There are no ads, please add some


De Jong lijkt onhoudbaar voor Ajax na solide optreden in Oranje

Frenkie de Jong lijkt na zijn optreden in Oranje onhoudbaar te zijn geworden voor Ajax .De speler is al meerdere malen gelinkt aan Europese topclubs en dat zal alleen nog maar toenemen. De Jong nam Oranje bij de hand tegen wereldkampioen Frankrijk tijdens de wedstrijd in de Nations League die uiteindelijk werd verloren met 2-1.

El Mundo Deportivo weet inmiddels te melden dat FC Barcelona zo snel mogelijk zaken wil doen met Ajax. De Catalanen zullen fors in de buidel moeten tasten, maar de clubleiding zou zich ook realiseren dat een transfer anders uit de handen dreigt te glippen. Marc Overmars heeft inmiddels laten weten dat hij 50 miljoen wil hebben voor De Jong maar dat bedrag kan de komende maanden nog wel oplopen, gezien de prestaties van De Jong. Tottenham Hotspur bleek recentelijk al zeer concreet en ook clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain en Internazionale worden gezien als kanshebbers.

Bron: Mundo Deportivo


Gerelateerde posts

50 reacties

 1. Charka53

  Dat zit er wel in zo’n klasse speler ga je niet houden hoor en wel jammer voor ons en Ajax ga er veel aan verdienen en natuurlijk gun je hem het aller hoogste maat nu we weer een beetje op de rails komen hebben Lieve dat hij blijft.

  1. De Ajacied

   Afblijven !!!!!
   Deze jongen is echt een parel, een super talent
   Ben hier héél erg zuinig op,
   En mocht het dan tot een verkoop komen ( na dit seizoen op zijn vroegst)
   Vang dan wel een echte hoofdprijs voor hem en dan heb ik over bedragen die boven die van Virgil van Dijk zijn dus richting de 100 miljoen, want dat is hij straks echt waard
   ❌❌❌

   1. Sam34

    Zo geweldig vond ik hem nou ook weer niet je ziet het talent er af druipen maar soms voert hij zn acties te ver door en het lukte hem niet een stempel op de wedstrijd te drukken

    1. De Nees

     Een spelmaker is ook erg afhankelijk van de looplijnen waar hij de bal kwijt kan. De oranje voorhoede stond weer vaak niet goed aanspeelbaar of liep niet de diepte in. Frenkie kon al moeiteloos mee met dat niveau gister, dat zegt al veel.

    2. Vakje129

     Zeer goede voetballer gaat dit worden en helaas zo niet meer te houden , heb gisteren genoten van zijn rust die hij overbrengt en altijd naar voren gericht denken en handelen , zou nog eens mooi zijn al hij ook gaat scoren want niemand pakt hem aan , laten wij nog maar lekker genieten van dit ventje en hopelijk krijgt hij volgens seizoen een pracht van een transver

   2. JohnDoe77

    Ja, dat is hij straks wellicht waard als hij bij een Europese topclub ook het team 2/3jr aan de hand neemt en een bepaalende speler is. Voor nu speelt hij in een Mickey Mouse competitie, niet in Engeland!

 2. Peter kopsterk

  Laten we nog genieten van Frenkie tot het einde van het voetbalseizoen. Maar wel voor de Hoofdprijs.

  1. Jimmy1971

   Gelukkig dit seizoen nog bij ons, zo lang mogelijk wachten met onderhandelen hij wordt met iedere wedstrijd meer waard!

   1. Mr Ajax

    Hopelijk hele seizoen jimmy, dat die straks niet al in de winterstop al weggaat, maar in de winterstop weggaan heeft bijna niemand wat aan of direct als versterking, ook voor hem zou het mooi zijn als die ieder geval dit seizoen nog blijft, heeft nog geen heel seizoen voor ons gespeeld!

 3. Wenen 1995

  Ik hoop dat Marc al wat lijntjes heeft uitstaan voor volgend jaar: De Jong weg, Ziyech weg, De Ligt weg, Nico misschien? Het jammere is dat je dus de tijd niet meer krijgt om wat moois voor een aantal jaren weg te zetten. Daar moeten we maar aan wennen….

 4. Indojood

  Hij is dan wel niet door ons opgeleid maar zo zouden ze van de opleiding moeten komen. Altijd de voetballende oplossing, altijd vooruit. Johan zou een fan zijn.

  1. De Nees

   Die loop en versnelling met de bal, krijg iedere keer een flits van die rush in de WK finale van Johan op weg naar de strafschop haha, gelijke draf lijkt het. Of zie ik te veel? 😄

   1. Indojood

    Ik zie zeker gelijkenissen in stijl. Ook het volledig vertrouwen op zijn eigen kunnen vind ik schitterend. Op de training of tegen de wereldkampioen, op dezelfde wijze spelen. Vond de kritiek laatst hier ook muggezifterij. Hebben we eindelijk een speler die ons doet denken alles wat vroeger zo mooi was, wordt er weer gezeurd over dat ie te veel zou dribbelen en weet ik veel wat. Dat soort kritiek zorgt ervoor dat spelers risico uit hun spel halen en alles saai en voorspelbaar wordt. Laat die jongen lekker zo spelen. Er valt al zo weinig te genieten.

