Ajax – FC Groningen gaat vooralsnog door

De competitiewedstrijd tussen Ajax en FC Groningen van zaterdagavond gaat vooralsnog gewoon door. Door de grote politiestaking aankomend weekend leek de wedstrijd in het gedrang te komen maar burgemeester Femke Halsema ziet vooralsnog geen aanleiding om het thuisduel af te gelasten. Op vrijdag dient een kort geding over de mogelijke doorgang van deze landelijke staking. De uitkomst van het kort geding kan ertoe leiden dat de burgemeester van Amsterdam haar besluit zal heroverwegen.

Related posts

12 Comments

    1. Finidi

      Klopt ze komt zelf met lange klaaroverjas verkeer regelen en zo nu en dan een tik uitdelen met toverstaf want knuppel kan natuurlijk niet??

  1. Moosie

    En nou maar hopen dat het engeltje op de lat zondag niet ineens een monoloog gaat houden van 2 uur of zo

Comments are closed.