There are no ads, please add some


Dolberg gaat minuten maken bij Jong Ajax en zit mogelijk bij selectie voor duel met AEK Athene

Kasper Dolberg is eindelijk weer fit genoeg bevonden en gaat aankomende maandag speelminuten maken bij Jong Ajax, zo heeft trainer Erik ten Hag vandaag laten weten op de persconferentie. Dolberg kampte al sinds juli met een buikwandblessure maar lijkt daar nu volledig van hersteld.

‘Wij hebben een plan opgesteld voor Kasper en als hij maandag minuten bij Jong Ajax gaat maken, en alles gaat goed, dan zou hij ook woensdag in de eerste Champions League-wedstrijd tegen Athene erbij kunnen zijn. Aankomende zaterdag tegen FC Groningen zit hij niet bij de selectie omdat hij anders op maandag niet voor Jong Ajax mag uitkomen’, aldus Ten Hag. Jong Ajax speelt maandag op sportpark de Toekomst tegen Helmond Sport.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

49 reacties

  1. De Ajacied

   Idd mooi voor hem
   En voor ons als supporters, er komen drukke en zware weken aan dus top dat hij terug is
   ❌❌❌

   1. Iamsterdam2015

    Zeker mooi dat hij weer zo goed als hersteld is. Wij hebben iedereen nodig. Jammer dat het nu waarschijnlijk tenkoste gaat van Sierhuis. Ik vind overigens wel dat het nu de laatste kans is voor Dolberg. Mbt zijn blessures kan hij er niks aan doen, maar verder heeft hij genoeg kansen gehad om zich te bewijzen maar het komt er maar niet uit. Laat ik positief eindigen en ben echt blij voor hem dat hij op de weg terug is.

 1. Charka53

  Mooi man en gelukkig voor hem dat hij er weer klaar voor is en laten we hopen dat hij ook zijn oude vorm snel terug krijgt en dat Haggie hem op de juiste manier gebruikt.

 2. Dagrump

  Goed om te lezen dat ie weer minuten gaat maken!! Ik hoop echt dat Dolberg nu een tijd lang geen last heeft van blessures!! En dat ie snel zijn top vorm terug vindt !!

 3. Yor2002

  Eindelijk met hem erbij kunnen we nu echt een ultimate eleven hebben met de beste spelers op elke positie

 4. AJAXForever61

  Langzaam brengen, we gaan deze prachtige stylist nog hard nodig hebben. Alleen al die supergoal vorig jaar tegen Lyon was te mooi! Kan niet wachten om deze atleet weer te zien schitteren!

 5. Peter kopsterk

  Laat hem maar eerst veel minuten maken in jong Ajax en daarna bij Ajax1. Woensdag is veel te vroeg. Maar hij is erbij meer ook niet.

 6. Indojood

  Prachtige speler, hoop dat ie snel in vorm komt. Heb echt genoten van hem in dat seizoen onder Bosz.

 7. AB

  Ben erg nieuwsgierig. Heeft een veel te korte goede opleving gehad. Was de laatste lange periode dat hij speelde zwaar onder de maat. Persoonlijk denk ik niet dat het de top spits is waarop we hopen. Maar ik heb het graag mis wat dat betreft.

   1. Yindi02

    Inmiddels staat er een ander team, nl een team dat zonder problemen 3 voorronden vd CL overleeft en dat ook nog doet met mooi voetbal en de nodige doelpunten. KJH kreeg ze vaak op een dienblaadje maar miste er ook veel, en dat zeg ik met alle respect voor hem. Als ze diezelfde ballen ook op de stropdas gaan leggen van Dolberg en hij komt terug op zijn normale niveau (dodelijk in 1 op 1 situaties)vliegen ze er allemaal in. Dus hoop ik dat we de “oude” Dolberg weer gaan terug zien in het huidige team.

