There are no ads, please add some


Verkoop Passe-Partout, de eerste droeftoeter is alweer gespot

Nadat de loting van de Champions League bekend is geworden liep het afgelopen weekend uiteraard storm op de verkoop van de passe-partouts voor de drie thuiswedstrijden tegen Bayern Munchen, Benfica en AEK Athene.

Zondagavond waren er volgens de Supportersvereniging Ajax al 35.000 kaarten verkocht, waardoor er maandag een beperkt aantal passe-partouts in de verkoop ging voor fans met een lidmaatschap van de Supportersvereniging. Ook deze kaarten waren snel verkocht maar dat het systeem waarmee Ajax de kaarten verkoopt behoorlijk oververhit raakte zorgde natuurlijk voor teleurstelling bij veel supporters die naast een passe-partout grepen. Op Marktplaats staan inmiddels alweer de eerste droeftoeters die hun aangeschafte passe-partout voor veel geld in de verkoop hebben gedaan. Ajax heeft in het verleden aangegeven hier tegenop te treden en deze kaarten te blokkeren.


Gerelateerde posts

37 reacties

 1. rekel23

  ik zeg aanpakken die snuiter, kaarten blokkeren en terug in de verkoop voor de echte liefhebbers. uiteraard geen geld terug.

  1. Jimmy1971

   Ik zeg ook afpakken en daarbij gelijk de clubkaart laten inleveren!! Liever een stadion met 40.000 echte fans (al gaat dit niet gebeuren) dan 50.000 fans waarvan 10.000 bobo’s of ballo’s!!

  2. JohnDoe77

   Wat een sneue lui toch weer! Ik probeer juist mensen mee te kunnen nemen om zo een optimale sfeer en avond te hebben en dit soort mensen koopt voor de handel. Inderdaad kaart laten vervallen zonder geld terug. Sneue vogel!

 2. JohnDoe77

  Er staan er inmiddels meer op. Twee passe-partouts te koop door twee verkopers in Wormerveer! Zij verschillende vakken maar vermoedelijk dezelfde verkoper. Schandalig! Marc zal vast regelmatig op Marktplaats rondhangen voor mooie tweedehands doelen of gras, dus hopelijk ziet hij het ook en blokkeert hij de kaartjes. Tijd voor communicatie vanuit Ajax dat dergelijke kaarten geblokkeerd worden.

  1. Yor2002

   Nee hoor zit vaker op marktplaats als hij spelers moet kopen😜 tadic was natuurlijk wel geweldig

 3. Slingertje.

  100% persoonsgebonden maken die kaarten zodat alleen degene die de kaart heeft gekocht naar de wedstrijd kan.
  Klopt het niet bij de ingag van het stadion dan kaart in beslag nemen en een fikse boete.

  En dat Ticket Unlimited had allang gesloten moeten zijn door justitie.

 4. Slingertje.

  Ajax moet samen met politie en justitie deze hufters in een val laten lopen en ze dan kaalplukken.

 5. Iedereen heeft een mening

  Het is mij niet gelukt om 2 Passe-Partouts aan te schaffen. En inderdaad marktplaats staat er al vol van. Vraag mij echter af hoe AJAX dit kan voorkomen. Is volgens mij alleen mogelijk als al de 50.000 toeschouwers zich bij de ingang moeten legitimeren. Lijkt mij onbegonnen werk. Nou ja, misschien lukt het straks nog een kos kaartje te kopen. 😪😪

    1. Iedereen heeft een mening

     ajax 1, we zijn natuurlijk niet voor niets een jodenclub 😂😂😂😂

 6. Dagrump

  Als je kaarten koopt en om de een of andere reden niet kunt. Dat is dan balen voor je maar om er zelf financieel een slaatje uit te slaan vind ik wel zielig !! Maar ja wie ben ik

 7. Kevke87

  het moet een seizoenkaarthouder zijn of sva lid. cc houders kunnen pas vanaf morgenochtend 10 kaartje halen

   1. Litmanen

    Jij gaf eerder aan dat jij het een kwestie vond van goed zaken doen als iemand tien keer de normale prijs wil betalen voor een concert. (handel van Keje Molenaar)

    Dus jij zal ongetwijfeld nu op marktplaats te vinden zijn met je handel?
    Of gelden jouw regels en normen niet voor kaartjes van Ajax?

 8. Deusie

  Het enige jammere vind ik met het nieuwe verkoopsysteem dat je je eigen stoel niet meer kunt kopen tot en met zondagavond…moesten nu uitwijken naar buurvak en niet meer met z’n 3en naast elkaar maar over 3 verschillende rijen verdeeld…

 9. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Begrijp dat het handeltje uiteindelijk vanuit Staphorst wordt gedreven. Vanaf een zolderkamertje.

   1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

    Beter wanneer je helemaal niet denkt. Te belastend voor die halve cel.

 10. a.p.

  hoe komt iemand aan meerdere kaarten om op marktplaats te plaatsen en duur te verkopen brbrbr dat is/zijn Ajaxsup.bbrbrbr

 11. TweakJ

  @AB eens over eigen stoelen. Doe een reserveringsoptie eigen stoelen en dan pas de rest. en met 6 stoelen de lul omdat er max 5 mogen per winkelwagen; zorg nou voor goede ticketsale ipv wachtkamer wachtkamer etc. tot wel 35 minuten

Reageren is niet mogelijk.