There are no ads, please add some


Gametalk Fortuna Sittard – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma.Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Fortuna Sittard – Ajax begint zaterdag om 20:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official


Gerelateerde posts

81 reacties

  1. Moosie

   Mij lijkt dan 0-4 een betere uitslag maar als jij liever verliest ok
   Maar jij denkt dat we niet scoren tegen Fortuna?

   1. AjaxKat

    Off topic: weet niet wie de topper Herta – Bayern (2-0) heeft gezien, maar in de afgelopen tien jaar is er denk ik geen beter moment geweest om tegen Bayern te spelen. Denk dat ze langzaam afscheid gaan nemen van het team dat een paar jaar geleden de tripple won. Maar ja het blijven Duitsers, ze hadden meer balbezit en af en toe ook echt overwicht. Maar ze hadden ook pech, kan maar zo zijn dat ze in een slechte flow raken/zitten. Laten we het hopen.

    1. De Nees

     Kijk niet naar uit dinsdag, die willen eerherstel tegen Ajax. Hoop niet dat Ajax gaat voor een offensieve speelstijl tegen een gemotiveerd Bayern.

 1. JohnDoe77

  Laten we uitgaan van de virige wedstrijd; een nette en gemakkelijke overwinning zonder blessures. Misschien Matthijs een helftje meedoen en dit is een wedstrijd waarin je met 0-2 een talent kunt brengen…

   1. JohnDoe77

    Ik heb werkelijk geen idee Zlatan! Ik heb een mail gestuurd naar de redactie dat het belachelijk is en of ze die PK niet kunnen bekijken. Daar gaan ze wat aan doen kreeg ik terug van ene Fred met de opmerking dat ze zelf niet PK zijn?

  1. Koning Haarms Wolfs

   Kan iemand deze mongool niet van het forum schoppen, deze Petra Kopkaas? Wat een Duitse druiper ben je toch, Petra…

   1. JohnDoe77

    Wie runt dit forum?! Gaat helemaal nergens over met meer dan 200 duimpjes. Wat een sulletje ben je dan zeg!

  2. De Nees

   Waar je je druk om maakt. Een kleuter in een volwassen lijf, heeft in zijn leven blijkbaar niet meer dan dit soort ‘spannende’ dingen. ’s Avonds springt ie weer op zijn opblaaspop. Laat lekker gaan.

   1. JohnDoe77

    Er is iets vreemds aan de hand met die duimpjes. Ik was dat gezeik met Petra Kliksterk zat zoals vele van ons, dus heb een mailtje naar de redactie gestuurd via het mailadres op de site. Ik ken deze mensen niet en kreeg een reactie van ene “Fred” dat ze er iets aan zouden doen. Een paar minuten later kreeg ik nog een mail dat PK geen profiel van hun zelf is, wat blijkbaar werd gesuggereerd. Tot zover niets bijzonders, maar ik was benieuwd wat er dan zou staan over dat PK wellicht een profiel van het forum zelf was en keek dus terug in het bericht op voorbereiding op de wedstrijd van gisteravond.

    Daar zag ik inderdaad dat dit geopperd is, zou natuurlijk kunnen, geen idee. PK heeft zijn profiel een jaar geleden aangemaakt en hij reageert nooit op opmerkingen/vragen dus zou dat kunnen. Wat ik ook zag is dat een simpele opmerking van mij opeens ruim 90 duimpjes had gekregen? Ik heb werkelijk geen idee hoe, ik had niet eens aan iemand laten weten dat ik de redactie zou mailen. Opeens heeft iemand mij dus ruim 90 duimpjes gegeven en de enige die er vanaf weet is de redactie? Hmmm… krijg wel het gevoel dat zij hier iets van moeten weten, ik was namelijk niet de enige die PK aansprak maar wel de enige die nu opeens ook duimpjes kreeg. Ik heb opheldering gevraagd, houd jullie op de hoogte!

    gNadat ik jullie gemaild had over PK heb ik in dat zelfde onderwerp opeens 92 duimpjes gekregen? Ik had nog nergens op het forum gezet dat ik jullie zou contacten dus een beetje vreemd is dat wel.

    Kun je die duimpjes ook weer terug zetten naar 2/3? Dit haalt wel echt de lol uit het forum!

 2. Charka53

  Deze moet natuurlijk gewoon gewonnen worden maar niets is zeker met dit Ajax en zijn trainer .

 3. Indojood

  Als ik de tekening zie en de tekst lees, dan denk ik niet dat we hier te maken hebben met een artistiek talent. Hoe oud zal die Henk Veen zijn?

