David Neres verlengt contract

Na al het goede nieuws over spelers die bij Ajax blijven, besloot David Neres zijn contract dat liep tot 2021 te verlengen tot 30 juni 2022. David zou dit seizoen zomaar naar AS Roma kunnen verdwijnen maar gelukkig heeft Ajax alles op alles gezet om hem in Amsterdam te houden. Tegen Ajax TV zei hij :’Ik ben echt heel blij. Mijn harde werken wordt gezien. Ik denk dat het goed gaat, maar ik kan nog beter. Ik moet nu niet stoppen en kan nog veel meer laten zien’. Neres maakte in de 56 duels die hij speelde 18 doelpunten en ‘loopt’ daarmee 1 op 3. De Braziliaan speelde tot februari 2017 bij Sao Paulo FC en is nu een van de vaste smaakmakers in het team.

Related posts

125 Comments

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Frenkie en Fico staan al t/m 2022 onder contract. De Ligt tot juli 2021, daar mag een jaartje bij. V.d. Beek en Mazraoui lopen al tm 2022. Nu nog een verbod op tussentijds vertrek. Laat ze allemaal maar in 2022 gratis vertrekken, heeft Ajax nog 4 jaar de tijd om alles daarachter op orde te brengen.

   2. De Nees

    Hoe wil je dat doen weer op orde brengen als ze gratis weglopen? Met jeugd alleen? En wat als ze niet aanslaan? 3-4 jaar wachten op een betere lichting? Wat in de tussentijd dan, zonder prijzen, geen CL/EL, lage inkomsten, wat kan je nog aankopen dan? Die contracten van Frenkie, Fico etc. zullen max 1 mln salaris zijn, verbeter dit en maak hun grootverdiener, anders moet je mss toch het 20-voudige neertellen voor een gelijkwaardige vervanger. Je kan hun niet vasthouden als ze elders 3 dubbele kunnen verdienen, maar moet je het ook willen om zo resoluut te zijn? Beter contract geeft geen garantie op langer verblijf maar je dekt je wel beter in met hogere afkoopsommen waar je wat mee kan bij jouw aankoop, plus je hebt meer kans dat een paar toch langer blijven waardoor talent iets langer heeft om op niveau te komen en/of vervanger te halen. Ik denk dat je bovenaan moet beginnen: hoe hou ik een sterke selectie vast en van daaruit uitvogelen wat laten gaan, wat kopen en welke talenten inpassen. Ajax begint elk seizoen weer opnieuw en volgende zomer gaan weer 3 beste spelers weg, waar doe je het dan allemaal voor?

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Utopie om te denken dat ze blijven. Ziyech is een uitzondering. Die heeft gewoon zijn eigen plan. Alle anderen vertrekken. Selectie blijft max 2 jaar redelijk gelijk. Je moet onderaan beginnen, dat is het meest belangrijke. Klopt het onderaan niet, wordt het gewoon niks. Van bovenaf denken is altijd de grootste fout die gemaakt kan worden.

    2. De Nees

     Utopie of niet maar je begint met een paar uitgangspunten anders moet je maar nergens aan beginnen. Onderaan is de opleiding, da’s belangrijk maar om van daaruit een selectie op te bouwen? Hoe zie je dat voor je dan? Welke talenten hebben we, ’s uitproberen met die en die, oh wacht dat ging toch niet, die maar halen in de winterstop, geen schaal, bestuur kut, geen geduld meer met jeugd…zo iets? Je kan niet zeggen dat topdown altijd slecht is, da’s complete onzin, je behoudt altijd een sterke frame en wat wegvalt aanvullen met aankoop/ eigen jeugd. Dus gewoon van bovenaf samenstellen. Ziyech is geen uitzondering, zijn plan is een betere club en ik ben weg, niks bijzonders, daarbij hij heeft ook genoeg verbeterpunten in zijn spel, niet alles is maar goed wat ie doet.

