There are no ads, please add some


Kale en Kokkie en een pluim voor Ten Hag (Incl video)

Kale en Kokkie zijn in tijden niet zo blij geweest met hun club. De twee vinden het geweldig dat Ajax weer uitkomt in de Champions League. Wel verschillen ze van mening of Ajax nou beter tweede of derde in de poule moet worden. Kokkie is bang dat als ze tweede in de poule worden, een sterke nummer 1 krijgen, die ze nog wel eens uit het toernooi zouden kunnen knikkeren. Derde worden en verder in de Europa Leauge, daar voelt hij meer voor. Kale wil nu wel eens zien hoe lang Ajax het kan volhouden in de Champions League, zeker nu ze zo’n goeie ploeg hebben.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

7 reacties

 1. Overdwars

  Heerlijk deze twee, kan ik zo naar uitkijken. Net als vroeger toen als kind de Donald Duck op zaterdag op de mat plofte. Ging je ook lekker voor zitten en met een lach op m’n gezicht naar kijken.

 2. afcamike

  Je hoeft niet te kijken he?
  Als je t zo vermoeiend vindt kijk er niet naar en reageer er niet op. Klinkt voor mij namelijk als verspeelde energie

 3. Antony

  Een pluim voor Ten Hag ? De spelers bepalen hoe ze spelen ,of denken jullie dat de trainer dit systeem heeft verzonnen ,no way ,ziyech,tadic, de ligt, blind,de jong ,huntelaar ,die bepalen het ,en Ten Hag mag aan de zijlijn staan en een beetje coachen maar de spelers bepalen het systeem!

 4. AB, fan van Johan, Jonk en Ziyech.

  Het is wel opvallend hoe groot het verschil in tactiek is in vergelijking met de eerste wedstrijden. Eerst werd bijv. ziyech letterlijk teruggefloten door ten Hag als hij zijn positie verliet en nu zie je Ziyech en Tadic zwerven. Zelfs vd Beek doet hier aan mee. Allemaal voetballers die daardoor veel sterker worden en moeilijker aan te pakken zijn door de tegenstander.

 5. SonnySilooy

  Ten Hag bepaalt nog steeds de speelwijze en niet de spelers.
  Als de spelers alles zelf bepalen dan valt alles als los zand uit elkaar.
  Jammer dat Ten Hag nog steeds geen krediet heeft bij velen van jullie.

Reageren is niet mogelijk.