There are no ads, please add some


Ajax moeiteloos langs amateurs van HVV Te Werve: 0-7

Ajax heeft zonder problemen de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker weten te behalen. De amateurs van HVV Te Werve werden met 0-7 aan de kant gezet. Bij rust stond het al 0-4 door treffers van Perr Schuurs, Kasper Dolberg, Donny van de Beek en Zakaria Labyad. Na rust kwam Labyad nogmaals tot scoren en wisten ook Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch een doelpunt te maken.

Coach Erik ten Hag was na afloop tevreden over de prestatie van zijn team: ‘Je moet je plicht doen, dat hebben wij gedaan. We hebben geprobeerd op een hoog tempo te spelen. Gelukkig wilde de tegenstander er een wedstrijd van maken.’ Of Ten Hag iets positief is opgevallen? ‘Met alle respect, maar dit is nietszeggend. We wilden het publiek wat bieden.’

Aanstaande zaterdagavond vindt om 23:00 uur de loting voor de volgende ronde plaats. Deze wordt live uitgezonden op Fox Sports 1.

HVV Te Werve – Ajax 0-7 (0-4)
10. Schuurs 0-1
17. Dolberg 0-2
30. Van de Beek 0-3
40. Labyad 0-4
57. Labyad 0-5
66. Ekkelenkamp 0-6
82. Gravenberch 0-7


Gerelateerde posts

38 reacties

 1. AJAXForever61

  Mooi feestje voor de jeugd! Maar het zure gevoel van afgelopen zondag bij de lampies is nig niet verdwenen, TH heeft weer veel credits verloren. Maar optimistisch eerst sittard dan munchen!

 2. Bakkie

  Ik vrees dat we voor het kampioenschap nog een jaartje extra geduld moeten hebben. Psv oogt volwassener dan Ajax en speelt constanter tegen de kleine kutclubs. Toch heb ik vertrouwen in de weg die Ajax ingeslagen is. Als club zijn ze harder aan het groeien dan psv. Overwinteren in de CL zou geweldig zijn voor de ontwikkeling van de spelers en op den duur moet het krachtsverschil in Nederland zo groot worden dat je met twee vingers in de neus kampioen wordt

  1. AJAXForever61

   Wil niet zuur doen maat, dit roepen wij nu al 4 1/2 jaar. Maar echte ommekeer is er nog niet!

   1. Bakkie

    Nee, maar wat ik hier de laatste jaren hoor slaat ook nergens op.. Het is pas 5 punten, er kan nog van alles gebeuren en psv krijgt ook nog wel een dip. Volgens mij ben ik gewoon realistisch

  2. JohnDoe77

   Het seizoen is nog lang… geen paniek! Jammer dat iedereen de handdoek al in de ring gooit.

  3. Cootje Adriaanse

   Nóg een jaartje geduld Bakkie? De jaren vliegen voorbij zo.

   Ik vrees dat wij allemaal op deze manier in ons leven nog gaan meemaken dat PSV straks meer titels heeft dan Ajax…….🙈

   1. Bakkie

    Laten we hopen dat het niet zover komt, Cootje!
    Maar heb jij niet het gevoel dat Ajax steeds groter aan het worden is dan? Dat moet zich een keer gaan uitbetalen.

  4. Mr Ajax

   Ontspan, nu of nooit klinkt als een gladiador gevecht op leven en dood. Maar dat is dan wel weer zo 👻

   1. AjaxKat

    @JD77: je hebt gelijk. Er is nog maar 1 wedstrijd verloren gegaan en we zitten nog niet eens in oktober. Tijd zat om het nog goed om te buigen. En wie zegt dat psv geen dip gaat krijgen?
    @5lager: zie nieuws van gisteren hoogstwaarschijnlijk is Overmars nu al bezig met vervangers voor volgend seizoen aangezien hij nog steeds Magallan wil. En om heel eerlijk te zijn de Frenkie van dit moment kunnen we best vervangen met de middenvelders die we nu hebben. Ziyech en vooral De Ligt zijn echt aderlatingen voor dit Ajax. Als real echt zo gek is om €80 miljoen te betalen, voor een speler die bijna elke wedstrijd nog onvolwassen foutjes maakt, en als Frenkie zelf geen geduld meer heeft dan mogen ze. Denk dat Real koopt om de concurrentie te slim af te zijn. Kijk maar naar Bale, James en Odegard. Laat die gevallen (naast de verhalen van bv Sneijder) ook een waarschuwing zijn voor Frenkie.

    1. AjaxKat

     Oh ja Onana is ook echt niet te vervangen in dit Ajax. Hoop dat Overmars eens naar Stekelenburg wil kijken.