     1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Als we kijken naar het nu lukt het niet. Omdat de juiste visie ontbreekt. Mijn ervaring is dat topdown alleen werkt voor de korte termijn. Oke, gratis weg laten lopen is extreem maar dat zaken anders aangepakt moeten (en kunnen) worden is een feit. Feit is ook dat de beurs Ajax flink in de weg zit en ook de honger naar bonussen binnen Ajax zelf. Men is niet bezig met de voetbalclub Ajax terwijl dat wel degelijk mogelijk is. Er is momenteel alles behalve een sterk frame. Een sterk frame staat er voor vele jaren, wat er nu isvoor een hooguit twee jaar.

     2. De Nees

      Nee klopt AB, d’r is geen sterke frame, daarom moet je dit nu gaan creëren. Daarom die verbeterde contracten en kwaliteit a la Tadic binnenhalen, dat kost wel wat maar het huishoudboekje is ook totaal anders geworden met de CL geldpot en de transferbedragen van nu. Het lukt idd niet als je je beste spelers elke zomer weer verkoopt en niet een gelijke vervanger haalt maar liever gaat opvullen met talent. Dat hebben we jaar na jaar gezien onder FdB. Dat is die NV gedachte van winst maken en bonussen. Ik ben allang blij met 3-4 eigen jeugd en 1-2 aangekocht talent, da’s voldoende lijkt me. Je moet ook prijzen winnen en wat voorstellen in Europa. Leuke discussie. ?

     3. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Ze maken zich voor komend seizoen weer erg afhankelijk van goed scouting en aankoop beleid. Ik zie gewoon zo’n 6 spelers vertrekken en 2 te oud worden voor competitie en Europees. Als er twee, hooguit drie doorstromen vanuit eigen jeugd/opleiding die direct in basis inzetbaar zijn, ben je spekkoper. Dan mis je er dus 5. In mijn ogen zijn ze dus wederom te laat. Dat kan je nu al zeggen mbt volgend seizoen. In deze tijd van snel vertrek moeten er gewoon jaarlijks minimaal 4 doorstromen. Zelfs dan heb je ook jaarlijks nog steeds aankopen nodig die direct inzetbaar zijn.

     4. Moosie

      iig goede vervanging van Hunterlaar dacht ik maar ik zeg eerlijk weet niet of hij nu nog een jaar contract heeft maar hij wil graag nog terug dus ik zou niet wachten tot hij 40 is.

 1. Ralph

  Marc Overmars is goed bezig? Hoe ver kunnen we terug in de tijd op dit forum? Marc Overmars is toch een loser die net als Van der Sar snel moet vertrekken. Net als Ten Hag, kan ik me herinneren. Ajax supporters waarom zo opportunistisch?

  1. Litmanen

   Ralph, totaal mee eens.
   En meer leden zo te zien.
   Ik ga er van uit dat contracten verbeterd worden ivm transferwaarde in mei 2019.

   Anders heeft het geen zin op dit moment contracten aan te passen.

   1. Wenen 1995

    Litmanen, volgens mij is dit cynisch bedoeld door Ralph! Bedoeld voor de forumleden die enkele weken geleden alleen maar negatieve opmerkingen plaatsten over Overmars, Vd Sar en Ten Hag….

  2. Zlatan4ever

   Ralph, Overmars stond er bij de meeste supporters/forumleden best goed op in tegenstelling tot vd Sar. Van de Sar was een wereldkeeper maar mag als directeur bij Ajax van mij direct opstappen. Houd zich schuil wanneer hij naar voren moet treden en komt weer boven drijven als het Ajax goed gaat.
   Daar heb je dus niks aan.
   En wat Ten Hag betreft, die is nog steeds niet geslaagd. Eerst prijzen winnen met Ajax dan pas kunnen wij hem als OK betitelen.
   Voor prijzen behalen is hij aangesteld en leuk voetbal op de mat leggen(dat laatste is onlangs begonnen) Wij wensen hem dan ook toe dat hij de trainer word met de meest behaalde prijzen Eerst maar eens kampioen van NL worden en europees iets proberen te bereiken ?????????‍♂️

 2. Prinsengracht

  Benieuwd wat de sceptici onder ons hierover te zeggen hebben. Te laat? Te duur? Verkeerde speler? Zit hij jeugd in de weg?

