There are no ads, please add some


Opstellingen HVV Te Werve – Ajax

Ajax gaat vandaag op bezoek bij HVV Te Werve voor de eerste bekerwedstrijd. Normaliter zou het voor onze jongens geen probleem moeten zijn en dat vindt Ten Hag ook want er komen vandaag spelers aan de bak die anders op de bank beginnen. De wedstrijd begint om 20:45 uur en is te zien via FOX Sports.

Opstelling Ajax: Lamprou; Kristensen, Schuurs, Wöber, Bakker; Eiting, Van de Beek, Gravenberch; Neres, Dolberg, Labyad

Opstelling HVV Te Werve: nnb


Gerelateerde posts

21 reacties

 1. Ajax 1

  Dit moet hoe dan ook lukken, maar volgende wedstrijd gewoon met de basisspelers en misschien twee of drie wisselingen max. Ik hou niet van die onderschatting. Beker gewoon ook proberen te winnen.

 2. Charka53

  We weten dat met alle respect de kleintjes extra gemotiveerd zijn als er een grote club op visite komt dus pas op een tegen goal is zo gemaakt .

 3. Finidi

  Kijk debuteren in echte wedstrijd en scoren , dat bedoelde ik nou laatst, volgens ajaxrecept worden dat de hele goeie, zal mij benieuwen!😉

 4. AB

  Zelfs tegen te Werve mag Sierhuis niet spelen. Zie hier de reden van de korte contractverlenging. Puur voor transfersom deze zomer.

  1. Finidi

   Ja wel weer rare streken , heb niks met sierhuis maar zou hem toch minimaal half uurtje laten meedoen maar goed.

 5. Wenen 1995

  Dacht dat mijn tv kapot was…. gelukkig was het het kunstgras wat mijn beeld vernachelde….. Overigens, mooi, 0-7 in the pocket…. op naar de volgende ronde!

Reageren is niet mogelijk.