There are no ads, please add some


André Onana hoeft niet te vrezen voor vermeende elleboogstoot

André Onana hoeft niet bang te zijn dat gestraft zal worden voor een elleboogstoot naar Luuk de Jong zo staat in De telegraaf te lezen. Meneer De Jong vond dat André Onana straf verdiende maar kreeg na raadplegen van de VAR, van Danny Makkelie een gele kaart wegens aanstellen. ‘Ik vroeg of de VAR het moment had teruggekeken. Hij zei van wel, maar dan snap ik niet waarom die VAR er is’, aldus De Jong. ‘Volgens mij maakt het niet uit hoe hard hij mij een elleboog geeft. Het is gewoon niet nodig in het voetbal. Ik vind het gek dat ik dan geel krijg’. Doordat de scheidsrechter en de VAR de situatie al beoordeeld hebben, is het bestraffen op basis van de tv-beelden niet meer mogelijk.


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. Yindi02

   Was gewoon domme actie van Onana, kaart voor de Jong omdat hij zo theatraal naar het gras ging ook terecht, maar Onana had er ook een moeten krijgen.

   1. Zlatan4ever

    Yindi, hebt Lul de Jong toch wel vaker zien spelen dan alleen gisteren tegen Ajax ? Dan weet je toch ook dat hij een fucking misselijk mannetje is die altijd op de grond gaat liggen voor niks.
    En continue tegen de scheids aan het piepen is ? Dat ellebog(je) van Onana stelde geen reet voor “and you know it”

  2. JohnDoe77

   Natuurlijk stelde De Jong zich aan, dat doen veel spelers in die situatie. Maar het blijft toch erg vreemd dat ze het terugkijken, je ziet dat De Jong niets doet maar Onana hem een (lichte) elleboog geeft. En dan geven ze daar geen straf voor? Zelfs voor een slaande beweging -zonder contact- krijg je een kaart. Heel bijzonder maar voor ons fijn. Begrijp de frustratie van De Jong wel.

   1. De Ajacied

    De Jong is echt een Sissy wat Onana deed hoort absoluut niet, maar die de Jong en Lozano zijn echt theatrale artiesten die in shouwburg horen maar niet op het veld
    ❌❌❌

 1. Ajax 1

  Goed zo, fu ck in aansteller. En het was niet de enige. Maar goed, psv speelde veel slimmer en trok alle trucs uit de kast en ajax liet zich overbluffen……

  1. JohnDoe77

   Grootste probleem was met twee middenvelders in de verdediging spelen. Helaas zien ze het blijkbaar niet echt zitten in Wöber die ik persoonlijk tegen Kiev wel prima vond. Won alle kopduwels en levert netjes de ballen in aan ons middenveld.

   1. Yor2002

    Klopt John. FDB zei het ook al dat het geen tactische keuze was. Ik vind dat Ten Hag minder ploegen met elkaar moet vergelijken. Hij zei dat tegen AEK Athene het goed ging met de Jong en Blind achterin. Maar AEK is een andere ploeg dan PSV die met lange ballen speelt. Nu moet je een fysieke verderdiger als de ligt/ Wöber hebben. Zodat er iemand tegen luuk de Jong kan staan. Ten Hag moet gewoon elke ploeg als een andere ploeg beschouwen.

    1. Bakkie

     Eens met jullie.
     Het is gewoon heel naïef als je tegen Luuk de Jong speelt en dan twee kleine middenvelders achterin zet. Wöber was een logische keuze geweest, of anders (als ze hem niet goed vinden) dan Schuurs voor de leeuwen gooien

   2. Indojood

    Moet je ook niet gaan piepen als mensen kritiek leveren op Ten Hag, iets waarvan jij meteen stuiptrekkingen krijgt. Hij is nu al bijna 9 maanden aan het klootviolen.

 2. AJAXForever61

  Bij een andere scheids ga je ervanaf.! De hunter zou precies zo reageren bij die lelijke zoet als die dat zou doen! Dus uitkijken nexttime André!!

 3. Iceman

  Gelukkig maar. Onana had het niet moeten doen. Maar luuk is ook een LUL vuille homo voor de Camera’s zeuren over de dat de VAR niet ingreep bij die actie van Andre.

  En ik weet niet of wij het weten maar Ajax Wordt Weer geen kampioen dit Seizoen.
  Het nog te vroeg om dit te zeggen maar we lopen nu al vijf punten achter weer achter de feiten aan. En die pis boeren gaan echt niet veel punten morsen zo met dit spel.
  Met K*t Van Bommel laat hij lekker de Tering krijg met zijn schoon vader die al het werk doet. Pleur toch op. Zo ik heb gesproken Ajacied For Ever.

  1. JohnDoe77

   Naast alle boosheid heeft De Jong wel gelijk; slaande beweging -zelfs zonder contact- is geel. Hij stelde zich vervolgens aan, dus beide geel had passend geweest. Beetje realistisch blijven.

   1. Finidi

    Klopt wel ja en dat van Wöber ben ik ook wel met je eens, zie John op maandag ben ik het alweer met je eens😉. Telegraaf zeker gelezen vanmorgen haha?

 4. Bert Betondorp

  Er is nog nooit bij LUUK DE JONG enige sporttiviteit waargenomen.
  Wel een irritante vorm van aanstellerij. Dus gele kaart volko,en terecht.

 5. Finidi

  Maar goed woensdag volgt de volgende opponent alweer, tjonge jonge wat een week wat een week!😰😂

   1. Ajax 1

    Wat is de kritiek op onana. Ok, was geen topwedstrijd, want dan had hij er nog een of twee uit moeten houden, maar die goals kon hij niet zo veel aan doen volgens mij. Laat ik het anders zeggen: de grote fouten lagen al veel eerder op middenveld en verdediging en onze aanval kwam helemaal niets uit gisteren.

Reageren is niet mogelijk.