   1. Charka53

    Ben ik met je eens , maar Neres geeft zelf aan dat hij nog veel beter kan en moet dus dan is hij het geld wel waard.

  1. Mr Ajax

   Ze krijgen het door lijkt het wel, spelers blijven als het salaris goed is ze kunnen spelen

   1. Litmanen

    Waar kunnen ze naar toe als ze geen contractverbetering krijgen?
    Transferwindow is gesloten.

    1. Mr Ajax

     Dit gebaar is belangrijk litmanen, hiermee weten degene die straks weg willen voor een hoger salaris dat ajax bereid is om dit te verhogen, zo kunnen we in de toekomst hopelijk de betere spelers langer aan ons binden en ervan genieten!

     1. Litmanen

      Sorry, niet mee eens. Neem Hakim, die zegt nu al dat hij volgend jaar weer een poging gaat wagen. Terwijl hij nu drie miljoen per jaar verdient.
      Het gaat Marc op dit moment maar om één ding, de prijskaartjes verhogen.

      Als Neres weg wil kan Overmars waarschijnlijk 50 miljoen vragen, dáár gaat het om.

      Van het vele geld kun je spelers van het niveau Blind en Tadic halen die al financieel binnen zijn en nog een aantal jaren in Nederland willen spelen.

     2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Wanneer snap jij nu eens dat het Ziyech niet om het geld gaat sufkutje.

     3. De Nees

      Ja tuurlijk gaat het daar om, de prijskaartjes verhogen. Die 50 mln kan Marc daardoor nu toch ook voor Ziyech vragen? Vaak zal het ook europese subtop zijn voor spelers als Fico/ Neres, waar ze 2 tot 2,5 mln verdienen en Ajax biedt hetzelfde dan is de kans toch groter dat ze blijven? Is het europese top dan is het een ander verhaal, niet al te moeilijk doen en laten gaan.

     4. Ajax 1

      Uiteraard prijskaartjes verhogen, wat moet hij dan? Alternatief is er niet hoor. Zeg maar….neres op 1 mln laten en een korter kontrakt? Ben je slechter uit hoor.

     5. Mr Ajax

      Spelers kiezen om twee zaken voor een club in mijn beleving, 1 de uitdaging 2. Geld ( niet per se in die volgorde). En als we dus Cl of in ieder geval EL spelen en voor het kampioenschap gaan en we betalen net als de europese subtop, zullen er goede spelers blijven, en dat overmars dan het prijskaartje van de spelers vethoogd vind ik prima, dat houd dus in dat de betere spelers blijven of dat wij er meer asn verdienen, zo worden we weer europese ( sub) top!

     6. Litmanen

      Eens Nees, maar áls ze willen gaan pakt Overmars de hoofdprijs.
      Of het nou om Neres of Ziyech of wie dan ook gaat.
      Vraagprijs voor Hakim kon contractueel oplopen tot 37,5 miljoen.
      Na zijn loonsverhoging zal dat een stuk hoger liggen.
      Dat geldt voor Neres ook.

     7. Mr Ajax

      Is tioch niets mis mee litmanen, dat overmars in de huidige markt meer voor spelers wilt vangen en ze paait met ern hoger salaris

     8. De Nees

      Ja dus? Wat is het verwijt dan? Dat Ajax daarom meer vangt en is Marc dan een boef? Of gewoon omdat het Marc is? Volg je redenering niet helemaal.

 3. Iedereen heeft een mening

  goed nieuws, nu nog Onana, De Ligt, De Jong, vd Beek, Tagliafico, Dolberg en Ziyech. Dan ga ik rustig slapen.

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Rustig slapen? Ze zijn na dit seizoen stuk voor stuk vertrokken.

    1. Ajax 1

     Alle spelers die daar genoemd worden hebben een doorlopend contract dus gaan voor flinke bedragen als ze gaan. Enkel kjh en schone hebben een aflopend contract en die blijven allebei nog een jaar als het moet voor drie snickers en een trekdrop ?