 4. -buitenkantje rechts-

  Petertje “Duimelot” Kneussterk is iemand van de site zelf die zichzelf achter de schermen duimpjes kan geven om controverse te creëren. Hoe meer onderling gekibbel hoe beter voor de site.. Een site met meer spektakel zorgt voor meer views.. Daar draait het om. AB heeft sl eens aangegeven dat het aantal views met 2 per keer inloggen stijgt.Bovendien kan je zo net doen of jouw mening algemeen gedeeld wordt en een bepaald “Ajaxgeluid” laten horen.

  Poppenkast site!

 5. -buitenkantje rechts-

  Bij deze zeg ik daarom mijn deelnemerschap op.
  Nog veel plezier op deze site. Geen zin om me laten gebruiken.

  1. FrankiC

   Jouw bijdragen waren me een genoegen.

   Ga je de afwezigheid ook volhouden? Sommige ‘inzichten’ schreeuwen nu eenmaal om een tegengeluid en dan laat je je wrs toch weer verleiden.

   Maar dat onderlinge gekibbel, afzeieln en het op de man spelen met van alles wat niet met Ajax of visie te maken heeft is inderdaad erg zielig en vermoeiend. En dan nog jouw nieuwe complottheorie …. (zou het echt?) groet BR

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik heb inmiddels de mail om mijn account op te zeggen verstuurd Frank..
    Het is idd jammer om op bepaalde reacties niet meer te kunnen reageren. Zal je bijdragen nog wel lezen, maar niet meer reageren.
    Betreft het tegengeluid. Ben sinds 2015 “lid” vd site.. Het blijft anoniem tegen elkaar schreeuwen en reageren.

    Betreft mijn complottheorie:
    Het “bewijs” werd wat mij betreft geleverd toen binnen 5 min “duimelot” kopsterk op 112 👍👍👍👍👍 stond voor een weinig zeggende opmerking. Hier worden duidelijk spelletjes gespeeld waar ik geen deel van wil uitmaken.

    Wat mij betreft ben je van harte welkom in onze appgroep. Leuke groep waar naast Ajax en voetbal in het algemeen over veel andere zaken wordt gesproken.
    Als je belangstelling hebt zet hier dan een berichtje. Dan komt het voor elkaar..
    Groet, Buitenkantje rechts.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Kunnen ze niet gewoon stoppen met die klote-duimpjes? Gewoon niets meer hoeven beoordelen met die kinderachtige duimpjes.

    2. dickst14

     Hoi BR. Als de redactie geen deel uitmaakt van bovenstaande dan zal er op zijn minst een reactie komen om je te behouden voor deze app. Zoniet dan heb je gelijk en zullen er velen volgen en hebben ze hun app zelf naar de klote geholpen. Ben benieuwd naar eventuele reactie vd redactie.

  2. Ajax1958

   Helemaal eens BR, ik doe hetzelfde. Het gaat helemaal nergens meer over hier. Het gaat van Ziyech haters, FDB zeikerds, duimengeilers tot iemand die zich hier dood verklaard en na een maand weer opstaat. Suc6 ermee.

 6. ajaxpers

  Triest interview van TH in het NRC van vandaag. Hij is absoluut niet de leider die Ajax verder zal brengen.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Zet eens een nieuwe lp op Ajaxpers, zonder tic….. telkens datzelfde riedeltje begint enorm te vervelen….

  2. Bert Betondorp

   Wat ik zeg: Frank de Boer is vrij beschikbaar voor alleen AJAX
   waar is het wachten op?

 7. Koning Haarms Wolfs

  Ik durf geen grote uitslagen meer te zeggen. Met 0-3 ben ik meer dan tevreden. Hopen de de Hopjes wat tegen 040 kunnen doen.

 8. ferike

  Ik denk dat het een Walk over kan gaan worden. Als Fortuna zo open speelt als tegen Willem 2 dan kan dat zomaar gebeuren

 9. a.p.

  vreemd heel vreemd op de basispagina van dit onderwerp komt bij steeds reclame voor een Feijenoord app. hoe kan dat!

  1. AB

   Dan heb je daar zelf te vaak gekeken 😂😂Is allemaal gepersonialiseerd. Ik heb veel blote tieten als reclame 😂😂

 10. Bert Betondorp

  Ps ik zie hierboven een hoop onzin geschreven. Veel wat niks met voetbal of Ajax te maken heeft.

 11. Finidi

  Ik ben echt geen Einstein maar begin me toch wel aardig te ergeren aan het erg domme gelul zo nu en dan zeg. Grote kerels neem ik aan? Pffff

  1. Finidi

   Oke morgen ff roggelen dan, kan dat ook op men ouwe naam Velibor of moet dat Finidi blijven( nee ben er niet afgehaald maar heb toen wat fout ingedrukt en weg was Velibor) 😉 ben zelf niet zon wizzkid🙈

Reageren is niet mogelijk.