There are no ads, please add some


Linssen: ‘Wij hebben verloren van het beste team van de Eredivisie’

Vitesse-speler Bryan Linssen had vooraf nog enige hoop dat hij afgelopen zondag kon stunten in de wedstrijd tegen Ajax, maar die hoop werd door de Ajacieden snel de grond ingeboord. Linssen was na afloop dan ook vol lof, ‘Wij hebben verloren van het beste team van de Eredivisie’.

De ontgoocheling is groot in het kamp van Vitesse na afloop van de wedstrijd. ‘Dit zag niemand bij ons aankomen. We geven alles meteen uit handen. Vervolgens worden we geslacht. Ik kan er niets anders van maken. Ajax was heel erg scherp. Twee kansen leverden meteen twee goals op. Dat zegt alles over de kracht van Ajax. Je hebt voor het kampioenschap Ajax en PSV maar Ajax heeft individueel veel betere spelers. In de slotfase mis ik nog een kans maar daar zie je ook de klasse van Onana want die houdt alles tegen. Het was een Mission Impossible’, aldus Linssen in De Gelderlander.

Bron: De Gelderlander


Gerelateerde posts

62 reacties

 1. ajaxpers

  Dat klopt en ik wil ook bij deze aangeven dat ik me vergist had in Ten Hag. Zijn optreden van gisterenavond bij SV was ook prima. We gaan voor de 34ste en het beste in CL.

  1. JohnDoe77

   Kijk, de sfeer rondom Ten Hag draait. Ik heb steeds gezegd dat je een trainer wat langer als een half seizoen moet geven en nu betaalt het uit! Maar fijn dat anderen nu ook wat positiever worden. Hij heeft een andere stijl van spelen, communiceren, trainen, etc. Maar wel prima!

   1. AjaxKat

    Ik steun Hag ook hoor, maar over Studio Voetbal gisteren; er is natuurlijk ook weinig tot geen kritiek te leveren op het huidige Ajax en het seizoen is ook nog maar heel vers. Ik twijfel of Hag er ook had gezeten bij uitschakeling in de CL en puntverlies in Arnhem. Gisteren was hij de winnende coach, dan is het altijd lekkerder om in een dergelijk programma aan te schuiven.

   2. Indojood

    In april vond je hem nog een pannekoek. Verder maakt het mij niet uit. Als Ten Hag het goed doet met Ajax, dan is dat goed voor ons allemaal. Maar de man heeft al aardig wat onverklaarbare tactische keuzes, wissels en uitspraken gedaan, zelfs nog aan het begin van dit seizoen. Laat hem maar eens een goede serie neerzetten tot aan de winterstop met de beste selectie van Nederland. Ik zorg er wel voor dat ik er zoveel mogelijk bij ben. Ik zit in 428, heb mijn passe-partouts en mijn vlucht naar München.

    1. AjaxKat

     Weet niet of je mij bedoelde maar in april was ik vast niet de enige die Hag een pannekoek vond en er inmiddels anders over denkt… maar het draait nu goed en ik was eigenlijk na Standard al om wat betreft Hag. Daarnaast ben ik er niet voor om tussentijds van trainer te wisselen. Alleen LvG en FdB waren daar (naar mijn weten) succesvol in.

     1. JohnDoe77

      Vergeet het maar Indo, ik heb steeds gezegd dat hij een kans en meer tijd moest krijgen. En “pannekoek” zou ik al helemaal niet gebruiken. Het is overigens “pannenkoek”.

     2. Indojood

      Artikel ‘Ten Hag: ‘Achteraf was de tweede plaats maximaal haalbare’. April dit jaar.

     3. JohnDoe77

      Goed lezen Indojood! Allereerst; er staat netjes “pannenkoek”, niet “pannekoek” en dat ging erom dat Ten Hag daar aangeeft dat hij maximaal 2e kon worden met Ajax. Volgens mij hebben we vorig jaar kansen genoeg gehad om het PSV moelijk te maken, vandaar mijn gefrustreerde opmerking of die panneNkoek zal weten dat maximaal haalbaar plaats 1 is en niet 2. Daarmee zeg ik niet dat hij een slechte trainer is, weg moet of wat dan ook. Ik heb steeds gezegd dat een half jaar te kort is om te oordelen en we hem minimaal een seizoen met voorbereiding moeten geven.

     4. JohnDoe77

      Ik vond die opmerking slecht. Net als dat ik dit sneu vindt dat je helemaal gaat spitten of je ergens iets van mij kunt vinden in APRIL?! Maar dat ik dit sneu vindt, wil niet zeggen dat ik jou in zijn geheel sneu vind. Kan best mee vallen, al heb ik een vermoeden…. je kunt mij in december hier nog eens aan herinneren als ik ergens een keer reageer dat je een toppertje bent, hahaha! 😂

     5. JohnDoe77

      Overigens voel ik mij wel trots dat je helemaal de moeite neemt om maanden terug te gaan tussen tientallen berichten, daar gaat zoeken in weer tientallen reacties om te kijken of ik hem ergens “panneNkoek” heb genoemd! Zoek eens 2/3 reacties van mij op dat ik zeg dat Ten Hag weg moet, zoals vele hier wel gedaan hebben. En dan nog; ook die fans hebben voor een belangrijk deel hun mening bijgesteld door de inzichten van de laatste weken/maanden. Liever dat dan dat ze koppig maar steeds één mening blijven hebben. Zoals mensen die hier nog steeds Ziyech een slechte speler voor Ajax vinden. Dat kan simpelweg echt niet meer.