     1. Ajax 1

      Nee hoor AB. Er komt weer jeugd aan die door gaat breken. Uit jong en daarna Brobbey, unevar etc. en misschien komen er ook wel oud ajacieden terug: vertonghen? niet negatief zijn nu; denk dat er de komende jaren wel een elftal blijft staan waar we voor naar het stadion komen.

  2. Zlatan4ever

   Je bent al aan je winterslaap begonnen Iedereen heeft een mening……Ziyech is al “aan boord”

   1. Iedereen heeft een mening

    Jawel, maar niet met een verlengd contract. In het seizoen 19-20 heeft het merendeel van de selectie een contract wat over 1 jaar afloopt. Daar maak ik mij nu al zorgen over (de lange termijn).

    1. HDfan

     Kopen kan iedereen (kijk naar Pisvee) , opleiden is veel moeilijker en dat lukt het ene jaar beter dan het andere maar blijft de basis. Kortom dat we het hogere niveau proberen is de uitdaging met een per jaar eisselende mix van eigen talent , jonge parels (Neres, Sanchez etc) en ervaren toppers

  3. De Nees

   Dat spelers vertrekken ondanks mooie contracten houd geen club tegen, zelfs niet de superrijken. Ajax zit nu in een andere categorie qua inkomsten dan (nog maar) een paar jaar geleden. CL pot is dit jaar 1,9 miljard (!) te verdelen over 32 clubs en spelers gaan weg voor mega bedragen, een ander rekenmodel geldt nu. Maar je kan je ook meteen overleveren aan de leeuwen door salarissen onder het mln te houden alleen daarmee zal je geen topper meer binnenhalen of vasthouden.

 4. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Marc denkt: zo de marktwaarde is weer hoger deze zomer. Weg gaat hij sowieso.

 5. Zlatan4ever

  Neres verdiende ook een verbetert contract. Nu kan hij zich weer volledig concentreren op het voetbal ! ????

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Dat had hij ook gewoon moeten doen met zijn oude contract. Toch?

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Sufmanen, opzouten. Jouw mening is totaal onbelangrijk en helemaal als reactie op die van mij. Niet meesurfen op mijn mening.

     1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Wat dacht je van helder Nederlands gebruiken sufkut. Lees je eigen ommentaar nog eens en probeer te begrijpen wat je zelf schrijft. Als dat al niet lukt …… ik zou dan maar een bus opzoeken.

     2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Aar ja, je hebt al moeite met links en rechts uit elkaar te houden.

   1. Zlatan4ever

    In feite heb je gelijk AB, maar ik vind Neres goed genoeg voor een salarisverhoging. Jij toch ook ?

 6. M800M

  Top zo hoort het, hij voelt zich gewaardeerd en dat hogere salaris verdien je makkelijk terug bij verkoop omdat hij een jaar bij tekent (dus hogere afkoopsom)

 7. -buitenkantje rechts-

  Mooie speler..zou hem er graag na dit seizoen ook bij houden.
  Helaas betekent contractverlenging tegenwoordig niet meer dat een speler ook langer blijft. Het dient alleen om de afkoopsom te verhogen.

 8. a.p.

  dat is goed nieuws. Als het allemaal in elkaar past kunnen we weer een goede en mooie Ajax-voetbaltoekomst tegemoet zien. ik ben er klaar voor, omdat weer! mee te maken.

 9. -buitenkantje rechts-

  Ajax moet dit seizoen keihard aan het werk om vervanging voor de Ligt, Tagliafico, FdeJong, Neres en Ziyech te regelen.. Dit kan over 3 mnd zijn of over 8 mnd..

  1. Dagrump

   Mischien willen ze wel blijven als er meerde een beter contract/meer ?? krijgen en als we kampioen worden en ver komen qua europees voetbal/champions league!!

  2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   En zoveel staan er niet aan de deur te kloppen. Schone wordt er ook niet jonger op en Huntelaar nog een vol seizoen is ook zeer twijfelachtig. Heb je het toch over 7 basisspelers. Staat er volgend seizoen toch echt een koopelftal omdat ze het voor de langere termijn gewoon niet goed voor elkaar hebben. Maar ja …. klasse bestuur he.

