There are no ads, please add some


Kale en Kokkie en de twee Champions-League wedstrijden (Incl video)

Het is een belangrijke week volgens Kale en Kokkie: twee ‘Champions League’-wedstrijden. Woensdag tegen AEK, zondag uit tegen PSV. Voor de wedstrijd zondag zijn de heren iets nerveuzer dan voor die van woensdag, maar ze blijven optimistisch: tegen AEK voorspellen ze 3-0 en tegen PSV 1-2. Ook Vaclav Cerny komt nog even voorbij, hij speelt maandagavond voor het eerst sinds 11 maanden weer een wedstrijd: hij doet mee met Jong Ajax.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

7 reacties

  1. Overdwars

    Mooie gasten, lig helemaal dubbel om hun. En zoveel respect van de spelers krijgen ze ook, prachtig om te zien!!

Reageren is niet mogelijk.