Nijland belt met Van der Sar: ‘Verwacht dat we gewoon spelen’

FC Groningen-directeur Nijland heeft dinsdagavond een telefonisch gesprek gehad met Ajax-directeur Edwin van der Sar over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen van aankomende zaterdag. ‘We verwachten voor donderdag geen duidelijkheid. Ik denk dat we gewoon spelen, al moet ik het antwoord schuldig blijven op de vraag waarop dat gebaseerd is. Met Femke Halsema is er ook een nieuwe burgemeester in Amsterdam. Ik heb geen flauw idee hoe zij erin staat. Wij hebben er in elk geval geen enkele invloed op’, zegt Nijland tegenover het Dagblad van het Noorden.

De politie heeft het voornemen om komend weekend te gaan staken, waardoor het duel tussen Ajax en de Groningers mogelijk niet door kan gaan. ‘Bij Ajax lopen er 45.000 tot 50.000 man in en rond het stadion. Politie-inzet is zeker in die gevallen noodzakelijk’, aldus Nijland.

 

Related posts

22 Comments

 1. Dagrump

  Als iedereen zich normaal gedraagt en geen gekke of domme dingen doet moet het goed komen toch ?

  1. Charka53

   Dat is een utopie Dagrump , er zijn er altijd wel al is het de minderheid die de boel lopen zieken. dus geen politie geen voetbal.

   1. Bakkie

    Helaas een vrij grote minderheid, Charka 😉
    Het probleem is vooral drank- en drugsgebruik, veel idioten beginnen op een wedstrijddag al in de ochtend te zuipen.

 2. Yindi02

  Eens ab maar woensdag AEK op het programma dus lijkt me zaterdagavond de juiste keuze in dit geval.

  1. AB

   Ik bedoelde niet komende zondag maar een vrije zondag. Voor mijn part inhalen tijdens de winterstop. Ligt hier toch geen sneeuw.

 3. De Nees

  Off Topic: Marc geeft toe dat te veel is betaald voor Blind. De tijd drong en de Ligt wilde graag Blind naast zich zoals in Oranje. Dat laatste is onbegrijpelijk, Blind in Oranje is zwaar onder niveau, helemaal de laatste jaren. Dom Marc, je had weken daarvoor al moeten scouten, dan hoefde je niet op laatste moment deze paniekaankoop te doen.

  1. Indojood

   Sst, dat mag je niet zeggen, dan ben je sceptisch en een zeikerd. ?

   Deze onthulling geeft aan dat wij het goed gezien hebben de afgelopen jaren met onze kritische opstelling.

  2. Gido

   Oud nieuws. Had Overmars direct al aangegeven. Kwalificatie Champions League had prioriteit boven het “laagste prijs” onderhandelingproces. En hij heeft gelijk gekregen.

   1. De Nees

    Quali CL betekent niet dat je je gezond verstand niet moet gebruiken. Voor 20 mln + 3mln salaris kon je echt wel een betere voor vinden bij een europese subtopper. Kan me niet aan indruk onttrekken dat pappa Blind met dat schijnheilige bekkie van ‘m af en toe een subtiel onderonsje heeft gehad met Sar en Marc.

    1. AB

     MU ligt nu nog steeds in een deuk. 20 miljoen vangen voor een trib7neklant met een contract van 9 maanden. Wie oh wie doethier nu de echte goede zaken. Overmard probeert nu zichzelf te redden door te wijzen op zijn “standvastigheid” waardoor spelers niet zijn weggegaan. Beetje zielig gedrag.

 4. AJAXForever61

  Lekker ballen Za . Voorsprong pakken en proberen wat rust te geven aan sommige jongens. Donny kan er vol op klappen! Zuinig zijn met Frenkie, die hebben we hard nodig tot aan de winterstop!!, ja idd , ben voorzichtig, je bent hem msch kwijt na de kerst!

 5. Slingertje.

  Laat ze AZ-010 er maar uitgooien want anders ligt er een Beverwijkje op de loer en daar zit niemand op te wachten.

Comments are closed.