There are no ads, please add some


Thuiswedstrijden Champions League volledig uitverkocht

De thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League in de Johan Cruijff ArenA zijn volledig uitverkocht, zo meldt Ajax. De interesse in de losse verkoop van kaarten was zo groot dat in een recordtempo alles verkocht kon worden. Er is nog een mogelijkheid dat gereserveerde kaarten terug de verkoop in gaan bijvoorbeeld van het uitspelende team. Mocht dit het geval zijn zal Ajax dit zelf direct bekend maken. Woensdag 19 september is de eerste thuiswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Het Griekse AEK Athene is dan de tegenstander.


Gerelateerde posts

22 reacties

 1. KBouter

  Nieuw eigen stadion bouwen zonder optredens van bands en al dat andere rotzooi wat niets met voetbal te maken heeft.

 2. Bakkie

  Juist! Aandelen in ArenA verkopen, naam terug wijzigen naar Amsterdam ArenA en zelf een Johan Cruijff Stadion bouwen voor een mannetje of 70.000 💪

 3. dickst14

  Hoeken dicht en veld laten zakken en tribunes doortrekken. En iedereen uitkopen. Baas in eigen huis, dat is de fundatie voor de toekomst.

 4. Wenen 1995

  Finidi, als je Ziggo klant ben verwacht ik geen probleem. Gewoon je iPad meenemen en via WiFi gaan genieten (via data werkt niet. Have fun daar!

 5. Finidi

  Oke bedankt allemaal zal hopelijk wel lukken hoor want er zit zon engelse sportsbar/karaokebar in de buurt met 15 tv’s of zo haha geweldig die engelsen, hoop dat dat zingen niet te vroeg begint 🍺🍺🤪🍺🍺

 6. JohnDoe77

  Alleen valt het mij op dat je opeens -nu al- veel succes supporters ziet en hoort. Die komen normaal nooit naar Ajax en nu opeens het hoogste woord. Ik kijk er op werk echt van op wie opeens naar Ajax proberen te gaan en dan net doen of ze al jaren fan zijn.

 7. LeroyT

  Maar om supporter zijn hoef je toch niet altijd in het stadion aanwezig te zijn. Sommige mensen hebben daar geen geld voor. En nu ze weer champions leaugue spelen gaan ze daar graag 1x naar toe. Heb niets te maken met succes supporter. We zijn allen ajacied en iedereen beleeft dit op zijn manier.

 8. AjaciedJTB

  Die dan in de 79e minuut vertrekken vanaf de lange zijde. Want stel dat je in de file komt na het bekijken van je favoriete club?😅😑

 9. De Nees

  Hoeken dicht, dak eraf, ledenraad opvullen met echte Ajacieden die dan nieuwe RvC benoemen, nieuwe RvC besluit resterende aandelen opkopen, onderbrengen bij vereniging Ajax, besluit NV op te heffen, terug naar vereniging model, voorzitter Molenaar, directeur Ling, TH met Rijkaard-Jordi-Jonk-trainer Bosz. Job done, Ajax is weer een voetbalclub.

Reageren is niet mogelijk.