   1. Finidi

    Kan wel zijn maar anders waren ze nu al weggeweest,nu hebben we nog kans op misschien een rustige doorbraak uit de jeugd of aankoop toch?

    1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

     Noem eens 3-4 spelers die vanuit de jeugd volgend seizoen Ajax 1 waardig zijn voor in de basis?

     1. Finidi

      Ja weet het, lastig maar je weet nooit en als je die gasten tzt laat gaan heb je beste buts te besteden dus zeg het maar wat is wijsheid nu?

     2. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Veel meer aandacht aan de jeugdopleiding en daar nu eens capabele mensen neerzetten ipv types zoals Heitinga. Daarmee gaat het op zeker naar de klote.
      Jeugd vlucht nu met regelmaat weg omdat er zoveel jeugd aankopen vanuit het buitenland zijn gedaan. Er is geen vertrouwen in Ajax op dat gebied. Nu hebben we misschien kortstondig plezier van het voetbal met een aantal eigen spelers maar volgend seizoen zullen we al merken dat er geen sprake is van een beleid met visie. Ik heb het te vaak zien gebeuren in het bedrijfsleven, het gaat straks (nu dus eigenlijk al) gewoon fout. Nu heerst er een hosanna stemming maar die zal van korte duur zijn. Ik blijf het toch zeggen hoor ?

     3. Finidi

      Tja type Heitinga als trainer wordt je inderdaad niet vrolijk van en trekt ook geen jeugd aan denk ik als ik jong zou zijn. Jeugd moet je natuurlijk altijd achter de hand houden maar eerlijk gezegd ben ik bang ondanks dat ik JC fan ben dat je het met jeugd alleen niet red hoor, voetbal is fysiek stuk sterker geworden jammer genoeg.

     4. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Je gaat het ook niet met jeugd alleen redden maar je moet wel een hele goede basis hebben waar je uit kan putten. Zolang de gekte van bizarre salarissen en transfersommen blijft, hou je de jonkies niet lang binnen. Je mag hopen t/m 22. Ziyechis een uitzondering, die speelt ondanks zijn grote kwaliteiten met 25 jaar nog in Nederland. Gewoon omdat hij een pas heeft uitgestippeld waar hij niet van afwijkt lukt het niet direct volgens plan dan dgaat hij niet gek doen vanwege geld maar dan blijft hij waar hij is tot het moment dat de kans (zijn kans) zich voordoet 99% van de voetballers kiest blind voor het gelden gaan zelfs voor veel geld degradatievletbal spelen in het buitenland. Daardoor moet je kijken naar 3 max 4 ervaren krachten die ouder zijn. Die internationale ervaring hebben. Eigenlijk moet er gescout worden op laatbloeiers. Met spelers als Tadic heb je gewoon stinkende mazzel dat ze sowieso naar Ajax willen komen. In ieder geval stoppen met dat kopen om het kopen en we zien wel voor hoeveel we ze weer verkopen. Nu is Ajax gewoon een handelshuis wat leuk is voor de aandeelhouders.

     5. De Nees

      Heitinga werkt op de lachspieren, Ajax moet nu al werk maken om Sneijdertje binnenboord te halen. Een gifkikker en winnaar pur sang, geen garantie nog maar als ie ook nog ’s trainers kwaliteiten heeft dan heb je goud binnen. Voor mij na Cruijff de beste NL’se voetballer ooit, ja idd zelfs beter dan Marco en Ruud.

     6. Indojood

      Oneens, voor mij is dat Frank Rijkaard. Johan vond hem de meest complete voetballer. Kracht, souplesse, techniek, koppen, verdedigend sterk, op het middenveld als box-to-box of spelverdelend, scorend vermogen. Rijkaard had het allemaal.

     7. De Nees

      Het is ook wel gedreven door wat Wesley op de grote toernooien heeft laten zien en dat waren er wel een paar. Dat was ook echt ongehoord goed. Maar idd Frank hoort op 2…maar Wesley op 3 voor Marco en Ruud. ?

     8. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Wesley is allesbehalve een type die voor een groep moet gaan staan.