     6. Indojood

      Daar ben ik goed in. Anderen weten dat. Je bent niet de enige.

      Meningen bijstellen is geen probleem, wellicht moet ik dat ook gaan doen maar dan vermeld ik het netjes, net zoals ajaxpers hierboven.

      Voorlopig houd ik een slag om de arm betr. Ten Hag. Één zwaluw……

  2. M800M

   Ik sluit me daarbij aan ajaxpers. Ik ben ook te negatief geweest over ten hag. Niet omdat we nu met 4-0 winnen maar vooral de manier waarop de laatste tijd gespeeld wordt: lang geleden dat het team zichtbaar met zo veel plezier voetbalde. Wat mij betreft is nu trouwens niet alles hosana, en we moeten maar afwachten hoe het loopt, maar ik zal iig niet meer meteen de beerput open trekken en over TH heen storten na een slecht resultaat oid.

 2. Yor2002

  Klopt wel Ten Hag laat dit elftal wel op dit moment echt schitteren op naar madrid voor de CL finale

  1. Ajax 1

   Haha, ik heb het ook al omcirkelt in de agenda en vrouw gemeld dat ik dan in Madrid moet zijn 😂

 3. Joep

  Het was gisteren een heerlijke wedstijd. Prima voetbal gezien gisteren vanuit het uitvak. Het wordt een mooi seizoen.

 4. Charka53

  Linssen heeft gelijk wij zijn ook de beste , als we zo elke wedstrijd beginnen zijn we in mei al kampioen .

 5. AJAXForever61

  Nogmaals verdiend Ten HAg wel degelijk onze credits. Hij moet gewoon niet te veel persconferenties geven ( soort dialect) en hij kan uitgtoeien tot onze Cultheld! Op naar no 34!!

 6. AJAXForever61

  Nogmaals verdiend Ten HAg wel degelijk onze credits. Hij moet gewoon niet te veel persconferenties geven ( soort dialect) en hij kan uitgroeien tot onze Cultheld! Op naar no 34!!

 7. Dagrump

  Als we dit elke wedstrijd kunnen volhouden moet dat goed gaan komen. Maar dat moeten ze wel elke wedstrijd 200% fit zijn en 200% alles geven. Nogmaals klasse Boys/Mannen!! Heb weer genoten gisteren !! Gefeliciteerd met mooie overwinning. Oh ja Linssen heeft helemaal gelijk!

 8. Jimmy1971

  Ajax speelt weer voetbal waar het publiek van smult, dat is echt Ajax style! Niet alleen de punten maar ook de mensen op de banken krijgen, heerlijk!!

 9. Ajax 1

  We hebben ook het beste team. Maar dat hebben we de afgelopen jaren ook wel gehad. Iedere wedstrijd moet er met de instelling van gisteren gespeeld worden, want zie PSV ook niet heel veel punten verspelen voorlopig. Volgende week az-feijenooit dus een van die twee of allebei zou voorlopig meteen op achterstand moeten staan en niet meer in de race kunnen komen. Dus forza AZ in dit geval 😁

 10. Peter kopsterk

  Ze spreken nu lovende woorden maar in mei worden de prijzen verdeeld. Mzzl vanuit Cyprus

  1. Moosie

   👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍zo goed peter?

 11. De Nees

  We hebben ook veels te veel trainers zien komen en gaan, die konden toch niet allemaal incapabel zijn? Vanaf 2000 stuk of 14, dat is toch van de zotte. Te lang is kwalitatieve ervaring ondergeschikt geweest aan jeugddoorstroming. De naam ‘Ajax-trainer’ zegt mij ook niks, d’r zijn er genoeg geweest die ‘t niet gered hebben. Iedere trainer die jeugd kans geeft maar daarbij wel balans ervaring-jeugd inziet en aanvallend speelt is al op de goede weg. Was dat anders in de jaren 80 en 90? Nee, maar plots moesten ze bij Ajax het wiel opnieuw uitvinden. Hoge biedingen op spelers zijn nu ook voor het eerst afgewezen, lijkt erop dat voetbal eindelijk weer boventoon voert ipv bedrijfsvoering! Ben eerder moe van al die trainerswisselingen dan een provinciaal die stotterend overkomt, rond de winterstop kan je m.i. eerlijk zeggen of Ten Hag wat toevoegt of niet.

  1. Prinsengracht

   Lange Frans zei het al……hoeveel moeten er nog komen……..hoeveel moeten er nog gaan….

