There are no ads, please add some


Frenkie de Jong haakt geblesseerd af voor uitduel met Fortuna Sittard

Frenkie de Jong zal vanavond niet in actie komen in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Jong heeft een kuitblessure en zal achterblijven in Amsterdam waar hij zal worden klaargestoomd voor het uitduel met Bayern Munchen van aanstaande dinsdag. Trainer Erik ten Hag kan in Limburg wel weer beschikken over Matthijs de Ligt die hersteld is van knieklachten. Fortuna Sittard – Ajax begint vanavond om 20:45 uur.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

25 reacties

 1. Charka53

  Geen risico’s nemen we hebben hem straks hard nodig en Ten Hag heeft zeker weer de goede oplossing.

  1. Bert Betondorp

   Charka53 waaraan denk jij als je het hebt over een goede oplossing van TH.?goede oplossingen van hem pakken meestal toch slecht uit.

 2. AjaxKat

  Qua middenveld genoeg andere opties. Qua verdediging reden te meer om Schuurs anders Wöber minuten te geven als optie voor uitval van De Ligt. Ben even klaar met Frenkie achterin. Laat De Ligt starten en in de 2e helft Schuurs.

 3. Bert62

  Ach er loopt vast nog wel een 14- jarig talentje rond op de Toekomst die Ten Hag kan laten debuteren

 4. Finidi

  Nou ik vind dat jeje daar tegen Fortuna niet druk om moet hoeven te maken. Kom op zeg, gewoon winnen.

 5. Ajax 1

  Even iets anders: de kritiek op blind is deels wel terecht. We hebben alleen weinig doelpunten tegen en tegen psv ging het flink mis. Dus ik ben wel positief op zich. Alleen blind is eigenlijk een vm wat mij betreft. Dus de ligt en wober achterin vandaag, blind ervoor. Dat wil ik ook wel eens zien.

    1. Ajax1958

     Goh de 1e opmerking waar je op in gaat. Je bent een sneu figuur, maar wat BR al bedoelde, je hoort bij deze site en probeert zoveel mogelijk reacties uit te lokken, met de domste opmerkingen en dan 200 likjes( ben je goed in) Alles met de bedoeling om zoveel mogelijk mensen te lokken. Jullie denken slim, maar zijn zo verschrikkelijk dom. De groeten, ik heb me eigen al afgemeld, dus graag honoreren dit verzoek. Ps vergeet jezelf geen 200 likes te geven😜

 6. AjaxKat

  Met andere woorden: hij is te vervangen. Dan is ie dus niet de beste. Is ie ook niet want dat is op dit moment Ziyech.

Reageren is niet mogelijk.