     9. Indojood

      Eens en ik denk ook dat hij echt wat kan toevoegen aan de technische staf. Klein ventje met grote persoonlijkheid.

     10. -buitenkantje rechts-

      Hoe kom je er in vredesnaam bij!? Sneijder staat MISSCHIEN in de top 15-20 van beste NL spelers ..
      VBasten uiteraard op 2.. schurkt tegen Cruijff aan qua voetballer.. 3 en 4 mogen Rijkaard en Gullit bepalen op eerbiedige afstand

     11. Prinsengracht

      Overigens vraag ik me af of een ranglijst nodig is. De namen die hier genoemd worden zijn namen van geweldige voetballers.

     12. Zlatan4ever

      Schneider voor van Basten ? No way ! Not now , not ever !
      Die dwerg kan toch niet de geschiedenis ingaan als een betere speler dan Bassie !
      Stoppen met drinken De Nees

 10. Hanski

  Klasse! Spelers verbeterde lange contracten laten tekenen….het maximale wat je kunt doen….of hebben we kenners die het allemaal beter weten??

 11. Hanski

  Ahax blijft nl opleidingsclub, daar veranderd niemand iets aan…schijnt te maken te hebben met macht van het geld. Voor Bosman (die van dat arrest?) was het eenvoudiger spelers op te leiden, vast te leggen en hen daar aan houden…was vele malen simpeler dan nu….zelfs DE trainer vanndit moment Pep hopt van koopclub naar koopclub….het is wat t is…daarom is t knap wat Ajax nu doet, nu volhouden!!!!

 12. Dagrump

  Klasse bezig van Ajax bestuur!! En stiekem vind ik wel dat een aantal anderen ook een verbeterd contract mogen krijgen!! Nogmaals Goed Bezig!!

 13. Jimmy1971

  Goede moyenne voor een buitenspeler als je 1 op 3 loopt, blij dat ook hij er nog is dit seizoen!!

 14. timkloppers

  Hierdoor zijn nu tenminste al 6spelers (de ligt, de Jong, zyech, neres, Dolberg op oude niveau na blessure en tagliafico bij verbeterd contract) samen 350 miljoen waard.

 15. Hanski

  Appie….en dan zijn er jonge spelers die t overnemen samen met ervaren krachten….net als vroeger….of wil jij Jonk naar voren schuiven als de vertaler van JC….heb je geen tijd voor omdat er supporters zijn die Ajax willen zien winnen met mooi voetbal, geen gezweimel over vroeger en zeker geen zogenaamde kenners van JC methode, die zitten nl ergens in de luwte te bouwen aan luchtkastelen…..dit beleid voortzetten…kijk nasr resultaten EN vertoonde spel…janmer dat zyech zijn huidige trainer hoog heeft zitten ??
  Groeten nabij Dordrecht

 16. Hanski

  Appie, het valt oo dat je steeds stiller wordt als het gaat over de inhoud?
  Als je gevraagd wordt naar een oplossing voor de ongelooflijke wanorde bij dit Ajax wordt t stil…tja afzeiken en koketteren met jouw gevoel voor JC is eenvoudig…ben benieuwd….al hoewel?
  Trouwens groeten aan sijs of wie dat dan ook is…ik geef mn mening namens mezelf en ben fan van Ajax

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Goh S e i j s, misschien reageer ik alleen inhoudelijk naar mensen met verstand. Zou zomaar kunnen.

  1. Moosie

   was jij niet al een keer gewaarschuwd dat je dit irritante gedrag moest laten?
   Ik lees bijna het hele topic goede gesprekken maar jij bent alleen geïnteresseerd in ruzie zoeken AB heeft de enige juiste reactie als je niet normaal kunt doen met je neerbuigend toontje ga dan lekker met Litmanen discussiëren denk dat jullie grote vrienden worden.
   En AB top ouwe

 17. Hanski

  Moosie, door wie of wat ben ik gewaarschuwd? Ik geef gewoon mn mening, als dat niet past bij dat van appie en zn vriendjes….ok…het gaat fout als appie afgeeft op zn standaard vijanden bij ons Ajax en zweimelt over vroeger terwijl de mannen die hij aanhaalt 1 of 2 jaartjes bij Ajax hebben gespeeld ( heb t nu oa over de gerichte aankopen waar appie naar verwees) en juist buiten Ajax top waren…..ik zoek nooit ruzie maar laat me niet in n hoek zetten omdat iemand meent het alleenrecht op een mening te hebben….
  Voor t vervolg….appie wordt weer Ab, ik weet niet wie sijs is en ik ben voor Ajax?

