Litmanen betrekt Ziggo Huis tijdens Klassieker

Afgelopen week wisten wij al te melden dat Jari Litmanen huisgenoten zoekt voor zijn huis in Amsterdam. Dit was echter weer een vooraankondiging van een leuke actie van Ziggo, de hoofdsponsor van Ajax.

Tijdens het weekend van de Klassieker (27/28 oktober) zal er in de Johan Cruijff Arena weer een Ziggo Huis staan en daar zoekt Jari twee huisgenoten voor. Op zaterdag krijgt men een kijkje achter de schermen, helpt men mee met de voorbereidingen voor de wedstrijd en overnacht je in het Ziggo Huis. Op zondag zal men samen met Jari Litmanen de wedstrijd gaan volgen vanaf het eigen balkon van het Ziggo Huis. Wil jij kans maken om deze prijs te winnen dan kun je je hier inschrijven, en het enige wat deelnemers hoeven te doen is aangeven met welke vriend, vriendin of familielid ze het Ziggo Huis willen bewonen.De wedstrijd begint zondag 28 oktober om 14:30 uur.

Related posts

18 Comments

 1. Indojood

  Elke keer als ik een artikel met de naam Litmanen zie, schrik ik. Die grafhond op dit forum heeft de goede naam van Jari Litmanen zo bezoedeld en besmeurd.

  1. Ajax 1

   Misschien kun je je dan opgeven met als reden over het trauma van nietmanen heen te komen…..

   1. Indojood

    Trauma niet. Snap niet dat mensen zo’n nick nemen. Dan moet je je in de geest van die persoon ook uiten.

   2. KBouter

    Trauma? We hebben hier massaal nazorg nodig met al shit wat Nietmanen hier heeft verkondigd!

    Van Rhijn
    Veltman
    Zivcivic
    Boillessen
    Younes en Dijks waren toppers volgens hem!!

    Aaarghhh

  2. AjaxJay070

   Slaat nergens op, voor die paar honders mensen op deze app misschien, die Jari associeren met een debiel op een forum

 2. Dagrump

  Als ik echt kijk naar verdedigers moet er echt wat bijgehaald worden maar dan wel meteen een type Sanchez die er meteen staat met een killers mentaliteit !! Toch ?

Comments are closed.