    1. Yindi02

     Ga maar na, Frenkie,Hakim,Dusan,Nico,Maz,David. Stuk voor stuk goede voetballers (boven gemiddeld nivo ED) die allemaal in staat zijn om een spits op maat en op tijd, de bal panklaar neer te leggen. Een goede Dolberg weet daar wel raad mee. Tijdje terug al een geopperd dat Marc nog twee dingen moest doen: 1) Hakim langer vast leggen (is gebeurt) en 2) een killer van een spits aantrekken (niet gebeurt), maar normaal gesproken hadden/hebben we die al in huis” Dolberg!!!!! Als hij weer goed is wordt hij met dit team glansrijk topscorer en gaan we de groepsfase van de CL overleven.

     1. AB

      Ziyech heeft geen contractverlenging voor zover ik weet maar alleen salarisverhoging. Contract loopt nog steeds tot half 2021.

 8. Ajax 1

  Mooi, en nu niet te snel. Woensdag niet nodig. Met kjh starten en desnoods neres in de spits als kjh op is.

 9. AB

  Off. Bij toeval zag ik een stukje zelfverheerlijking van de redaktie.
  Als je een topic opent zie je rechts onder de foto een oogje. Dit geeft aan hoe vaak het topic is bezocht. Nu moet je eens gaan naar reacties en terug naar topic. Elke keer gaat het aantal views met 2 omhoog 😂. Dit kan je telkens herhalen en telkens komen er twee bij. Zit Peter Kopsterk in de redaktie? Kortom, de redaktie maakt graag goede sier met fake cijfertjes. Vandaar dat die duimpjes ook blijven.

 10. VanDattem

  Mooi dat hij terug is. Laten we de verwachtingen wel reeel houden, want ik blijf zeggen dat de herinneringen relatief zijn: begin seizoen onder Bosz was matig tot slecht, toen 8 wedsttijden voor de winterstop 8 goals, daarna nietmeer los van een belangrijke goal tegen Lyon en Feyenoord (heel fijn!!). Daar omheen, mits niet geblesseerd, vooral heel heel matig tot slecht en onzichtbaar. Hopelijk komt hij nu terug en komt alles aan potentie er uit. Vooralsnog heeft die goeie ouwe Huntelaar het afgelopen en dit seizoen tot nu toe echt 10x beter gedaan dan Dolbergh waar iedereen met smart op zit te wachten. Laten we hopen op een mooie concurrentie strijd om de spits positie, want als Dolly (nu eindelijk) meer gaat scoren dan De Hunter is hij goud waard!

  1. Ajaxslied

   begin seizoen onder Bosz was hij juist al goed. Traore was de spits en Dolberg speelde hem naar de zijkant.

   1. VanDattem

    Wel gek dat hij niet scoorde dan, voor een nr 9. Hij scoorde in de 2e wedsttijd en toen pas weer in de 7e wedstrijd van het seizoen…All good, en ik geloof ook nog steeds dat het een topspits kán worden, maar dan wordt het nu wel echt tijd dat hij het constant gaat laten zien. Het zit er in, ik hoop dat het er uit komt!!

   2. Ajaxslied

    Ja leuk stats bekijken wanneer die gescoord heeft. In de meeste wedstrijden stond hij wissel aan het begin van het seizoen dus is het niet zo gek dat hij niet elke wedstrijd scoorde. Toch knap dat hij met inval beurten traore naar de zijkant speelde.

    1. VanDattem

     Ik wil best de stats erbij pakken dat hij 90 minuten speelde/in de basis starte vanaf z’n debuut tot nu. Met of zonder traore. Maar daar word je niet heel blij van. Ik wil gewoon een actieve spits die veel scoort. Leuk dat jij in die paar goede wedstrijden van hem bent blijven hangen…ik geloof ook nog steeds best in hem, maar voor we heel blij met hem gaan zijn moet hij het nu wel ECHT gaan laten zien, want heeft echt heel veel kans gekregen steeds.

 11. -buitenkantje rechts-

  Las dat Sierhuis ook verlengd heeft. Moeilijke positie voor hem. Ten Hag ziet ook nog toekomst in Cassierra las ik. Met een terugkerende Dolberg is hij dan 3e/4e spits.. Achter hem staat een Brobbey in zijn nek te hijgen. De concurrentie is groot..

Reageren is niet mogelijk.