Update: Ajax – FC Groningen gaat gewoon door

De KNVB heeft een update gegeven over de de wedstrijden die komend weekend gewoon worden gespeeld, ondanks een aangekondigde politiestaking. Tot nu toe gaan er negen wedstrijden door en daar valt ook Ajax – FC Groningen onder, of er nou gestaakt wordt of niet. De KNVB houdt de lijst met wedstrijden die doorgaan bij en voegt duels toe als zeker is dat ze gespeeld kunnen worden.

De negen wedstrijden tot nu toe die gewoon worden gespeeld.

Ajax – FC Groningen
SC Cambuur – Telstar
De Graafschap – VVV-Venlo
Willem II – Excelsior
ADO Den Haag – PSV
NAC Breda – Fortuna Sittard
sc Heerenveen – Heracles Almelo
FC Utrecht – FC Emmen
PEC Zwolle – Vitesse

Bron: KNVB

Related posts

37 Comments

  1. JohnDoe77

   Dat lijkt mij niet helaas! PSV is wel van andere kwaliteit als de ploegen waar Ado tegen begonnen is.

 1. -buitenkantje rechts-

  off..
  Younes betuigt spijt…

  De 25-jarige Duitser bereikte na het afgelopen seizoen ook een akkoord met VfL Wolfsburg, maar door zijn eerdere deal met Napoli ging die transfer niet door. “Ik neem hier de verantwoordelijkheid voor. Ik ben verantwoordelijk voor al mijn acties en voor de consequenties. Ik heb fouten gemaakt. Ik heb de verkeerde mensen vertrouwd en ik was naìef. Dat reken ik mezelf aan. Sommige mensen wilden mij beïnvloeden en dat heb ik helaas laten gebeuren.”
  Nadat hij in maart een invalbeurt weigerde tegen sc Heerenveen, belandde de buitenspeler op een zijspoor bij Ajax. “Dat was mijn grootste fout. We hoeven het er niet meer over te hebben. Het was heel slecht tegenover mijn ploeggenoten en de club. Je hoort dat niet te doen”, aldus Younes, die momenteel kampt met een achillespeesblessure en niet behoort tot de Champions League-selectie van Napoli. Volgens de clubarts zou hij eind deze maand al fit kunnen zijn.

  Kan me nog herinneren hoe sommigen hier ten Hag de schuld van gaven en het belachelijk vonden dat ten Hag hem liet invallen voor de laatste minuten…

  1. frenkynairo

   het ging volgens mij meer om de beredenering van ten hag. dat hij hem wou belonen omdat hij goed getraind had maar hij werd voor de laatste minuut gebracht. en tja younes heeft spijt. komt altijd achteraf…

    1. AB

     Qua stand in die wedstrijd was en blijft het een belachelijke wissel. Dus nog steeds klote actie van ten Hag.

     1. De Nees

      Laatste minuut invallen zie je overal gebeuren, altijd al. Omdat het ten Hag was kon het niet door de beugel, ook dezelfde mening als het Bosz was geweest? Dach het nie.

     2. Indojood

      Eens, De Nees. Younes heeft het gewoon maar te doen, hij kan achteraf nog altijd het gesprek aangaan.

     3. AB

      Met zo’n voorsprong is het belachelijk een minuut voor tijd. Ongeacht de trainer. Dat Younes het had moeten doen is wat anders, dat het een gestoorde opdracht is blijft ook een feit. Het “gewoon maar te doen” is ook niet van deze tijd. Misschien voor de jaren tachtig normaal. Ajb werknemers en ook voetballers met een eigen mening. Meelopers en domme uitvoerders zijn waardeloos.

     4. De Nees

      Nu haal je er wat teveel bij AB. Eigen mening op juiste moment juiste tijd, niet overal en altijd, zo werkt de wereld niet. Je ondermijnt publiekelijk ook gezag van een trainer. Younes had kort daarvoor al iets geflikt, weet niet meer precies wat, had ie niet een blessure gefaked of zo iets? Anyway, Ten Hag heeft hem toch bij de selectie gehouden, dat vergat die kabouter ff. Maar los van dit, de verontwaardiging snap ik niet, dit zie jaar en dag overal elke week man, tot aan grote spelers die 2 min mogen invallen. Selectief geneuzel.

     5. AB

      Als je het overal ziet maakt het nog niet dat het goed en logisch is. Daarbij, met zo’n voorsprong zie je het zelden. Het wordt gedaan om kleine voorsprong of gelijk spel veilig te stellen via gewoon tijdrekken. Kortom, tijd dat het selectief geneuzel flink ter sprake wordt gebracht. Ook dat 25 minuten warm laten lopen is gestoord. Misschien goed bij -10 maar niet omdat de trainer meer ruimte wil hebben op de bank.

     6. De Nees

      Laten we die voetballers nog meer pamperen, d´r komt al niet genoeg aangewaaid in hun leventje. Tegenstand in hun ego zijn ze niet gewend, soms gewoon niet zeiken maar doen. Meisjesgedrag.

     7. AB

      Heeft totaal maar dan ook totaal niets met pamperen te maken. Laat ik zzo zeggen, ik heb er een bloedhekel aan om met ja-knikkers zonder eigen mening te moeten werken. Die mogen van mij gelijk …… optyfen ?

  2. JohnDoe77

   Vind ik nog steeds belachelijk BR. Denk dat als je een interview met Ten Hag doet als hij over een paar succesvolle jaren weg is bij Ajax, hij hetzelfde zegt. “Daar heb ik spijt van. Ik had een ervaren speler als Younes niet de laatste twee minuten moeten laten invallen.”. Dat doe je met jonkies om ze even aan het echte werk te laten proeven, niet bij gelouterde spelers. Daarom zie je dat ook nauwelijks gebeuren.

  1. dickst14

   Juist. we zijn de besten van Amsterdam Rotterdam Nederland Europa de Wereld en ook van……
   Koudekerke

 2. a.p.

  br. Ik vind het nog steeds heel vreemd terwijl wij 3-1 ? voorstonden nog steeds heel vreemd om iemand dan 1 minuut voor tijd te laten invallen.

 3. JohnDoe77

  Leuk, zin in een mooie pot! Lekker vrijuit spelen in de JC ArenA en de drie punten in de tas.

 4. Iamsterdam2015

  Zojuist bekend geworden dat de bonden en de minister een akkoord hebben bereikt, staking dus van de baan al zou de wedstrijd sowieso wel door zijn gegaan.

Comments are closed.