There are no ads, please add some


‘Ajax en Sierhuis naderen akkoord over nieuw contract tot 2021’

Ajax en Kaj Sierhuis zijn het in grote lijnen eens over een nieuw contract tot medio 2021, zo weet De Telegraaf te melden. Het huidige contract van Sierhuis loopt komende zomer af maar beide partijen hebben de intentie om zich langer aan elkaar te verbinden. Sierhuis doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax en kwam de afgelopen twee jaar uit voor Jong Ajax. Momenteel is Sierhuis de derde spits bij het eerste elftal achter Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Peter kopsterk

  Goed voor Ajax dat hij bijtekent. Hoop wel dat hij slaagt in de spits. Echt een talent.

 2. -buitenkantje rechts-

  Krijgt het zwaar.. Is nu derde spits.. Cassierra en Brobbey liggen ook op de loer..

  1. Bakkie

   Brobbey ben ik enthousiast over!
   Huntelaar stopt misschien volgend seizoen, dus dat is gunstig voor Sierhuis

 3. AJAXForever61

  Hoop dat hij zich in de kijker gaat spelen, zelfvertrouwen krijgt. Misschien straks als Breekijzer in de spits zetten? Goed dat Overmars rust creeert en ook de iets mindere godenzonen opwaardeert!💪💪

   1. AB

    Voor mij een verlenging in de trant van: beter mee dan om verlegen en hij gaat straks niet gratis weg. Geen contract waaruit 100% vertrouwen spreekt van de kant van Ajax.

 4. JohnDoe77

  Prima! Hij heeft nog niet echt kunnen overtuigen, anders had hij al vaker minuten gemaakt. Maar hem wat meer tijd geven is prima!

 5. Zlatan4ever

  Sierhuis bij elke wedstrijd die in de knip zit laten invallen om ervaring op te doen. Hij is op weg naar een mooie carriere als spits

Reageren is niet mogelijk.