Christian Poulsen terug bij Ajax en gaat stage lopen bij eerste elftal

Christian Poulsen is terug bij Ajax en de Deen gaat een aantal maanden stage lopen bij het eerste elftal. Poulsen die onder meer uitkwam voor Juventus, Liverpool, Sevilla, Schalke 04 en FC Kopenhagen heeft zich dinsdag aangesloten bij de technische staf. Poulsen, die in 2013 en 2014 kampioen werd met Ajax, besloot om in 2015 zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen en zich te gaan richten op het trainersvak.

Bron: Ajax.nl

Related posts

25 Comments

 1. Zlatan4ever

  Poulsen verdient het wel om bij Ajax in de keuken te kijken en hopelijk een betere coach te worden door deze ervaring

  1. JohnDoe77

   Was een prima nuttige speler voor ons en waarom hem geen stage kans geven? Alle ervaring is welkom!

 2. Ajax 1

  Zijn ervaring is welkom. Als voetballer neetje over the hill bij ajax, maar in deze rol misschien prima in dit europese goede jaar

  1. KBouter

   Huh…. Poulsen was bij ons over the Hill?
   Ik denk dat jij nog in de luiers scheet toen Poulsen bij ons voetbalde!

    1. AjaxKat

     Een killer die Poulsen! Kreeg zelfs van onze eigen JC complimenten hoe ie die Toivonen in de eerste minuut aanpakte en meteen geel kreeg. Ajax had toen echt een speler als hem nodig. Welkom terug!

     1. rickert

      Helemaal waar Ajaxkat.. Eeb heerlijke mentaliteit. Ik heb in die jaren zoveel onzin gehoord over hem.. Terwijl als je keek hoe hij het spel alleen al zonder bal speelde.. Zo slim, zo vooruitdenkend in zn looplijnen en de wedstrijd daarmee kunnen lezen. Ik vond het een genot hem toch nog een tijdje te kunnen hebben zien spelen persoonlijk!

      Er zijn weinig spelers die de kwaliteit hebben om anderen naast zich zo te laten excelleren.

   1. Ajax 1

    Ik ben 43 kbouter. Ik vond hem ok, maar niet bijzonder. Geen voetballer om voor naar het stadion te komen. Maar ieder zijn smaak en misschien zie ik het te negatief; is al weer tijde geleden.

    1. rickert

     Er is ook veel kritiek geweest over Poulsen toentertijd.. Ik denk dat als je een aantal wedstrijden hem echt gevolgd had (behoorlijke aanname dat je dat niet gedaan hebt) je zijn kwaliteit ook gezien had.. Maar de analytici waren het allemaal met jou eens?

     1. Ajax 1

      Ik zit al 25 jaar in het stadion, dus volg alle wedstrijden. Maar mijn geheugen is niet alles hoor. Bergkamp, rijkaard, kluivert, erikssen, suarez etc kan ik me zo nog voor de geest halen, want daar ga ik voor naar het stadion. Poulsen heeft niet echt indruk gemaakt op mij vrees ik.

    2. AB

     Je ging niet specifiek voor Poulsen naar het stadion dat klopt. Maar dankzij een speler als Poulsen konden anderen weer wel het voetbal spelen waarvoor ik ging. Een prachtige luxe harde waterdrager.

 3. Sam34

  Welkom, goeie instelling en mentaliteit als ie dat kan overbrengen op de spelers is hin hier zeker op zn plek

 4. Wenen 1995

  Was destijds al een aanspreekpunt in de kleedkamer. Kan zomaar een goede trainer worden. Logisch dat Ajax hem hierbij helpt. Top!

Comments are closed.