Opstellingen Fortuna Sittard – Ajax

Ajax begint om 20:45 uur aan de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard en moet dat doen zonder de geblesseerde Frenkie de Jong. Trainer Erik ten Hag heeft Carel Eiting als vervanger aangewezen. Matthijs de Ligt maakt zijn rentree in de basis.

Opstelling Fortuna Sittard: Koselev, Ciranni, Dammers, Ninaj, Ospitalieri, Smeets, El Messaoudi, Diemers, Semedo, Novakovich en Rodriguez

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nico Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Hakim Ziyech, Lasse Schone, Carel Eiting, Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, David Neres

Related posts

49 Comments

   1. Peter kopsterk

    Je kan er maar 11 opstellen. En als je 15 of 16 gelijkwaardige spelers hebt moet je kiezen.Ik zie het probleem niet.

   2. JohnDoe77

    Als het om die keuze gaat; zeker! Maar Lasse speelt op zich prima alleen had hij deze wedstrijd slim moeten zijn en Donny laten starten. Maar helaas…

 1. Forever nr14

  Het word toch met de week erger met deze aanfluiting van een trainer, word hier nu niet ingegrepen door iemand? Echt wat een mafketel.

 2. Prinsengracht

  We spelen tegen een tegenstander in groen en geel! Waarom spelen we niet in de ajax shirts? Die lijken minder op groen en geel dan dat zwarte kuntshirt. Waar slaat dit godver op??? Met onze eigen shirts sta je 1-0 voor als je het veld op komt. Met deze lelijke troep aan sta je al 1-0 achter.

   1. Prinsengracht

    Gelul. Dat is alleen nodig als het thuisshirt teveel lijkt op dat van de tegenpartij. Je zult wel gelijk hebben. Maar ik ben het er niet mee eens.

     1. Prinsengracht

      Nee. Ik had even heel erg genoeg van ajax. Ik kan heel slecht tegen verliezen. En verliezen van pisvee is het allerergst.

    1. KBouter

     Klopt, in sommige gevallen mag en kan je je eigen teneu aan, mits je of de broek of de sokken wel veranderd volgens mij.

 3. ajaxhoger

  Het is weer ouderwets knudde met onze club , weer geen schaal dit jaar , je ziet het gewoon aankomen .
  Als je geen een kans krijgt om op het goal te schieten , dan bak je er weinig van .

 4. Iamsterdam2015

  Baalde dat ik nou juist vanavond een verjaardag had….. als ik jullie commentaar lees moet ik lekker op het feestje blijven begrijp ik……??

  1. fjonkman

   Blijf maar lekker van de verjaardag genieten, want het voetbal van Ajax is als vanouds.. niet om aan te gluren!! Maar Dolberg scoort nu eindelijk de 0-1!!!

 5. fjonkman

  Donny is er in.. en het geht nog steeds niet los… veel te traag tempo, onvoorstelbaar slordig en ongeinspireerd… het blijft niet om aan te zien…

 6. Finidi

  Wie zei ook alweer dat Onana verkocht mocht worden na Psv? Hij staat aardig te keepen nu dacht ik…..?

 7. Wenen 1995

  Nu maar wachten op de reacties van onze azijnpissers: Lag weer allemaal aan Ten Hag, het uitshirt is lelijk, Ziyech kan er niets van etc. etc.

  1. M800M

   Wat bedoel je hier precies mee wenen? Er is best wat aan te merken toch? Of vond jij het goed spel en leuk om naar te kijken dan?

 8. Wenen 1995

  Nee, was niet goed, maar 2 punten in de knip en op naar Bayern…. Positieve benadering…..

  1. M800M

   Klopt zo kan je het ook bekijken, en ben ook blij (en opgelucht) dat we de 3 punten hebben maar als ik ten hag nu hoor zeggen: ‘de eerste 60 minuten stond het als een huis’, dan baart mij dat wel zorgen voor te toekomst moet ik zeggen. Iemand die zijn fouten niet kan toegeven kan er ook niet van leren en er gaat mijns inziens echt nog te veel fout voor een elftal dat kampioen wil worden.

 9. Wenen 1995

  Hopelijk gaat onze Ajax-vriend Rico Verhoeven zo ook winnen vanavond! Zin in het gevecht, have fun!

 10. Geenemotie

  Als je toch kijkt naar het interview op Fox met TH. Het lijkt toch net een robot. Het is allemaal zo mechanisch, vraag en antwoord. Geen zak aan. Zo kun je toch geen team stimuleren? Brrrrrr vreselijk. Hij kan er natuurlijk niets aan doen. Maar dit bij Ajax?……..

 11. ajaxpers

  Het is schandalig dat zo’n boer voor de camera’s staat namens Ajax. Een raszuivere Amsterdammer die alles in huis heeft (ja, ook attractief voetbal) zit thuis!!!

Comments are closed.