Opstellingen Ajax – AEK Athene

 

AEK Athene komt vanavond op bezoek en wij zijn er klaar voor! Matthijs de Ligt heeft zoals eerder vermeld, last van zijn knie en daarom mag Erik ten Hag weer schuiven met spelers. Op 7 december 1994 versloegen we de Grieken met 2-0 en gezien het huidige spel van Ajax moet een gelijksoortige score weer te halen zijn.  Ajax en AEK Athene trappen om 18.55 uur af in de Johan Cruijff Arena en gezien de drukte rond het stadion is het verstandig om ruim op tijd aanwezig te zijn.

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Daley Blind, Nico Tagliafico, Hakim Ziyech, Lasse Schone, Carel Eiting, Dusan Tadic, Klaas-Jan Huntelaar, David Neres

Opstelling AEK Athene: nnb

Related posts

74 Comments

  1. Charka53

    Op papier ziet het goed uit ondanks het Gemini van Mathijs maar ik heb een goed gevoel dus dan zitten we goed ? succes allemaal

  2. AFCA my World

    Toch raar dat ten hag voor eiting kiest en niet voor Donny,die heeft meer ervaring ! ⚽️

      1. Prinsengracht

        Donny is wel fit. Maar er staan al 4 aanvallende spelers in het veld. Met Carel is er meer evenwicht. En Donny kan nog invallen en dan iets forceren. Jammer voor Donny. Maar verstandige keus.

  3. Iamsterdam2015

    Ok, Eiting had ik ff niet verwacht. Niet dat ik het niet zie zitten met hem hoor want geniet van zijn spel…….. maar vd Beek had ik daar eerder verwacht. Ai die is ff niet blij denk ik. Nou winnen Ajax!!!! Pak die eerste punten!!!!!!

  4. Iamsterdam2015

    Tja, wat moet ik er van zeggen. Die knakkers zijn gekomen om te verdedigen en als E een goaltje kunnen makenis dat meegenomen. Nee akax gaat denk ik niet scoren tegen zo een handbalverdediging. Doe je niks tegen als een team zo speelt. Ajax moet wel oppassen want vind ze achterin niet sterk

  5. AJAXForever61

    Toch wel beetje zenuwpartiij met die K.. spanjool scheids! Moet sneller en beter! Come onAjax

  6. Iamsterdam2015

    Sierhuis?!?!?! Dolberg totaal geen wedstrijd ritme…. snap het even niet. Maar ja, wie weet scoort hij wel!!! Dolberg!!!!?

  7. Finidi

    Gewldig jongens heb ff moeten zoeken maar heb hele 2e helft nu gezien op mallorca haha 2-0! In engelse kroeg gezellig jonge

        1. De Nees

          Haha foute engelse, ja daar kan je lol mee hebben. Niet verlegen zijn he Finidi, scoren man, jij ook 3-0 maken! ?

  8. Daisy

    Heerlijke wedstrijd ?? Nu even zingen en feesten. Dit is mijn club,mijn Ideal,dit is de mooiste club van allemaal.

  9. Dagrump

    Wat een heerlijke 2de helft en wat een begin vd 2de helft. KLASSE MANNEN!!! We waren ook de bovenliggende partij !! Verdiend gewonnen !!

    1. De Nees

      Europa kijkt mee, Fico nog meer in de kijker. Ook nog aanvoerder van Argentinie, teller begint steeds harder te lopen. Behouden wordt nog lastig volgende zomer. Tijd voor een gesprekje Marc.

  10. JohnDoe77

    Gefeliciteerd met een prachtige start van het CL hoofdtoernooi! Nu de twee andere wedstrijden thuis ook winnen en op naar ronde twee! Jammer van Hunter!!

  11. -buitenkantje rechts-

    Gefeliciteerd mannen! Uitstekende pot..met name in de 2e helft. Fico had een topdag.. Donny haalde zijn gram..had er van begin in moeten staan.. Altijd de schurft aan die trainertaal over balans in je team. Bullshit.
    Je moet altijd de beste spelers opstellen en van je eigen kracht uitgaan. Je zag dat heel goed dat het beter ging lopen met Donny..
    PS.. Advocaat nog nooit zo zuur zien kijken.. Droplul

    1. De Nees

      Idd wat een droplul die kut hagenees. Fico is geen topverdediger zegt die kobold en die lobpass van Eiting op Fico vond ie per ongeluk, geen bewussie. Ga je pisvlek club analyseren, schandvlek.

  12. Yindi02

    Commentaar van Gijp op de reactie van Haggie na de wedstrijd van vanavond gezien? Ongepast en onbenullig.
    Mag Haggie blij zijn dan of moet hij dat aan die vi lul vragen?

    1. JohnDoe77

      Ik heb dat niet gezien, zag wel net zijn interview met Ziggo Switch… geen flauw idee waarom hij daar zo geïrriteerd reageerde op de opmerking dat de eerste helft moeizamer liep en de tweede helft top. Hij had moeten lachen en net als Tadic moeten uitleggen dat ze de eerste helft nodig hadden om ze stuk te spelen.

  13. Melvis

    Mooi dat ten Hag nu beetje praatjes krijgt in interviews?….mag ook wel, hij heeft het elftal aan de praat! En beetje bravour hoort ook bij Ajax…

  14. De Nees

    Mooie overwinning, alleen 1e helft was wel wat traag. Frenkie werd gemist op MV onnodig hem naar achter te halen, CV kon Wober makkelijk invullen. Bij de aanvoer wordt net 1-2 keer te veel gekapt en gedraaid waardoor minder wordt gecreëerd. Veel balbezit en weinig kansen, dat hoeft niet.

    1. Indojood

      Juist De Nees, Frenkie hoort niet achterin. Tweede helft zijn ze niet meer in de problemen gekomen, dat wel. Maar als een verdediger wegvalt dan vervang je die door een andere verdediger, zo simpel kan/moet het zijn.

    2. Melles19

      Eens met je analyse wat btreft de eerste helft. Ben echter wel blij dat Frenkie achterin is gezet. Wöber is voor mij even niet zekerheid genoeg voor CL nog. Daarnaast is Frenkie zo’n geniale voetballer dat hij iedere positie bijna wel zou kunnen invullen (snapt het hele spelletje) en denk ook dat hij heeft laten zien dat hij weer belangrijk was achterin zo zonder de Ligt. En ja je mist hem op middenveld, maar daar zou hij vanuit cv juist mooi in mogen dribbelen. Schöne, Ziyech en Eiting allemaal een goede eindpass in huis. Echter miste je de eerste helft wel echt de diepgang vanaf middenveld van Donny

  15. Yindi02

    Toch wel weer een stabiele degelijke pot voetbal. Zeg niet dat AEK een topper is maar het lijkt er echt op dat Haggie het voor elkaar krijgt. Komend weekend is de ultieme test. Ben er zeer benieuwd naar.

  16. AB

    Net thuis. Gelukkig hele mooie tweede helft en alsnog schor. Sfeer kwam weer van Zuid en deels Oost. Nu lekker aan de pint.

Comments are closed.