  1. Moosie

   op of omstreeks 22-3-2018 Ben je aangesproken op je gedrag.En nu om AB te kleineren misbruik je de naam van Appie om hier een beetje popi te doen en je had het blijkbaar niet eens door.
   Verder doe je niks anders als steeds de confrontatie zoeken er zit geen gesprek in je stukje het is provoceren en kleinzielif je gelijk proberen te halen op eigen aanname’s en zelf verzonnen geschiedenis.
   Ook het kleineren van mensen die wel hun best doen om de visie van Cruijff levend te houden is zo een zielig aspect van bijna al je stukjes .
   Dus ja je komt anoniem ruzie zoeken net als Litmanen al tijden doet en dus zullen jullie het goed kunnen vinden denk ik zo.

 18. Hanski

  Moos, door wie ben ik aangesproken op mn gedrag? Wat verzin je allemaal? Als jij in jouw wijsheid beslist dat ik sijs ben dan ben je niet goed bij je plaat?dat appie….tja what’s in the name? En voor wie moet ik popi doen? Voor alle annonieme forumleden…..?? Ik provoceer niet maar ga niet mee in dat negatieve gedoe over scholletje/van gal/ten Hag etc…..hoe bedoel je popi gedrag? Het steekt waarschijnlijk dat de waarheid anders is dan jij en Ab kunnen verdragen, dat jullie daar HELEMAAL NIETS AAN KUNNEN VERANDEREN OMDAT JULLIE BINNEN AJAX NUL,NUL BETEKENEN, zal frustrerend zijn…wen er maar aan!
  Wat de link met Litmanen is snap ik ook niet maar ja……
  Uitdaging: probeer eens samen met Ab positief te zijn over onze club, echt het kan!!!!?
  Fijne dag verder

  1. Moosie

   Nou je bent door Fred aangesproken en het interesseert mij niets dat ik niks te vertellen heb binnen Ajax wat opzich ook niet vreemd is want ik werk niet voor Ajax sufkut.
   Verder kun je wel je capslock aanzetten maar daar wordt alleen maar zieliger van.
   Maar jij zoekt het maar uit je bent gewoon een provocateurtje die net als Litmanen nog dagen doorgaat op een topic om het laatste woord te krijgen.
   Verder kom jij met stellingen tov ons wij noemen jou niet in stukjes tenzij we rechtstreeks op jouw reageren dus wat wil je nou eigenlijk?
   Je schrijft maar raak en je doet maar net of je van gal zelf bent voor mij ben je niks niets nada op een anoniem stukje tekst hier op de site na dan.
   Laf anoniem een grote mond hebben heb je ook gemeen met Litmanen en het zuigen ook maar zoals ik al zei je worden nog eens goede vrienden kun je samen raaskallen jij trouwens geen fijn weekend gewoon niks meer aan toevoegen tenzij je nog meer voor lul wilt staan dan kun je dit nog een paar dagen volhouden met je Übermenschcomplex

 19. Hanski

  Pffffffff en dat zonder ademhalen….sammie, moosie,appie en tante sidonia…ik ken geen fred…snap dat je niet werkt voor Ajax, die hbben nl een aannamenbeleid…voor de rest ?

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   Ga jij nu tegen anderen zeggen dat ze moeten zwijgen? Oh wacht, het ging je weer om het laatste woord hebben. Nou, kom maar dan, nog eentje,

  1. Moosie

   hahaha Hanshit is een drammertje die maar terug blijft komen .
   Want hij vind zichzelf zo geweldig.

Comments are closed.