There are no ads, please add some


Bax fluit Te Werve – Ajax

Ajax speelt woensdag in de eerste ronde van de KNVB beker de uitwedstrijd tegen de amateurs van Te Werve. Christiaan Bax is door de voetbalbond aangesteld als arbiter. Bax zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Inia en Koopman terwijl Van der Laan is aangesteld als vierde official. De wedstrijd in Noordwijk begint woensdag om 20:45 uur.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

22 reacties

 1. JohnDoe77

  Leuk voor hem! Voor Ajax belangrijk dit zonder blessures en met een dikke score af te ronden!

  1. Zlatan4ever

   Dickst14, gaat het wel goed met je dat je na het debacle tegen Pisvee uitkijkt naar Te Werve-Ajax ? Je kan beter uitkijken naar de volgende ED of CL wedstrijd !
   Deze ontmoeting gaat op voorbaat al nergens over

 2. Bert Betondorp

  Je weet het….Te Werve uit….altijd lastig…..maar met de juiste opstelling en
  Instelling lukt het misschien wel…….wie weet

 3. ajaxpers

  Wilfred de Jong, Hugo Borst en alle andere voetbalkenners zijn het erover eens dat TH door foute keuzes degene is die verantwoordelijk voor het verlies van gisteren en zij vinden het onbegrijpelijk dat hij het op zijn spelers afschuift.

  1. Zlatan4ever

   Ajaxpers, Wilfred de Jong en Hugo Borst komen beiden uit 010 ! Een kakkerlak en een spartaan gaan even hun mening geven over iemand van Ajax ?
   Laten ze zich druk maken over hun beide kutclubs die niks presteren

  1. Finidi

   Kan meevallen , hij weet natuurlijk precies wat de bayerische looplijnen zijn! Nee das flauw , maar kan maar zo heel goed gaan daar. Aan andere kant die moffen onderschatten niet gauw en hebben respect voor iedere tegenstander.

  2. Zlatan4ever

   AB geloof het of niet maar tegen Bayern krijgen we geen wanvertoning te zien als tegen Pisvee

   1. theomar

    Liever landskampioen worden en dik verliezen van Bayern dan andersom. Helaas, het wordt andersom.

 4. AJAXForever61

  Ja idd. Wordt zeker de hoogste tijd om de beker serieus te nemen. Landskampioen worden is al lang geleden maar de beker schijnt nog moeilijker te zijn, terwijl de kakkies zowat altijd bij de laatste 4 ziten. Dus TH, niet onderschatten…..

  1. HDfan

   Het lijkt er op dat Ajax in NL alleen de wedstrijden tegen 010 serieus neemt en pertinent wil winnen. Verder kan men zich kennelijk alleen tegen buitenlandse ploegen voldoende opladen.

Reageren is niet mogelijk.