 12. -buitenkantje rechts-

  De echte krachtmeting en moment waarop Ajax gewogen wordt is over 2wk tegen PSV..

 13. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Ik hoor nu via ten Hag dat Ajax het licht heeft gezien. Ze hebben het wiel uitgevonden. Jeugd samen laten gaan met ervaring. Goh, dat heb ik echt nooit eerder gehoord. Hoe vernieuwend. Kijk, daarom heb ik niks met ten Hag en niks met het TH. Ik heb wat met de selectie en that’s it. De rest is helaas noodzakelijk kwaad.

  1. De Nees

   Voor menigeen idd niet vernieuwend, maar voor onze beleidsbepalers al jaren wel schijnbaar. Komen die ‘quasi-accountants’ nu eindelijk achter hoe je een team moet samenstellen? Sar en Marc zijn nu plots zo stellig over noodzakelijke ervaring, daar hadden ze 7 jaar voor nodig! Geloof ook niks van dat er geen geld was, het was gewoon een beleidskeuze. Want jeugd in de window zetten en doorverkopen bracht natuurlijk meer op dan een routinier halen die daarna weinig verkoopwaarde had. En haalden ze er een dan moest het vooral niet te veel kosten. Durf te stellen dat veel talent van laatste 10 jaar ook is verneukt door hun voor de leeuwen te werpen zonder de noodzakelijke sturing van ervaren spelers.

   1. Indojood

    Pijnpunt is gebrek aan kwaliteit op alle gebieden. Johan repte nooit over gebrek aan ervaring maar vond het niveau van jeugdopleiding en scouting te laag, vandaar zijn plan. Ervaring is niet zaligmakend maar moet dienen om gebrek aan kwaliteit op te lossen. Verder was er wel degelijk ruimte om te investeren maar men haalde vooral troep, ik heb dat al zo vaak aangegeven hier. Ook gebrek aan kwaliteit, het weigeren te klankborden met Johan. Met name Dennis snapt dit niet. Hij bewaakte niet de kwaliteit.

    1. Moosie

     We hebben qua voetbal gewoon stilgestaan en dat zijn doelbewuste keuzes geweest.
     Schijt aan de supporters tot dat het echt onhoudbaar was en er niemand meer over was om de schuld te geven.

     1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

      Maar ….. klasse bestuur ….. gelukkig dat jullie er zijn 👏👏👏👏👍👍👍👍👍 oh nee … 🤮🤮🤮 scoor maar lekker bij al die mensen die gaan voor de korte termijn gedachten.

     2. De Nees

      Idd. Stilgestaan. Die 4 jaar zonder prijzen hakt er flink in bij de heren managers. Als er een redelijk bod kwam dan mochten onze sterren weg, ondanks alle beloften. Nu het heet wordt onder de voeten waait er een andere wind.

    2. De Nees

     Eens. Johan lichtte vooral het opleidingsaspect uit want dat stond aan de basis van de problemen, teamsamenstelling en wel/ niet ervaren spelers daar brandde hij zich niet aan dat was de verantwoordelijkheid van de trainer. Ajax moest weer eigen topspelers opleiden, maar het TH legde dat uit om in rap tempo talenten laten doorstromen en zien waar het strand. Volgens mij riep 1 journalist ooit dat Dennis de cultuurbewaker was en daarna is het een eigen leven gaan leiden. Maar Dennis bewaakte vooral dat zijn standpunten overeind bleef, als dat samenviel met Johan’s visie was dat meegenomen.

 14. a.p.

  Linssen is er al vroeg bij met zijn gezegde, ik hoop zelf dat hij aan het einde van het seizoen gelijk hebt.

 15. Hanski

  Appie moosie etc is t nou zo erg dat AJAX nu combinatie is van eigen jeugd en gerichte aankopen? Ook ik ben supporter maar weet waar ik hoor…..op de tribune….weet net als jullie niet wat er echt speelt, zie alleen dat t nu heerlijk is om naar te kijken..daarnaast financieel boel op orde….tja afgelopen jaren waren gewoon slecht maar dat was “vroeger” niet anders….lekker CL in en kampioen worden…jullie reacties doen beetje denken aan de reacties van kakkerlakkies als ze het over ons hebben…..blijven ouwehoeren over laatste jaren🤐

  1. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

   S e i j s het is beter je mond te houden als je zaken niet snapt.

  2. De Nees

   Goed zo, oogkleppen ophouden en niet meer zien dan wat er voor je neus gebeurt. En als het niet goed gaat dan speler A of B gaan verwijten. Het is geen rocket science wat er bij een club gebeurt en veel processen zie je voor je ogen ontwikkelen. “Tsja dat was vroeger niet anders” zo denken ze bij de kakkies en daarom staan ze waar ze nu staan. Je zit bij de verkeerde club op de tribune.

 16. Prinsengracht

  Alles wat met sport/voetbal te maken heeft waar John de Mol aankomt, gaat naar de kloten. Iedere keer weet. Nu VI. Het hele ritme is eruit. Ik haak af.

Reageren is niet mogelijk.