al 200 duimpjes dus misschien zit jij wel in het complot samen met die Frank de Boer fetisjist

    1. JohnDoe77

     Welk complot? Ik heb een mail gestuurd naar de redactie, hierover niets gezegd in het forum en opeens krijg ik ook een berg duimpjes en nu Ajaxpers ook. Ben met je eens dat het niet bepalend is, maar laat dan die duimpjes lekker weg. Nu is het alleen maar irritant! Kan best dat AB een punt heeft en iemand van de redactie dit doet om de een of andere reden; niemand wist dat ik de redactie over Petra Kliksterk gemaild had en opeens krijg ik een berg duimpjes!

     1. JohnDoe77

      Haha Moosie, sarcasme is vrij lastig te spotten soms in tekst! 😉 Vandaag dat een smiley handig kan zijn!

     2. M800M

      Grappig dat die complottheorie volgers begint te krijgen. Volgens mij is het simpeler: als je ingelogd bent kan je 1 like geven per account (per bericht). Mensen die NIET ingelogd zijn kunnen ook likes geven: 1 like geven per ip-adres. dus als je uitlogt en een vpn of andere ip verander software gebruikt kan je vanaf 100 ficitieve ip adressen 100 likes geven. Zo doet die kliksterk het bij zichzelf en zo heeft hij anderen laatst ook honderden likes gegeven om het vuurtje op te stoken. En dat is hem nog gelukt ook.

     3. Moosie

      Ik zat alleen maar te geinen maar iedereen begint nu echt serieus uit te leggen hoe het werkt heel aardig maar niet nodig hoor.
      Kopsterk is al van het forum geflikkerd door Fred Webmaster nog de en we zitten hier dungens and dragons te spelen

     4. M800M

      Ok haha sarcasme komt meestal niet echt duidelijk over bij geschreven (getypte) tekst. Maargoed voor iedereen die het nog niet wist, nu weten jullie ook hoe kopsterk dat deed. Moosie veel plezier met dungeons & dragons. Is dat niet dat spel wat ze in ‘the big bang theory’ vaak spelen? Nooit gespeeld maar van wat ik heb gehoord moet het erg leuk zijn.

     5. AB

      M800M, vpn verhaal werkt miet. Probeer maar. Het is de site die zaken flikt net als de dubbele klik bij bekijken topic. Heeftcte maken met meer kans op reclame inkomsten. Dat het hier nu duidelijk wordt gemaakt is niet echt fijn voor ze maar dan moeten ze maar eerlijk zijn.

 5. Wenen 1995

  Zou mij niets verbazen als Ajax er dinsdag gewoon staat en het Bayern heel moeilijk maakt. Mooi affiche en hopelijk een mooie pot! Heb er zin in!!!

  1. Bert Betondorp

   Wenen je gaat je verbazen dinsdag wanneer je Ajax tegen Bayern ziet spelen.
   Het wordt een super wedstrijd met een fantastische uitslag.

  2. De Nees

   Dit wordt een dikke kutwedstrijd. Op alle fronten ben je 3x minder, vrees voor een afstraffing.

    1. AB

     Gewoon blijven door ademen ouwe. Met ten Hag aan het roer is het het niet waard om je gek te laten maken.

    1. Moosie

     Ja als ze zo doorgaan wordt het een drama alleen met hoog druk zetten en 90 minuten jagen op basis van techniek en vechtlust redden wij het anders zijn we AFC

 6. Kovacs

  Zou nou niemand van de staf TH aan zijn verstand kunnen peuteren dat Eiting reserve hoort te zijn en Donny in de basis hoort te staan. Donny heeft meer agressie, speelt dieper, is altijd alert. Maar TH ziet het niet. Ik vind het met elke wedstrijd een hopelozer trainer. Verdomd jammer, want met de huidige spelers zou je een zeer gesmeerd elftal kunnen hebben. Daar heb je echter altijd een goede trainer voor nodig. Die hebben we helaas niet.

 7. Forever nr14

  Helemaal mee eens Kevke, ongelooflijk dat deze hork dit team mag trainen, of noem het maar begeleiden.

    1. Moosie

     Ja tuurlijk eerst hier de baas spelen dadelijk op de appgroep weer klagen over me tsss…… had ik niet achter jou gezocht

     1. Indojood

      Ik zie jou nauwelijks op de appgroep. En als je er bent dan is het meestal onzin wat je uitkraamt. Misschien is het niets voor jou.

     2. Indojood

      Gewoon erbuiten blijven wanneer het jou niet aangaat. Jij zegt dat vaak genoeg tegen anderen.

     3. Moosie

      Iemand had mij al verwijderd vd week zal jij dan wel achter gezeten hebben en AB dit is de serieus tussen die info en mij dus de niet bemoei aub.
      En indo lees net dat BR dus ook van het forum gaat door jullie en je duimpjes heb je nu je zin?
      Een van de meest gewaardeerde leden van het forum gejaagd applaus voor jezelf zou ik zeggen.

