There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen Den Haag: 2-2

De Ajax Vrouwen hebben de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag met 2-2 gelijkgespeeld. Na een half uur spelen stond de ploeg van trainer Nihom met 2-0 achter en was het Van den Bighelaar die de ruststand bepaalde op 2-1. In de tweede helft wisten de Ajax Vrouwen niet te overtuigen, gooide Nihom er drie wissels in en leek de wedstrijd af te steven op een nederlaag voor de Ajax Vrouwen. Het was echter Linda Bakker die in de slotminuten toch nog de gelijkmaker wist te scoren en bezorgde de Ajax Vrouwen toch nog een punt in het Cars Jeans Stadion.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, De Sanders, Akkerman, Van Es; Zeeman (54. Van der Linden), Salmi (65. Lewerissa), Munsterman; E. Bakker, Jansen, Van den Bighelaar (59. L. Bakker)


Gerelateerde posts

21 reacties

      1. Ajax1958

        “Ach meneer Sonneberg, de humor ligt oo straat. De mensen willen er alleen niet meer voor bukken”. (Wim Sonneveld)

Reageren is niet mogelijk.