    2. fjonkman

     Mwah.. met 80 miljoen kan Overmars ook heus wel weer goeie vervangers zoeken natuurlijk. Zolang ze maar goed scouten…

  5. fjonkman

   Ik denk niet dat we zomaar met twee vingers in de neus kampioen zullen worden, dit jaar niet en volgend jaar ook niet. Psv heeft gewoon ook een erg sterke selectie, maar dat geeft niks.. hoe sterker de concurrentie, des te groter de uitdaging, des te meer voldoening als we het dan toch weten te flikken. Met afstand kampioen worden is hoe dan ook slecht voor ons, en ook voor een club als Psv. Dat betekent dat de concurrentie veel te slap is, en daar groei je als team ook niet van.. met als gevolg dat je in Europa ook geen potten gaat breken.. en dus dat al je talenten ook weer te vroeg naar het buitenland vertrekken. We zijn allemaal gebaat bij een sterkere eredivisie waar je elke week moet knokken om te winnen. Daarom is het ook zo’n tegenvaller dat clubs als Vitesse, AZ en ja.. zelfs feijenoord in de 1e ronde van de Europa League er al uit lagen. Dat is slecht voor ons allemaal… dus doe mij maar een superspannend seizoen, met flinke pittige wedstrijden waar onze spelers wekelijks alles moeten geven. Daar groeien we allemaal van en dan smaakt het kampioenschap ook nog eens veel beter!

 3. John wijnen

  Ajax heeft Dit seizoen een goed team maar zo’n team zoals in de jaren negentig onder van Gaal toen krijgen ze nooit meer toen was iedereen bang voor AJAX

 4. AJAXForever61

  Labyad terug naar utreg, geen prestaties, geen progressie. Back too your roots, sneue gast.’

   1. AJAXForever61

    Heb je zijn intervieuw gisteren zeker niet gezien, hij is ontevreden omdat hij niet in de basis staat,

    1. Wenen 1995

     Zou pas gek zijn dat hij wel tevreden is. Hij geeft ook aan dat hij graag bij Ajax wil blijven en een onderdeel wil zijn van het team.

  1. fjonkman

   Niet meteen Labyad afschrijvem AjaxForever61.. die jongen heeft 1 slechte pot gespeeld.. laat hem eerst ook maar effe wennen. Wie weet verrast hij ons nog wel…

 5. BobbyHaarms

  Nietszeggende overwinning. Vooral leuk voor de spelers die normaal gesproken na 90 minuten een houten reet hebben.

 6. BobbyHaarms

  Pisvee uit doet nog steeds vreselijk pijn. Wat een blamage! Ik hoop alleen maar dat die TH er zijn lering uit trekt met Bayern in aantocht. Dan kijkt de halve wereld mee en ik hoop oprecht dat we niet weer zwaar voor lul gaan staan.

  1. JohnDoe77

   Net of we uit in Munchen ook maar een kleine kans hebben… Dat wordt een Barca – PSV avondje als zij zich rustig houden!

   1. BobbyHaarms

    Gaat op de manier waarop, je laat je als Ajax zijnde toch NOOIT naar de slachtbank leiden? Dat is (was) normaal gesproken net zo zeker als die ene like die je jezelf altijd geeft 😉

    1. Ajax 1

     Precies, bayern is niet geweldig op dit moment, barca verliest van een kleine club gisteren, real wordt ingemaakt…..dat zijn gekkere dingen dan als wij een punt mee zouden nemen uit munchen bijvoorbeeld. Niets te verliezen daar; alle remmen los!

 7. Charka53

  Al met al het was voor de toeschouwers en onze tegenstander een bijzondere avond deze mensen kijken nog op tegen Ajax nu nog de rest van Europa dan zijn we weer op de goede weg.

 8. AB

  Als je trainer antwoord op de vraag “is je mog iets positiefs opgevallen” met: met alle respect maar dit was nietszeggend ……. dan laat je je team keihard vallen. Verder begreeo ik gisteren van de “live” commentaren dat met name de tweede helft gewoon heel slecht was.

 9. Forever nr14

  Tja wat moet je meer zeggen over deze trainer he AB! Zegt eigenlijk alles….. droeftoeter pur sang, geen enkele inhoudige uitspraken, laat staan tactische capaciteiten. Een echte trainer zou met dit materiaal niet zo af zijn gegaan bij die klote lampjes, ja de enige die hier verantwoordelijk voor was is deze prutsert. Man man wat ben ik toch klaar met deze gozer. “Dit team onwaardig”

  1. HDfan

   Kennelijk waren die teams in de voorrondes echt heel slecht, want tactisch was het idd dramatisch tegen Pisvee

 10. Bert Betondorp

  Goeie, maar normale overwinning. Volgende ronde. Psv mischien, of liever naar
  Feijenoord, of toch maar….weet jij het..?

  1. Wenen 1995

   Tref PSV of Feijenoord liever pas laat in het bekertoernooi en niet al in de volgende ronde…

 11. Iamsterdam2015

  nee de pot zag er zeker niet uit maar ja…..
  nu hopen op psv uit als volgende tegenstander!!

Reageren is niet mogelijk.