     4. Moosie

      Oh ok nou dan zal de app wel spoken hebben of zo maar sorry dan vals beschuldigd worden is niet leuk.
      Maar ik weet 110 % zeker dat jij achter die duimpjes zit

     5. AB

      En toch laat ik me (zeker niet op een algemeen forum) door niemand de les lezen en zeker niet door Indojood en dus ook niet door jou Moos. Anoniem of niet anoniem maakt mij niks uit.

     6. Moosie

      gaat het niet om die indo zit mij gewoon belachelijk te maken door steeds die kopsterk heel veel duimpjes te geven samen met Janedoe en nog een paar en dan bij mij alle duimpjes weghalen ook nog .
      En maar de baas spelen over Johan Cruijff ik weet dit ik weet dat nou ik weet het ook

     7. AB

      Discussie over duimpjes? Come on. Voor mijn part heb ik er -10.000 en een ander 25.000. Who cares. Af en toe de debiliteit van de duimpjes op zich aangeven en verder stoppen ze die krengen maar in een heel diep gat. De hele site is fake meeste deelnemers gedragen zich anders en redaktie zelf is ook zielig bezig. Binnen paar maanden is de hele site ter ziele of bestaat uit mensen die geen Ajax gevoel hebben.

     8. AB

      Dat vind ik nu het kuttige van dat soort zaken. Je geeft prive zaken zoals tel door aan mensen die niet te vertrouwen blijken te zijn.

     9. Indojood

      Dat bedoel ik dus. Je bemoeit je er ongevraagd mee en noemt mensen die je niet kent onbetrouwbaar. Wie ben jij dan wel?

     10. Indojood

      Dat hoeft niet. Je bemoeit je met iets tussen Moosie en mij en je antwoord hem met deze opmerking. Vrij duidelijk.

     11. AB

      Binnen jullie app is bij iedereen elkaars tel.nr. duidelijk. Dus waarom voel jij je aangesproken? Ziet er een grond van waarheid in? Je conclusie is dus niet erg doordacht. Heb je daar vaker last van?

     12. Emilio4Ajax

      Nu werd duidelijk aangegeven dat ze er niet van gedient zijn…stop je neus maar ergens anders in…Pinokkio…?

     13. AB

      Spuit 11 ook ff. Wel veel modder hoor. Lees mijn commentaar nog ff goed nadat je morgen bij specsavers bent langs gegaan. Flippie fluitketel.

  1. De Nees

   Grappig hoeveel duimpjes-gate hier losmaakt. Kopsterk lacht zich 10x in de rondte. ?

 8. Bert Betondorp

  Dat gaat hard met die duimpjes.
  Op dezelfde manier waarop Ajax dinsdag gaat scoren
  Kom maar op

 9. AB

  @5lager: de app Band is het niet voor mij. Maar veel succes en plezier er mee. Ik blihf toch nog even op deze wat vreemde duimpjes en dubbele bezoekers-telsite ?.

 10. Vierde ster

  Van een beetje trainer verwacht ik dat hij dit soort situaties tijdens de training tot in de treure behandelt, kennelijk gaan zijn ogen tijdens zo’n wedstrijd als tegen Fortuna pas open, en vertelt hij ons wat er beter moet!

 11. a.p.

  ik dacht dacht dit forum een positief-forum was. helaas begin ik steeds meer te twijfelen. Maar wat ik wel weet…We Zijn Allemaal Ajax -Supporters!!!

 12. Hanski

  Appie wat ben jij zielig… zeiken over duimpjes…zeiken over Ajax…ik vlieg morgen naar Munchen om AJAX te steunen..
  Echt helemaal klaar met negatieve gekonkel…nee ik ben geen sijs…het feit dat ik al tijden niets over paling wimpie en pillen ling heb gelezen zegt veel ?

  1. AB

   Tering en jullie denken dat ik dat niet snap? Is een herhaling van andere keren dus zo duidelijk.

     1. AB

      wat jij wil joh, zoals ik al zei: het was een herhaling van eerder. Zo dik lag het er dus op. V.w.b. Emilio ….. tsja.

    1. AB

     Voor mij was het helder. Wel geinig dat Indojood het van mij weer niet door had. Maar het bekende kwartje is inmiddels bij hem ook wel gevallen denk ik.
     Nog ff en ik lees dat Hanski ook in jullie groep zit, moet niet gekker worden.

 13. Hanski

  Haha appie jij snapt er idd niets van… gewoon niet reageren joh.. je zet jezelf voor schut….morgen radiootje aan en luisteren wat Ajax doet…. kun je daarma ten hag blind en bestuur weer proberen belachelijk te maken…probeer t dit keer eens onder schelden?
  ? vanaf schiphol

 14. Lilpatje

  De wedstrijd tegen Fortuna was weer een perfect voorbeeld van een te gortig salaris in de voetballerij.

 15. Hanski

  Aangenaam Appie Leipkees….dacht altijd dat jij er een van Tol, Schilder of Plugboer was….?

 16. Hanski

  Geen probleem Appie, pakken we de koets en rijdrn dat stukkie…alles voor onze club ?

Comments are closed.