Opstellingen Ajax – FC Groningen

Ajax begint om 20:45 uur wedstrijd tegen FC Groningen. De bezoekers hebben tot nu toe een niet al te best seizoen terwijl wij eigenlijk best wel lekker draaien. Dit kan vandaag zomaar leiden tot een potje voetbal dat goed kan uitpakken voor het doelsaldo. Dennis Higler zal vandaag de wedstrijd van de nummer 2 tegen de nummer 16 in de competitie goede banen leiden.

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Daley Blind,  Nico Tagliafico, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic

Opstelling FC Groningen: nnb

40 Comments

1. BobbyHaarms

Hopelijk een mooie week voor de boeg: eerst die kutboeren vanavond, dan woensdag die Grieken en volgende week die andere kutboeren een pak slaag geven ?

1. JohnDoe77

Ha hulp bij 7 goals? Wellicht is de conclusie dat ook PSV zich goed versterkt heeft en Ado er geen reet van kan (net als Groningen overigens) wel een eerlijke.

Het zal terecht zjn (altijd moeilijk te zien in het stadion), maar die scheids begint het wel dood te fluiten. En niet consequent; voor Ajax geel voor de overtredingen maar voor Groningen niet.

1. Prinsengracht

Hij ziet er uit als een mongool. Hij grdraagt zich als een mongool. Moet er dus wel 1 zijn.

2. 5lager

Slechte scheids of niet. Met dit elftal en thuis moet je met de rust 3-0 voor staan.
    Al redelijk veel wedstrijden met de hakken over de sloot gewonnen in de eerste weken.
    Met het oog op woensdag in de 2de helft snel afmaken aub.

3. toonvs

Veel te veel gepiel totaal geen effectievetijd. Ziet er aardig uit hoeveel echte kansen creeeren ze nu bar weinig.

4. JohnDoe77

Lijkt wel of Ziyech twee keer opgesteld staat. Die gozer is echt overal! Wat een topper, zonder twijfel ook vandaag beste van het veld!

5. JohnDoe77

Nu weet je dat je woensdag met dezelfde basis 11 een loodzware wedstrijd wacht, je staat 2-0 voor tegen een kansloos Groningen. Waarom dan zo laat wachten met wisselen?! Geef ze na een uur even wat rust en gun de spelers op de bank hun minuten. Dit blijft voor mij het enige punt van Ten Hag en staf dat ik niet begrijp.

1. Yindi02

Na 60 minuten stond het nog steeds maar 1-0. Link om dan te gaan wisselen dus ik begrijp dat wachten wel.
      Bovendien was dit nou niet bepaald een wedstrijd waar ze echt moe van werden. Er werd nogal “gedold” en het plezier (met name bij Hakim) spatte er van af. Ik neem aan dat ze weten dat het woensdagavond anders moet.

Link om te wisselen en het was een wedstrijd waarin ze flink dolde en plezier hadden. Klinkt tegenstrijdig, ik had nooit het gevoel dat het mis kon gaan. Maar goed, 2-0 in de 66e minuut dan, ook goed. Dan nog duurde het 11 minuten voor de eerste wissel. Onzinnig voor een perfecte avond.