    1. De Nees

     Mooi interview met hem gister. Hij was geenszins onder de indruk van Frankrijk, vond hun eigenlijk meer normaal dan uitzonderlijk goed en deed niet anders dan wat hij bij Ajax doet. Ja kijk, als je dat al zo inziet en uitvoert dan heb je al overcapaciteit in het hoofd. Nu kennen ze hem ook in Frankrijk, een journalist informeerde al naar hem, mais uuh…what du fock, qui est-ce die gast!? We houden hem niet Indo, volgend jaar weg, Inter en Juve ook al op de vinketouw. Hoop dat Spurs wint, inruilactie met Eriksen en Vertonghen.

     1. Ajax 1

      Vertonghen zou misschien kunnen, maar eriksen echt nog niet…..die is nog absolute top en gaat eerder nog naar real oid dan nu al naar ajax. Hopelijk over 2/3 jaar

     2. Finidi

      Denk dat hij gewoon naar Barcelona gaat en das maar goed ook want daar lopen er tenminste wat rond die hem snappen in het veld en waar hij echt tot zen recht komt.

 5. Ajax 1

  Inderdaad onhoudbaar, maar 50 mln is te weinig voor de jong. Volgende zomer voor minimaal 80 mln, deze winter zeker niet!!

 6. Amoebe

  En kan iedereen stoppen met bedragen noemen….het maakt mij duizelig.

  Zorg maar gewoon dat hij voorlopig nog lekker blijft.

  Geef hem na elke wedstrijd een broodje kroket als beloning.

 7. Koning Haarms Wolfs

  Wordt deze app gesponsord door het AD? Dit lopen de boel ook altijd zo op te naaien als het om Ajax gaat. Frenkie blijft iig dit jaar nog. Hoe we de aanstaande leegloop volgend jaar opvangen zien we dan wel. Let’s enjoy this year!

 8. Koning Haarms Wolfs

  Klopt, W95, maar als topclub in dit land met o.a. kunstgras op het hoogste niveau en buiten de top 2 à 3 nauwelijks weerstand en ook nog eens een voor de rest van de wereld compleet oninteressante competie, heb je niet veel te kiezen, ook al hebben we straks 400 MIO op onze rekening. Laten we maar van dit jaar genieten dus!

 9. Dagrump

  Zou echt zonde zijn als we De Jong over 1 jaar kwijt raken!!!Maar ik snap wel dat de grote clubs Frenkie willen hebben !! Als het inderdaad zo zou zijn dat Frenkie volgend jaar vertrekt en dat zie ik wel gebeuren. Dan moet er meer dan de hoofdprijs betaalt worden!! Nu nog lekker genieten van hem bij ons en bij Oranje. Je bent goed bezig !!

 10. a.p.

  ik hoop dat we dit seizoen mogen genieten van onze Frenkie en daarna met zak vol Euro’s Ajax een stuk rijker maakt en wij een natuurtalent armer

 11. AB

  Wat hij opbrengt maakt mij niet uit, hebben we ook geen verstand van en is metendeels gelul in de ruimte. Belangrijkste is wie hem gaat vervangen

 12. Ajax 84

  Onhoudbaar alleen moeten ze eens stoppen bij 50 miljoen roep eens 70 miljoen kijken wat ze dan doen ???

 13. -buitenkantje rechts-

  ik schreef al eerder.. Ajax zal dit seizoen aan de bak moeten om vervangers voor 7 spelers te zoeken..Na dit seizoen zullen Ziyech, FdJong, Onana, Fico, Mazraoui, Neres en de Ligt Ajax waarschijnlijk verlaten..

  1. JohnDoe77

   Onana heeft net verlengd, denk niet dat Fikkie weg gaat en Mazraoui moet het eerst maar eens een compleet seizoen laten zien, vind je niet?

 14. JohnDoe77

  Wat er ook gebeurt; we hebben hem nog een jaar en hij gaat goed terecht komen. Dat is de prijs van een goede club als Ajax, zo was het een paar jaar terug ook voor WillemII!

 15. Prinsengracht

  En weer loopt de redactie achter een Spaanse kutkrant aan. Het is september. Tot minstens juli speelt hij voor Ajax. Stop dus met die sensatieberichten!!!

  1. -buitenkantje rechts-

   Idd.. komende 3 mnd aub geen mogelijke transferberichten meer.. Ijdele hoop vermoed ik.

 16. Ptr

  Ik vind dat overmars moet cashen de Jong en de Ligt 150 mio.
  Dan met koffers geld doorrijden naar Casino op t max euweplein. Alles op rood zetten en bij winst iedereen die Ajax een warm hart toe draagt. 5 dagen dronken op het Leidseplein.
  Is dat niet een goed idee?

 17. Iamsterdam2015

  Het is een parel, ruwe diamant!! We hebben een 2e iniesta in huis en daar moeten we heel zuinig op zijn. Nog even van genieten tot mei 2019. Daarna kan de strijdt tussen de clubs beginnen en kan Marc met een dikke sigaar achterover leunend het saldo zien groeien en groeien en groeien……

 18. Vierde ster

  Dat Frenkie niet houdbaar is, is bepaald geen nieuws. Het is echter zaak zeker te stellen dat hij niet in januari al weg gaat.Dit seizoen afmaken en aanzienlijk meer dan 50 miljoen eisen!

 19. Vierde ster

  Dat hij onhoudbaar is, is geen nieuws! Het is echter zaak ervoor te waken dat hij in januari al niet wordt weggekocht. Eerst het seizoen afmaken, de CL wedstrijden spelen en daarna verkopen aan de meedt biedende, dus aanzienlijk meer dan 50 milj.

Reageren is niet mogelijk.